Nivea SOS Care regeneračné telové mlieko

sobota 18. mája 2013

Ahojte, 
dnes mám pre vás pripravenú recenziu na výrobok značky Nivea, ako som vám sľúbila. Jedná sa o novinku - regeneračné telové mlieko Nivea SOS Care. Na stránke Nivea som tento výrobok zatiaľ nenašla, ale pravdepodobne ide o obdobu telového mlieka Nivea Repair&Care. Je tu však jeden rozdiel, ktorý som si všimla. Toto nové mliečko sľubuje v porovnaní so starým o 24 hodín menej hydratácie. Prečo som si ho teda kúpila? Lebo som si to všimla až doma a popravde bolo mi to v tej chvíli jedno, keď som ho narýchlo kupovala :) Cenu si presne nepamätám, ale asi sa pohybuje okolo 4 eur, nie som si istá.
objem: 250 ml
Čo píše výrobca
"Zaistí okamžitú úľavu a regeneráciu extra suchej pokožky. Účinná pomoc SOS: Rýchlo sa vstrebávajúce zloženie s dexpantenolom a technológiou HYDRA IQ okamžite upokojí a regeneruje extra suchú pokožku. Zvláčňujúca technológia HYDRA IQ pomáha pokožke aktivovať jej vlastný hydratačný systém, ktorý pokožku regeneruje a chráni pred vysúšaním. Extra suchá a drsná pokožka sa premení na pokožku jemnú a hebkú na dotyk." Čo sa týka zloženia, je bez parabénov.
popis výrobcu
Môj celkový názor
Mám dosť jemnú a pomerne suchšiu pokožku. Od tohto mlieka som si sľubovala pocit hydratácie, ktorý vydrží. To sa mi naozaj splnilo, ešte na druhý deň som mala ju mala zamatovo hebkú! Milujem ovocné mlieka a krásne balenia, ktoré vidím v drogérke, ale je užitočné mať doma i mlieko prvej pomoci. Čo mi však nenormálne vadilo, je vôňa. Pri prvom natretí som necítila nič, zdalo sa mi to ako klasická neutrálna niveácka vôňa. Po hodine mi však už začal ten pach vadiť. V poslednej dome som strašne háklivá na akékoľvek vône alebo pachy a takmer všetko mi vadí. Takže o tom viem, a je to asi len môj prípad. Druhá vec čo mi vadila je, že som si musela ruky umyť, lebo som mala lepkavý nepríjemný pocit. Napriek silne hydratačným zložkám sa rýchlo vsaje a vôbec mi neprišlo mastné. Preto nechápem ten lepkavý pocit, ktorý mi zostal na tele po použití. Ak to má splniť účinok tak to pretrpím, ale krémovať sa ním každý deň- to nehrozí! Nevidím v tom zmysel, a keďže mám načatých ešte niekoľko ďalších mliek, toto bude naozaj slúžiť len ako SOS. Je naozaj asi efektnejšie natrieť sa tesne pred spaním, takto človek zabije dve muchy jednou ranou- mlieko cez noc pekne zaúčinkuje a vy nebudete mať nepríjemný pocit ako ja ako ja. Myslím, že zaručene hydratuje, o tom niet pochýb. Viac ako iné mlieka "vodové" mlieka robené hlavne na oko alebo na cenu. Ale....mne osobne sa stačí ním natrieť fakt iba raz za čas, predsa len rada také veci striedam a ak sa budem cítiť ako sušienka uchýlim sa k nemu. Zatiaľ ho však prenechávam mamine, ona takéto vône miluje a uznáva len silne hydratačné mlieka. Každému odporúčam mať v zásobe niečo podobné, ako rezervu  na suchšie časy :) Ak máte extra suchú alebo hrubú pokožku, porozmýšľajte nad tým.
Rating: 7/10

Máte rady radšej klasické telové mlieka alebo tie "ovocníčkovské"? Alebo telové masielka? Ja si myslím, že treba mať aj aj aj :)


4 komentáre

  1. Odpovede
    1. ja to striedam, ale nejak som prišla na chuť aj tým maslám a niektoré strašne dorbe voňajú :)

      Odstrániť
  2. Měla jsem podobné mléko, jenom bylo nějaké citrusové, vonělo krásně a bylo dobré, ale stejně si myslím, že nejlepší je takový ten klasický modrý, hutný krém Nivea než tyhle mléka :D
    Obzvlášť na suchou pokožku je ten krém skvělej :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi máš pravdu, ale musím sa priznať, že Dove telové mlieka mám asi radšej, mala som uhorkové zelené aj glow s trbietkami a oba boli vynikajúce:) ale na tvár rozhodne Nivea ....

      Odstrániť