Essence Kiss Care Love balzam na pery

piatok 13. septembra 2013


Zdravím!
Iste ste postrehli prebiehajúci výpredaj značky Essence v predajniach DM. Minule som sa tam zašla s kamoškou pozrieť, bohužiaľ žiadne púdre, lícenky, bronzery sa nekonali, a tak som si odniesla aspoň tento balzam na pery Kiss Care Love. Niežeby som ho nejak potrebovala, ale vonial tak cukríčkovo, že som ho tam nemohla proste nechať :-).Vyskytol sa ale menší problém, niektoré z balzamov majú akési chybné balenie, nejdú vôbec vyšrubovať, dávajte nato pozor a vyskúšajte ich priamo v predajni. Tento ale fungoval v pohode, tak som ho zobrala, že ho vyskúšam. Sestra už dostala jeden z nich odo mňa na narodeniny a je celkom spokojná, preto som ho chcela vyskúšať i ja. Za ten smiešny peniaz, nie je o čom, venovala som si ho akože na meniny :D (často nakupujem veci pod nejakou zámienkou).
Už mi ale stihol spadnúť zo stolíka na zem asi 2x, obal to zatiaľ vydržal, ale z balzamu sa odštiepilo, bohužiaľ...

Majú na výber zo 4 variánty-4 rôzne príchute a vôňe, ktoré postupne končia, vypredávajú sa  a časom ich nahradia iné podarené balzamy. Prídu mi podobné ako Love Lips od Dermacolu a Baby Lips od Maybelline. Všetky 4 varianty sú farebne odlíšené, v klasickom plastovom balení (to moje zatiaľ vydržalo i spomínaný pád). Obaly sa mi zdajú celkom sympatické, nemám im čo vytknúť a čo sa týka vôní, zamilujete sa! Všetky sú v tomto smere podarené, mne najviac padol do oka, i do nosa :D a následne na pery ten ružový variant-fruitylicious  :-)
01 fruit crush, 02 purple berries, 03 fruitylicious, 04 caribbean sunrise

Na perách zanecháva tento balzam jemný shimmer, ale aby nejak hydratoval, to som si doteraz nevšimla. Ťažšie sa rozotiera, ale ak mám pravdu povedať, kupovala som si ho len tak pre potešenie. Na hydratáciu mám doma oveľa kvalitnejšie prírodné produkty, tento ma zaujal hlavne svojím fruity čarom.
PLUSY A MÍNUSY
+ rozkošný dizajn
+ fruity vôňa
+ jemný shimmer na perách
+ cena
- takmer nulová hydratácia
cena: cca 0,70
Rating: 7/10

Napriek tomu, že nemá účinky balzamu na pery, zaujal ma svojim vonkajším čarom. Nepríde mi o nič horší ako podobné produkty známejších zvučnejších značiek. Zo svojho názvu spĺňa 2/3- Kiss a Love! :-)


5 komentárov

  1. tak za tú cenu je určite skvelý, ja si chcem kúpiť ten od dermacolu, ale keby narazím niekedy na tento tak ho určite tiež rada vyskúšam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. škoda, že s tou hydratací je to špatné:/ jinak bych ho hned brala:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tento balzam som si kúpila už dávno no ani som ho nie jak nevyužila keďže sa mi pokazilo to "otáčanie" :( tak viac než polovica balzamu je nevyužitá:/
    ale určite je podla mna lepší Love lips od dermacolu :)

    http://ilovefashion-sima.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa páči vona ,vzhľad,ale vadí mi ,že sú otváratelne a každý to otvara vonia,možno aj skúša a u nas v DM boli všetky také rozbite ://

    jankablog4.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mali sme všetky štyri "príchute" a dva z nich sa tak ťažšie vysúvajú, ale stále to funguje. Mne sa najviac páčil ten červený. No v USA som objavila čaro Baby Lips, takže som si ich domov priniesla poriadnu zásobu. Musím povedať, že v porovnaní s Baby Lips je naozaj cítiť rozdiel po prvom nanesení.

    OdpovedaťOdstrániť