Revlon - Style Masters Glamourama Finisher

utorok 25. júna 2013

Pekný večer, 

výrobok, ktorý vám dnes v skratke predstavím, asi nie je na blogoch veľmi známy. Značka Revlon však svetoznáma je a jej Style Masters Glamourama Finisher zavítal aj ku mne. Jedná sa o ultra lesklý sprej s anti-frizz efektom. Má krásny štýlový kovový obal a radí sa do kategórie profesionálnych vlasových výrobkov. 
objem: 200 ml

Čo sľubuje ?
Vytvára instantný závoj hviezdneho lesku a je vytvorený pre zdokonalenie už hotového účesu. Ideálny pre všetky typy vlasov. Nezanecháva zbytky.

Čo naozaj spĺňa ?
Ako tak krvopotne premýšľam, jediný jeho prínos je aký taký "závan lesku" a príjemná parfumácia. Všetko ostatné by som zhrnula do mínusov nižšie. Pred odchodom na jednu akciu som si ním zastriekala účes zo vzdialenosti 30 cm. Po pár hodinách nielenže efekt vyprchal, ale na druhý deň som mala vlasy úplné mastné. To isté mi potvrdila i kolegyňa, ktorá si vlasy pravidelne farbí, má ich suché a tiež jej ich hneď omastil. 

PLUSY A MÍNUSY
+ priemerný  lesk 
+ parfumácia
- mastné vlasy za jeden deň
- vysoká cena
- dostupnosť 

Nech sa snažím akokoľvek, tento produkt vám k nákupu nedoporučím :(. Na lesk vlasov sú na trhu ďaleko lepšie a lacnejšie výrobky. Tento produkt je doslova zabijak na jemné vlasy, dokonca i na suché farbené. Zbytočne ich omastí a lesklý efekt je naozaj veľmi krátkodobý. Cena je si myslím vysoká, okolo 15 eur.
Rating: 5/10


Zverejnenie komentára