Balea Professional kofeínový balzam

piatok 24. mája 2013

Zdravím vás!
Ako ste si už mohli všimnúť, Balea je moja obľúbená značka, je cenovo dostupná, tak rada skúšam vždy čosi iné. Potrebovala som nejaký dobrý kondicionér na vlasy, lebo viackrát sa mi stalo, že vlasy som nemohla ani za svet rozčesať a navyše vyzerali tak mdlo. Obyčajne kondicionéry nepoužívam, lebo doma máme veľmi dobrú vodu a nemám s týmto problém. Ale tu na intráku je voda odporná, tvrdá a tie vlasy po nej vyzerajú na zaplakanie :( Tak som zašla do DM a mali tam tento podľa mňa dosť objemný kondicionér na vlasy, ktorého spotreba mi zaberie asi polovicu života. Nie je to žiadna novinka, ale kúpa to bola určite dobrá. 

Čo píše výrobca
"Bez silikónu, s antistatickým komplexom, s jemnými tenzidmi (povrchovo aktívnymi látkami), ktoré sú šetrné k pokožke. Posilňujúci balzam ošetrujúci jemné vlasy. Pre slabé a jemné vlasy. Väčší objem a hustejšie vlasy. Kofeínový balzam posilňuje jemné vlasy. Pomáha predchádzať dedičnému vypadávaniu vlasov."
- účinný komplex s kofeínom posilňuje oslabený vlasový korienok
- receptúra s biotínom a extraktom z granátového jablka posilňuje vlasové vlákno a dodá vlasom objem a   lesk
- oživuje pokožku hlavy a chráni ju pred vysušením
- pomáha predchádzať novému dedične podmienenému vypadávaniu vlasov

Balea Professional kofeínový balzam
cena: cca 1,70 
objem: 200 ml

 PLUSY A MÍNUSY
+ lepšie vlasy na dotyk
+ ľahšie rozčesávanie
+ pomer cena objem
+ vôňa
- zlá aplikácia
- žiaden efekt proti vypadávaniu vlasov

Menej je viac, netreba to preháňať pri nanášaní, stačí naozaj máličko. Ten efekt proti vypadávaniu vlasov rozumný človek ani nemôže čakať, ale čo sa týka kvality a objemu vlasov, povedala by som že funguje. Dávam si ho aj ku korienkom, naozaj minimum, a neazaťažuje mi vlasy. Počula som síce, že kondicionér by sa mal dávať len do dĺžok, ale tento je výnimka. Moje vlasy sú krajšie, hebkejšie a nadýchanejšie. Čakala som mastnú hlavu za jeden deň, ale nič také sa nestalo. Čo ma ale trocha vytáča je to balenie, akonáhle ho otvorím vyšprcne na mňa kondicionér. Treba ho otvárať opatrne a vôbec netlačiť, lebo ho vyjde kvantum a to zbytočne. Hneď pri prvom použití som sa takto poučila. Inak obal je štýlový ako všetky ich obaly. Určite som neskončila len pri tomto výrobku na vlasy. Za mňa určite áno!
Rating: 8/10



9 komentárov

  1. Mám celou řadu na kudrnaté vlasy a lepší šampon jsem ještě neměla :)
    Dřív jsem používala i kondicionér na poškozené vlasy a ten mi konečky opravdu zacelil. Takže za tu cenu úplně paráda, dokonce i s tím, že šampony opravdu splní to, co se píše na obalu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak šampóny majú dosť dobré i balzamy, ale napríklad spreje alebo laky na vlasy nie sú nič moc :)

      Odstrániť
  2. vypadá zajímavě, možná ozkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. áno áno! hnedý balzam s olejom bol síce fenomenálny a mal lepšiu vôňu, ale po tomto mám taký objem, že dovi.. moje vlasy sú vždy strašne spadnuté a divila som sa, že prečo mám zrazu taký objem.. už som na to prišla a asi ho už nevymením :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najprv som si tiež myslela, že sa mi to len zdá ale prišla som nato že nie! A je ho tam naozaj množstvo, čiže vydrží i horšie časy :)

      Odstrániť
  4. já nedávno taky zkusila výrobky Balea na vlasy a jsem nadšená!!! fakt pecka =))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. niektoré sú naozaj skvele a nezaťažujú vlasy tak ako drahé značky! :)

      Odstrániť
  5. Tož toto je fajne kondicioner za velmi příznivou cenu :)

    OdpovedaťOdstrániť