My TOP poducts- part 1

štvrtok 8. augusta 2013

Pekný večer prajem,
čo porábate v najteplejší deň leta ? Okrem toho, že sa parím vo svojej izbe, rozhodla som sa, že i ja zverejním moje top produkty, na ktoré toto leto nedám dopustiť. Samozrejme, je ich viac, ale toto je len prvá časť, vybrala som z každého rožka troška a tešiť sa môžete i na nasledujúce diely :D Znie to trocha komicky, ale do jedného príspevku nevtlačím toľko produktov, jednak by to nikoho nebavilo a jednak by to nebavilo ani mňa, toľko sa sem rozpisovať a zahlcovať blog :)
Dúfam, že sa vám bude článok páčiť a nezabudnite mi napísať vaše postrehy. 
Teším sa, že čítate moje články !!!

1. Bio kokosový olej Saloos - tento olej pozná stopercentne každá z vás a taktiež každá mi dá za pravdu, že je to hotový zázrak. Je multifunknčný pomocník, na telo, na vlasy, na popáleniny od slnka, na varenie, dočítala som sa, že i na zuby a hojenie rán, proste takmer na všetko. Úžasná vecička, každý deň si ním natieram tvár a nemám žiadne problémy s pleťou, je viditeľne živšia a krajšia. Denné krémy už skoro vôbec nepoužívam, odkedy sme sa zoznámili. Na leto je vynikajúci! A tá vôňa! Nikdy som nezbožňovala kokos, ale už to vôbec neplatí, milujem ho.

2. Himalaya čistiaca pena na tvár - na tento výrobok som už písala na blogu recenziu a nie je deň, aby som po ňom nesiahla. Najmä v týchto až priam pekelných dňoch mi pomáha odmastiť pleť a to behom sekundy. A čo je super, vôbec z nej neubúda! Určite sa po nej poobzerajte.

3. Sprchový gél Ziaja - sprcháč, ktorý som si doniesla z Chorvátska, má super balenie 500 ml a je s pomarančovým maslom. Poriadna pomarančová bomba! Nielen vôňou ale i poriadnou oranžovou farbou. Som veľmi milo prekvapená, takéto osvieženie som nečakala, nepodobá sa žiadnemu sprcháču, aký som kedy mala. Som rada, že som si doniesla viaceré varianty.

4. Garnier Moisture Match - ani neviem ako sa ku mne tento krém dostal. Je v celku fajn, pekne hydratuje suchú pokožku, to musím uznať. Len už sa nejako týmto značkám začínam vyhýbať, vadia mi tie ich chemické pachy. Tento mi k pleti celkom sadol, nevadí mi a zaradila som ho sem preto, lebo napriek mojim výhradám a  predsudkom je tuhý a dobre vyživuje pleť.

5. Toaletná voda Dolce & Gabanna Light Blue - určite ste počuli, čo sa tým dvom nešťastníkom stalo :D Táto toaletka je ale vydarená a jedna z mála, ktoré sa mi páčia i po dlhšej dobe. Ako vidíte, už jej neostalo veľa, nešetrím ňou. Výdrž je slabšia, ale práve to sa mi páči, že nie je ťažká ani hlavybôľ. Proste svieža a jemná, presne mi sedí na leto.

6. Telový sprej od Avonu - tento sprej mám už druhýkrát, opäť s vôňou granátového jablka. Striekam sa ním všade, vždy a hlavne veľa! Keďže aróma sa hneď vyparí, ide proste na dračku a poslúži i na osvieženie v sparných dňoch. Telové spreje sú v lete nutnosť a dobrá pomôcka.

7. Coca Cola lip smacker - milujem tú vôňu, omnoho viac ako samotný nápoj! Vyžívam sa v tom, keď ho cítim na perách, má presne tú správnu konzistenciu. A ten obal je strašne roztomilý, v drobnej plechovej krabičke, časom si zaobstarám i ďalšie príchute.

8. Avon lak na nechty coral reef -  koralová farba, to je moja srdcovka. Aj keď laky na nechty z Avonu vôbec, ale vôbec nekupujem a nevidím v tom zmysel, tento si ma získal svojou farbou. Nie je krikľavá ani reflexná, je to jemný koralový odtieň a pri lakovaní sú nutné 2 až 3 vrstvy. Neviem prečo, ale mám slabosť na túto farbu viac ako na tento lak :)

9. F&F rozjasňovač - tento rozjasňovač už asi nezoženiete, lebo je z výpredaja v Tescu. Lepší som ale ešte nemala a asi ani mať nebudem. Má zlatý nádych a na opálenej tvári úžasne vyzneje. Je ho tam toľko, že mi vydrží asi doživotne. Sklenený obal tomu dodáva grády a som smutná, že F&F svoju kozmetiku ruší. K letným top produktom zaslúžene patrí!

10. Keenwell tekutá očná linka - túto linku nedostane z očí ani dobrých 40 stupňov! Vôbec sa nerozmaže, je čierno čierna a krásne sa s ňou pracuje, ak už v tom máte prax. Niekedy som si nevedela predstaviť, že si ňou potiahnem linky a navyše ešte rovno, ale naučila som sa. Pri odličovaní s ňou na počudovanie nie je žiaden problém, úplne v pohode zíde i s obyčajným odličovačom. Za mňa palec hore!


6 komentárov