Novinky od YR

utorok 24. septembra 2013

Ahojte!
Po dlhšom čase sa vám opäť hlásim, tentokrát už zo školy, a nadnes som si pre vás pripravila jednu veľmi kladnú recenziu. Všetko to má na svedomí značka Yves Rocher a jej dve pleťové novinky - GURMÁNSKY PEELING NA TVÁR Z MARHUĽOVÝCH JADIER a BRUSNICOVÁ MASKA S CHLADIVÝM EFEKTOM. Obidva výrobky som si zamilovala po prvom použití, a to vôbec nezveličujem ! ;-)

BRUSNICOVÁ MASKA S CHLADIVÝM EFEKTOMBEAUTÉ A CROQUER

Čo píše výrobca
"Pre svieži odtieň pleti. Aplikujte 1 až 2 razy týždenne na tvár a nechajte pôsobiť 3 minúty. Opláchnite. Neobsahuje živočíšne zložky, bez parabénov, dermatologicky testované."
objem: 50 ml
cena: 5,90
Táto brusnicová maska vás určite nenechá chladnými. Jej milé balenie sa hodí na cestovanie i na domáce použite. Má gélovú konzistenciu a pri nanášaní úplne stačí tenká vrstva, vôbec jej netreba dávať veľa. PO väčšine mi masky vadia a vyvolávajú u mňa alergické začervenanie a podobne. Pri tejto som žiadne problémy nepociťovala, práve naopak. Po troch minútach pôsobenia som ju umyla vlažnou vodou a efekt sa dostavil - moja pleť vyzerala sviežo a oddýchnuto, na dotyk bola jemnejšia a vláčnejšia. To všetko pekne podčiarkla jemná vôňa brusníc. Chladivý efekt som asi ani nepocítila, je veľmi mierny.

PLUSY A MÍNUSY
+ prírodné zloženie
+ praktické balenie
+ priaznivé účinky pre pleť
- žiadne som nenašla
Rating: 9/10


Čo píše výrobca
"Táto starostlivosť rozžiari Vašu pleť počas niekoľkých okamihov! Počas jedinej masáže sa pleť vyčistí do hĺbky, zbaví sa nečistôt a rozžiari sa. Perleťová textúra gomáže obohatená o exfoliačné častice z marhuľových jadier a jej jemná ovocná vôňa Vás jednoducho nadchnú!"
objem: 50 ml
cena: 5,90
Marhuľový peeling má taktiež milé cestovné balenie ako jeho kolega. Pre tie, ktoré používajú peelingy raz do mesiaca, to bohate stačí. Konzistenciou je krémový, zrniečka marhuľových jadier sú také akurát, nedráždia pleť. Na veľmi citlivú pleť tento peeling asi nie je vhodný, ale naozaj vďaka svojej krémovej konzistencii v sebe spája protiklady. Je jemný a zároveň účinne peeluje. Už po jednom použití som si všimla,, že je ozaj dobrý a teraz po mesiaci si za tým stojím i naďalej. Nijak mi pleť nepodráždil, je fajnový :-) Pleť mi zanechal vidieľne jemnejšiu a živšiu, dobre vyčistí póry. Krásne vonia po marhuliach. Odporúčam používať raz do týždňa.

PLUSY A MÍNUSY
+ účinky
+ konzistencia
+ prírodné zloženie
- žiadne
Rating: 9/10

Skúšali ste už tieto novinky ?

6 komentárov

  1. Od Yves Rocher som toho zatiaľ vyskúšala strašne málo :(
    Ale ten peeling sa mi veľmi pozdáva :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I ja, ale tieto dva kúsky mi sadli :) Určite stoja za vyskúšanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám tu masku s brusinkami a je opravdu božská:-)
    Glamour and Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. už se na něj delší dobu chystám, hned jak budu mít možnost tak kupuju <3


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovedaťOdstrániť
  5. skvělý typ, moje plet se mi s přicházející zimou horší, takže určitě zkusím!!

    www.luhulkova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já ten gurmánský peeling mám a je skvělý, ta vůně viď ? :) neskuteční, ta chladící maska, na tu slyším samou chválu, sama bych chtěla moc vyzkoušet.:) Máš moc hezký blog ! :)

    blog Book of beauty

    OdpovedaťOdstrániť