Svadobné prípravy

sobota 28. septembra 2013

Pekný večer!
Ešte som vám to nespomínala, ale o dva týždne sa vydáva moja staršia sestra a ja jej idem za svedka. Na naplánovanie svadby jej stačili zhruba 4 mesiace (nechápeme ako to niektorým ľuďom môže trvať rok) so všetkým, bude mať krásne krajkové šaty španielskej značky, medenozlatú výzdobu a kopec krásnych svadobných detailov, o ktorých žiaľ ja nemám ani páru lebo sa do toho nerozumiem :)
Keďže obrad bude prebiehať v kaštieli, snažili sme sa my ženy prispôsobiť tejto udalosti i svoje, nazvyme to róby, šaty a podobne, aby sme tematicky ladili k tomuto prostrediu. Mamka bude mať taktiež krajkové šaty a ja nakoniec tiež. Takže celá rodinka pôjde pekne v jednom štýle. Moje šaty som si našla úplnou náhodou v požičovni, mali tam dosť strašné niektoré kúsky, až sa mi miestami chcelo plakať....potom ale mamina náhodou vytiahla jedny pekné schopné šaty, a tak som si ich uchmatla :) Slečna na fotke je o dosť bacuľatejšia ako ja, ale šaty mi na mieru priúžia, takže žiaden problém. Naživo ale vyzerajú o niečo lepšie a živšie ako na fotke. Lodičky, klasické čierne lakované, som si kúpila minulý týždeň v Deichmanne, sadli mi ako uliate a za 20 minút som mala nakúpené a vystarané.
                                                                                              Takže šaty i topánky mám vyriešené, na rade sú šperky....
Dlho som premýšľala a nakoniec som si objednala šperky z aliexpress po dobrých skúsenostiach z minula. Šperky mi prišli do 3 týždňov, v dobrej kvalite. Vyberala som ich s istou dávkou odvahy, keďže šaty som pri sebe nemala. Rozhodla som sa zariskovať a ísť po niečom viac extravagantnom.

Z dvoch setov som si vybrala k spomínaným šatám ten prvý, myslím, že nie je hriech chcieť vyzerať na svadbe svojej sestry aspoň troška kráľovsky :-) A presne tak mi tento náhrdelník príde, vyznieva dosť honosne a na krku sa pekne vyníma. Ešte musím doriešiť kabelku a účes, na ktoré doteraz nebol ani čas. Každopádne chcem niečo na štýl ako vrkoč alebo dlhý cop, čo bude pôsobiť nežne, mladistvo a zároveň elegantne, primerane k môjmu veku.

PS: PREDÁVAM
Nestíham používať žiadne lícenky, v poslednej dobe som prešla na bronzery. Tejto som ale neodolala a nakoniec mi iba stojí doma v skrini. Teta má takú istú a je veľmi spokojná, jednak obal je skutočne úžasný ,no i samotná lícenka pekne pigmentuje. Je to "Versace", ale 2x by som nepovedala, že nepredávajú v parfumériách podobné za 50 euro. Ak by ste o ňu mali záujem napíšte mi cez kontaktný formulár v ľavom stĺpci na blogu. 
Cena je 14 euro + poštovné. 


Vlastnú svadbu tak skoro neplánujem , preto túžim vyzerať aspoň na tejto podľa mojich predstáv
Čo vy a svadba-máte veľké plány? :)






4 komentáre

  1. Dúfam, že sa na blogu potom objavia nejaké fotky zo svadby!
    My s priateľom plánujeme svadbu o rok, takže zatiaľ sme si vybrali reštiku a zhruba určili rozpočet, ktorý do toho investujeme. Zvyšok si nechávame až na jar a leto :) Viac momentálne riešime bývanie, ako to všetko čo najlepšie zorganizovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka určite sem hodim i profi fotky, i nevestu so ženichom a všetky detaily ktore sa mi zo svadby budu najviac páčiť :) Držím palce aby vám to vyšlo podľa vašich predstáv, i bývanie i svadba :)

      Odstrániť
  2. Som zvedavá na svadobné líčenie :-) Tiež chystám svoju svadbu a dá sa to zvládnuť v pohode za pár mesiacov, i keď my máme svadbu až v máji a väčšinu už máme dávno zariadenú, takže teraz ani prstom nehýbem čo sa týka svadby :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na líčenie idem k našej známej, kozmetičke a ak sa mi to nebude páčiť dotvorím si to sama :) No je to pravda že ak sa chce tak sa to dá rýchlo, najviac ľudí sa berie v máji alebo septembri.....sestre vyšiel termín na október tak uvidíme aké bude počasie, hádam nezamrzneme :D

      Odstrániť