Dovolenkové MUST HAVE :)

streda 10. júla 2013

Pekný večer dámy
ako som vám sľúbila prichádzam dnes s ešte jedným článkom, 
MUST HAVE- čo sa jednoznačne oplatí zobrať so sebou kamkoľvek sa toto leto chystáte dovolenkovať :)
Najlepšie, ak ste sa rozhodli relaxovať niekde pri mori, rady sa opaľujete a dbáte pri tom i na starostlivosť o pokožku a vlásky. Všetky tieto super produkty sme s kamoškami používali na dofči, všetky sú za pár "šušňov" a všetky sú super účinné !!!



Nive mlieko na opaľovanie
Mali sme so sebou faktor 15, 20 i 30 a funguje skvele. Nielenže dobre chráni, ale i pekne pritom hnednete. Spoľahlivý spoločník na pláži.

Balea after sun 2v1
Šampón a kondicionér v jednom, slabšie pení, ale vlasy sú po ňom ako objemná levia hriva. Jemná vôňa kokosu a skvelý pomer cena - výkon - balenie hovorí, že je to vychytávka tohto leta!

Balea bodylotion s trblietkami
Krásne podčiarkne opálené telo a spraví z vás hotvú divu! Určite sa vyrovná i konkurenčným produktom. Navyše vonia veľmi príjemne a jemne tónuje pokožku.











SUNDANCE sprej po opaľovaní
Striekali sme ho všade a hlavne veľa, veľa, veľa! Nečudo, že sa už  minul.  Dobre ukľudňuje spálené miesta a chladí. Ozaj dobrý výrobok  z DM.
















SUNDANCE chladivý gél s aloe vera
SOS pre pokožku spálenú slnkom. Uľaví, schladí a ľahko sa rozotiera. Navyše aloe vera dobre upokojí, keď ste to prehnali na slnku a horíte ako rak :)
EVELINE urýchľovač opálenia
                                   Pre dokonalý výsledný efekt a ešte krajšie opálenie jednoznačne tento produkt. Mala som ho viackrát a odporúčam, je naozaj vysoko účinný. Ťažšie sa zháňa, ale vidieteľne s ním hnednete.
Toď moji spoločníci za posledný týždeň, spokojnosť na mieste a preto odporúčam všetkými desiatimi baby!
Dúfam, že som vám pomohla, teším sa na vaše reakcie :)
  

5 komentárov

  1. produkty vyzeraju dobre :)) najviac ma zaujal ten sundance sprj po opalovni :)
    http://crystal-people.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. môžeš ho vyskúšať, snáď budeš i ty spokojná :)

      Odstrániť
  2. Tak, a vydám se nakupovat. Nee, to jsem neměla číst :) ale skvělý článek! :) ještě bych přidala krém na pleť od VICHY, faktor 50, je skvělý! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za tip a dúfam, že som pomohla, každopádne peňaženku to určite nezruinuje :)

      Odstrániť
  3. V piatok odchádzam na dovolenku a kúpila som si ten šampón od Balei, takže som naňho strašne zvedavá. Mám dlhé vlasy a nechcem si ich zničiť soľou v mori, chlórom v bazéne a neustálim pobytom na slnku, takže dúfam, že ich ochráni a nebudú trpieť ;-)

    OdpovedaťOdstrániť