Little NEW IN

piatok 23. augusta 2013

A už máme po polnoci a ja tu ešte stále úradujem :)
Som nočný živel, takže mi to nevadí a priznám sa cez deň musím riešiť iné veci, proste nestíham....ale na svoj blog si vždy nájdem čas, je to môj najväčší koníček a stále sa snažím vylepšovať a zútulniť ho.
Včera som bola u nás v meste a akoby náhodou :D ma zavialo do DM-ky i 101 drogerie a musela som si niečo odniesť. Občas sa smejem, že mám abstinenčné príznaky ak si len týždeň niečo nekúpim. Snažím sa ale teraz čím menej nakupovať a držať sa na uzde, lebo mám kozmetiky na rok života dopredu. Zajtra si dám tu námahu a spravím štatistiku, koľko a čoho mám vlastne doma, to budú šoky! O chvíľu príde školský rok a to ešte len budú behačky, vo veľkom meste sa predsa oveľa veselšie nakupuje :)
Takže čo som (podľa mňa nutne) potrebovala a nakúpila ? Sú to len maličkosti, ale potešili
  • alverde kúra pre lesk vlasov, citrónový kvet a marhuľa 
  • Nivea regeneračný kondicionér v spreji 
  • neónový lak na nechty cosmetica fanatica
Od Alverde som používala ich šampóny a lícenky majú fakt super, mám dokonca i krém na nechty od nich , ale kúra na vlasy bude mať svoje "poprvé" asi až zajtra. Som dosť zvedavá, či nejaký lesk vyčaruje, veľmi príjemne vonia. Nivea laky na vlasy a tužidlá používam stále a stále dookola. A iné ani neskúšam. Šampóny mi prídu o ničom, ale tento kondicionér som už mala a bol dobrý, len nebol v spreji ale klasický oplachovateľný. Takže som dvojnásobne zvedavá, lebo obsahuje i silikóny, ktoré ja nemusím, ale pamätám si, že vtedy mi robili super protislužbu. A na záver lak na nechty, neón od pre mňa nie veľmi známej kozmetiky fanatica. Mali i krásny žltý, ale vyhral tento. A viete čo, vôbec nie je neónový, na nechtoch je taký akurátny. Možno tým mysleli, že svieti iba v tme :D Čoskoro pridám i recenzie na tieto výrobky!!! Ste za ?

Dobrú noc :-)


2 komentáre

  1. Všechny věci vypadají úžasně. A obdivuji tvou aktivitu na blogu po půlnoci. :-) Já bych asi nic nenapsala. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem ti veľmi pekne :) blog je moje druhé ja, teším sa že mám také verné čitateľky :)

    OdpovedaťOdstrániť