Makadámiová bomba na sprchovanie

streda 9. októbra 2013

Ahojte!
Semester beží v plnom prúde, už máme za sebou asi tri veľké párty, žúry, niekoľko pozretých hororov, zopár nových kontaktov v priateľoch, nechcené domáce úlohy a dvojdňové tortúry vysedené na jednom blokovom nemeckom predmete a v neposlednom rade skvelé zážitky s kamarátmi......takže samé musíte uznať- nemám až toľko času teraz písať! :D Predvčerom sme na jednom nemenovanom portáli videli Justina Biebera, akože bez srandy, ale môj spolužiak ho prepol. Ak ste slabšie povahy neodporúčam tam chodiť ani zo srandy, hrozí ujma na zdraví skrz niektorých jedincov, ale inak je tam dosť veľká sranda......

No ale keďže osobné články z môjho života vás asi baviť-nebavia (ak áno dajte mi vedieť) tak prejdem k očakávanej kozmetickej recenzii. Dnes vám veľmi stručne predstavím jednu z noviniek od Yves RocherSprchovací gél Makadámia z GuatemalyJARDINS DU MONDE
Čo píše výrobca
"Zahaľte sa do príjemnej nasladlej vône makadamiových orechov, ktoré sa tiež nazývajú kráľmi orieškov, použitím jemného Sprchovacieho gélu Makadámia z Guatemaly. Jeho vyživujúce zloženie sa v sprche premení na vzdušnú penu a zaručí Vám dokonalú starostlivosť."

Sprchovací gél je spotrebák, používame ho každý z nás, každý deň a väčšinou si vyberáme "ten svoj" len na základe čuchových buniek, čo sa nám zapáči a čo naopak nie. Tento sprchový gél mi príde lepší ako jeho kolegovia od YR, ktorých som doteraz mala. Neviem, možno je to tou krémovou konzistenciou, možno vôňou, možno makadámiovými orieškami a možno všetkým dokopy. Pri výbere sprchových gélov nie som nejak výrazne náročná, myslím, že mi vyhovuje mnoho značiek a mnoho variánt, snažím sa ich striedať a tento mi padol presne do noty :-) Po pomarančovom ošiali v lete mi na jeseň ulahodila tá jeho nasladlosť a nádherná vôňa, navyše veľmi dobre pení a prevonia celý byt.
 Milovníčky sladkých, kakaových vôní a orieškov si môžu takto spraviť radosť každý večer pred spaním bez toho, aby museli precestovať pol sveta do Guatemaly ;-)

PLUSY A MÍNUSY
+ ľahko biologicky rozložiteľné zloženie
+  97,8% rastlinného pôvodu, bez parabénov a etoxylu
+ vôňa, konzistencia, penivosť
- objemovo by mohol byť i väčší
cena: 2,30 eur
objem: 200 ml
Rating: 10/10

Aké sprchovacie gély vládnu vo vašej kúpelni ? 

2 komentáre