NEW IN - today

streda 14. augusta 2013

Ahojte!
Dnes mám pre vás článok plný noviniek, ktoré prišli až ku mne domov :) Ako vidíte nové číslo ELLE je už v predaji a tento mesiac dokonca s darčekom - šatkou Elle. Šatiek mám doma milión, takže táto bude asi miliónprvá :D. Najviac ma bavia články o kozmetike a samozrejme cestovaní. V tomto čísle je nafotený i môj milovaný a vysnívaný Lisabon! Okrem toho v nej nájdete nové trendy, revolučné kozmetické novinky, tipy na chudnutie, zoo potlače, krásne foto reporty a veľa ďalšiho. Mňa osobne baví viac listovať ako čítať, možno je to aj tým, že je tam mnohokrátviac obrázkov ako textu....Tento mesiac som sa tiež zapojila do súťaže na FB s Figs & Rouge a je až neuveriteľné, že z toľkých zdieľaní som skončila medzi piatimi šťastlivcami. Konkurencia bola teda dosť enormná, ale pošťastilo sa mi tento univerzálny balzam s príchuťou Wild Cherry 100 % prírodný, je môj. Každý súťažiaci si mohol vybrať, čo by bral ako potenciálnu výhru a mojou voľbou bol wild cherry. Ten plechový obal je rozkošný, asi mám slabosť na podobné balenia a zbieram všetko v plechovke okrem konzerv :D Takže v najbližšej dobe očakávajte voňavú  recenziu práve na tento balzamík. Poslednou mojou srdcovkou, na ktorú som sa načakala, sú moje ultra nové krásne luxusne vyzerajúce hodinky Michael Kors vo farbe rose gold. Musím uznať, že sú krásne ako na obrázku, ak nie ešte krajšie!!! Dlho som váhala medzi zlatými a týtmito a možno si kúpim aj zlaté, ja viem, málo mi je všetkého! Treba ich len troška skrátiť, lebo mám veľmi chudú ruku a je s tým vždy problém. Určite si ešte plánujem kúpiť aj nejakú peknú kabelku tejto značky, ale to si nechám na svoj wishlist baby, kým ešte nezarábam ako riaditeľka na štatistickom úrade (inak odkedy som tú budovu videla, prešla ma chuť://)
Fotila som so zrkadlovkou, tak dúfam, že to vypálilo lepšie ako predtým ;-)

watches: MK (rose gold)
lip, face, hand & body balm Figs & Rouge 
....this month in Elle...

Čo vy a vaše novinky/ srdcovky ? :-)


10 komentárov

  1. Mojou dnesnou novinkou je ze som si kupila notebook ruzovy SONY Vaio :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow, tak to ti teda gratulujem, ružový musí vyzerať úžasne!

      Odstrániť
  2. ♥♥♥ Krásne hodinky ♥♥♥
    Nové číslo ELLE som ešte nevidela ale určite si ho pozriem. A články o kozmetike a cestovaní mám aj ja veľmi rada :D Ale bavia ma aj tie o mode.

    http://nalensworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, už ich poctivo nosím prvý deň :) Ešte som ju ani ja poriadne neprelistovala, pustím sa do toho :)

      Odstrániť
  3. Ten balzám chci už dlouho vyzkoušet! :)

    Lucy Enne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čoskoro bude recenzia, tak možno ti to pomôže rozhodnúť sa ;-)

      Odstrániť
  4. ty hodinky jsou krásné, také bych si je jednou chtěla pořídit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Martinka, určite aj ty také budeš mať, nie je to vôbec nesplniteľné, ver mi :)

      Odstrániť
  5. Ty hodinky jsou prostě božské♥, plánuji si podobné také konečně pořídit:-). Jinak novou Elle už mám doma, ale šáteček mi nepřišel...fňuk:-(:-D
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, je to asi taký štýl, ktorý sa páči väčšine súčasných moderných žien :)) Neplač Vendulka, u vás je to s darčekmi v Elle aj tak o trocha lepšie :D A inak vôbec o nič si neprišla ;-)

      Odstrániť