Objem do 2 minút? Suchý šampón Schauma Cotton Fresh!

štvrtok 15. augusta 2013

Ahojte!
Dnes mám pre vás skvelý tip na pomocníka na jemné, mastiace a spľasnuté vlasy! Objem do 2 minút? So Scahumou žiadna veda! Suchý šampón od Schaumy Cotton Fresh je vyrobený pre normálne až rýchlo sa mastiace vlasy, je bez silikónov a predlžuje pocit sviežich vlasov o jeden deň.

Veľmi dlho som sa suchým šampónom vyhýbala. Bála som sa ich, myslela som, že mi niečo tak chemické priamo na pokožke hlavy vypáli na hlave kráter ako kyselina. Nie žeby som žiaden predtým neskúšala. Mala som tú česť so Syossom - ďakujem neprosím a ešte s jedným profesionálnym suchým šampónom. Ani po jednom neozostal želaný efekt- čiže nenastal efekt žiaden. Tento mi prednedávnom prišiel v balíčku od Henkel a rozhodla som sa ho preto otestovať. A vôbec nie je zlý! Patrí medzi ich novšie výrobky a myslím, že i vydarené. Trocha som sa zľakla pri prvom strieknutí, je ale riadne natlakovaný. Pred každým strieknutím je treba poriadne ním zatriasť a dodržovať vzdialenosť. Striekam ho hlavne na boky a ofinu, dievčatá čo majú tiež ofinu vedia, aké je náročné sa o ňu starať. Strašne rýchlo sa mastí a to nemusí ani fúkať vietor alebo byť + 30 stupňov, nehovoriac ak zafúka vietor a vonku je hotový hic :D. Po streknutí na požadované miesta vlasy poriadne vyčešem, ešte sa mi nestalo aby mi ostali nejaké "pozostatky" po použití. Ono na dotyk tie vlasy nikdy nebudú ako umyté, ale na oko áno :) Taká je pravda.
Uprednostňujem radšej normálne umývanie, ale ak bežíte na party, idete na výlet alebo proste jednoducho nemáte čas umývať, fúkať a stajlovať vlasy od a po z, tak zachráni situáciu. Myslím že sa doň oplatí ísť, cena je celkom rozumná. A navyše, čo tiež stojí za zmienku, dodáva objem! Naozaj rýchly a bezstarostný objem za pár minút, stačí prečesať a máte hrivu ;-) Ospravedlňujem sa za official fotku, ale nejako sa mi dnes nechcelo fotiť, myslím, že aj tak by to nebol zaujímavý foto report.


PLUSY A MÍNUSY
+ pridá i 1 deň umytých vlasov naviac
+ dodáva objem jemným vlasom
+ zloženie bez silikónov 
+ praktické balenie na cesty i do kabelky
- pre niekoho možno parfumácia

objem: 150 ml 
cena: cca do 4 eur
Rating: 8/10

Máte s ním tiež skúsenosť ? Alebo s nejakou inou značkou ? ;-)

3 komentáre

  1. nevěděla jsem, že i Schauma dělá suché šampony :) určitě ho vyzkouším! já používám klasiku z drogerky za pár korun, ale netuším jak se jmenuje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fíha...zaujal ma dosť. Určite si naň posvietim :) Dík za tip ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ešte nemám skúsenosť so suchými šampónmi, ale chcela by som ho vyskúšať, vďaka za typ! :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť