Rainbow TAG

sobota 31. augusta 2013

Ahojte kočky!
Dnes prichádzam s dlhšie naplánovaným dúhovým TAGOM. Videla som ho na viacerých blogoch a teší sa dosť veľkej obľube, tak prečo to neskúsiť :-) Bude to v podstate môj druhý TAG na tomto blogu, dúfam, že som vybrala zaujímavé farby nielen pre mňa, ale i pre vás. Pri výbere kozmetiky som sa nerozhodovala dlho, sú tu veci, ktoré pravidelne používam,  i ešte celkom nové, na ktoré sa chystám. Poďme teda na to....



ČERVENÁ
V tejto farbe som bez rozmyslu vybrala výrobky hneď tri. Balea jahodová pena na sprchovanie je lahôdka, nielen pre jedného, najlepšie pre dvoch :-) Lesk na pery od Sally Hansen som dostala od kamošky a písala som o ňom i na blogu. Je zaujímavý sám o sebe, pery po ňom majú cukríkový nádych. Lak na nechty je síce úplne obyčajný, ale na diskotéke svieti v tme ako o život, super sranda na párty. 

ORANŽOVÁ
Balea pena do kúpeľa s vôňou čerstvých pomarančov mal byť darček pre sestru, ktorý mi však nakoniec nechala, tak ju mám doma a čaká na príležitosť. Vonia úplne fantasticky.....Balea brazil mango telové mlieko už mám doma asi 3 mesiace, tentokrát to bol darček pre mňa, a sem tam sa s ním natieram pred spaním. Všetci naokolo tú vôňu nechápu, ale ja ho mám rada, lebo je od mužíka. Do tretice sme zasa pri darčekoch, riasenku Scandal Eyes od Rimmelu som vyhrala na blogu u Katky v GA :-) 

ŽLTÁ
Neviem prečo, ale s totou farbou bol u mňa problém. Nenašla som doma nič čo by ju pripomínalo.....iba ak tento lak na nechty Colorama, na ktorý som písala i recenziu. Naozaj musím do budúcna na podobnom odtieni zapracovať, takmer mi preto stroskotal celý tag :D

ZELENÁ
Perfektný svieži krém na chodidlá od Baley už len dospotrebovávam, povinne každý večer :-) Himalaya čistiaca pena na tvár je môj miláčik a už som ju tu spomínala niekoľkokrát, zakaždým to boli samé ódy. Vôbec z nej neubúda a perfektne odmasťuje, už skoro vôbec nemávam problémy s pleťou.

MODRÁ
Dbojfázový odličovač očí od Blanchette som náhodou kúpila v Kaufe a odličuje celkom slušne. Lak na vlasy Taft je novinka, bez silikónov! Konečne jeden schopný lak od tejto značky a i dobre drží. Sprej na zväčšenie objemu od Revlonu nekúpite v žiadnej dorgérii, iba na internete alebo v salónoch. Na tvrdé a husté vlasy má celkom dobré účinky, pekne nadvihne od korienkov.

RUŽOVO-FIALOVÁ
Body scrub od anglickej značky s vôňou melóna- proste mňamky!!! Recenzia naň sa už na blogu objavila, odvtedy som sa k nemu nejak nedostala a používam iný píling, tento však so mnou poputuje na intrák. Rúž Color Whisper- nádherne hydratuje a jemne farbí pery, veľmi som si ho obľúbila. Dá sa nosiť všade so sebou, hoci aj ako len balzam na pery. Do tretice môj ospevovaný lak na nechty z minulého postu- chytil ma za srdce, asi si kúpim i iné odtiene :-)

HNEDÁ
Samoopaľovacie prípravky na leto sú pre mňa bohužiaľ nutnosť. Kým mlieko od Alverde farbí už po jednom použití, sprej od SUN DANCE je len mierny závan akejkoľvek "opálenosti". Sprcháč od Ziaja s kakaovým maslom je úplný pôžitok, najmä pre milovníkov kakaa a čokolády :-)

ČIERNA 
Orofluido lak na vlasy v kabelkovej veľkosti je dobrá a rýchla pomôcka do školy alebo do práce. Výrazne vonia a dobre fixuje. Antiperspiranty Rexona som už vyskúšala asi všetky ich možné varianty, tento je posledný. Vyhovoval mi, ale už tam skoro nič nie je, takže sa poobzerám po inom. Riasenka Get Big Lashes je moja druhá najobľúbenejšia po sivej variante :-) Na Essence špirály nedám dopustiť!

BIELA
Telové maslo s nádychom exotiky, telové mlieko s vôňou granátového jablka od Avonu a pasta na zuby Vademecum :-) Už naozaj nevládzem, musela som to skrátiť. Niekedy si človek ani neuvedomí, koľko času strávi nad vymýšľaním, fotením, písaním, úpravou blogu a nakoniec mu zostane len dobrý pocit a červené oči ako u angoráka zajaca :)

To je všetko priatelia !
Teším sa na vaše komentáre


8 komentárov

  1. Tento tag je super... ale já třeba zjistila, že doma nemám nic žlutého ani oranžového... :D

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. oranžovej tu mám po blud :D len žltá sa niekam zapotrošila....:)

      Odstrániť
  2. Pozerám, že niektoré vecičky máme spoločné! Balea Mango telové mlieko som úplne milovala, len mamina by ma s ním najradšej vyhodila z domu, jeho vôňa jej neskutočne vadila :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ....minule prišla do bytu so slovami "fuj, to čo tu tak príšerne smrdí " :D tak som sa len pousmiala :)

      Odstrániť
  3. Veľmi zaujímavý TAG, už som ho videla na jednom blogu, ale až ten tvoj článok ma prinútil sa zamyslieť nad tým, že by som sa aj ja do niečoho takého pustila, keď vyčerpám inšpiráciu na články :)

    Myslím, že ja žiadny žltý "výrobok" z kozmetiky nemám, takže si na tom asi lepšie ako ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej som strašne rada, že ťa to nakoplo :-) potom si rada prečítam ten tvoj :-)
      žlté výrobky sú aj tak nanič :D

      Odstrániť
  4. Pěkný článek :)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat na svůj blog, kde právě probíhá giveaway na téma back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte.

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) myslím že tvoju GA som už videla, len neviem či som sa aj zapájala :D nepamatám si to už....

      Odstrániť