Beyonce Heat Rush toaletná voda

utorok 5. novembra 2013

Túto krásku mám doma pomerne krátko, no nedalo mi nevenovať jej samostatnú recenziu. Vôňu Heat Rush uviedla na trh speváčka Beyonce už pred troma rokmi, no ja som jej úspešne odolávala až donedávna. Priznám sa, že parfémy dnešných pseudovšestranných hviezd ma odrádzajú ani nie tak skrz svoju vôňu, ale už len z princípu, že ide o komerčne propagované osoby snáď v každom jednom časopise. Speváčka Beyonce ma nikdy nejak výrazne neohúrila, ani svojím talentom, takže o to viac sa same sebe čudujem ako som k tejto vôni vôbec prišla ??? :-) Jednoducho.....úplne na blint a úplne poslepiačky som si ju objednala len na základe viac než pozitívnych recenzií. Viackrát som okolo nej prešla v drogérií, ale buď bol zakaždým vystriekaný tester do dna alebo neskutočne smrdel, lebo bol odstatý. Preto nikdy neberte vážne testery v parfumérkach, stoja tam už nevieme ako dlho, sú prehriaté od neóniek a potom vlastne ani neviete, ako ten dotyčný parfém vonia. 

"Vôňa Heat Rush bola vytvorená tak, aby každá žena, ktorá ju bude nosiť, pocítila jej hrejivosť a zmyselnosť. Trblietavá a žiarivá Beyonce Heat Rush vo vás vyvolá nadherné pocity, akonáhle sa dotkne vašej pokožky. Žena, ktorá ju nosí, je obklopená voňavou aurou vyjadrujúcou jej nespútanosť a chuť do života."

Vráťme sa ale k vôni-je to multivitamínová bomba! Doslovne....taká hutnejšia, nasladlá a predsa svieža i cukríková. Veľmi mi pripomenula jednu vôňu z Avonu, volala sa tuším Brazil Beat a vonia takmer identicky. Čomu som strašne rada, nakoľko bola moj aobľúbená a chcela som si ju znova objednať :-) Táto vôňa je vhodná na každodenné nosenie, stretnutia, rande.....nie je vyslovene sexy ale mňa tak očarila, že ju teraz používam v jednom kuse. Aj keď sa nám počasie už ochladilo a riadne pokazilo, neberiem nato ohľad a navodím si ňou veselú a nespútanú náladu. Ak si mám vybrať ten "svoj parfém" vždy musí byť tak troška ovocný a cukríkový, a to tento spĺňa :) Nebolí ma z neho hlava a som prekvapená, že napriek tomu, že ide iba o toaletku, má slušnú výdrž.
toaletná voda Heat Rush, 30 ml

Popis
Svetoznáma úspešná speváčka, herečka a návrhárka Beyoncé prišla na trh v roku 2010 s horúcou kvetinovo-ovocnou novinkou Beyoncé Heat Rush. Toaletná vôňa pre ženy Beyoncé Heat Rush uzrela svetlo sveta presne rok po svojej parfémovej predchodkyni Beyoncé Heat. 

Šťavnatý červený pomaranč otvorí bránu do rozprávkovej krajiny, kde každá žena môže byť jedinou princeznou. Zrelá čerešňa sa snúbi s jemnou mučenkou, nasleduje elegantná orchidea, exotické mango a žiarivý ibištek. Záver tejto cituplnej kombinácie je tvorený sexy pižmom, luxusným týkovým drevom a žiadostivou ambrou.

Kvetinovo-ovocnú vôňu Beyoncé Heat Rush si zamilujú úspešné a energické ženy všetkých vekových kategórií, ktoré sa neboja dať najavo svoju zmyselnosť a ženskosť.

Zloženie

Hlava

čerešňa, mučenka, pomaranč

Srdce

orchidea, mango, ibištek

Základ

pižmo, drevo, jantár

Pre zaujímavosť vôňu som kupovala na stránke parfums.sk ----->TU, kde stála asi o polovicu menej ako v obchode, za 30 ml som dala 11,90 :) Ešte viac sa ale oplatia väčšie balenia. Odporúčam hlavne mladším energickým ženám, ktoré hodlujú ovocným vôňam s nasladlým podtónom.


6 komentárov

  1. túto vôňu milujem a už vyše 2 rokov nepoužívam nič iné iba túto vôňu :) na parfums si kupujem hneď 100ml balenie, ktoré je tam za nejakých 17€ tuším :) súhlasím, že je to naozaj krásna sexi vôňa, a doteraz mi ju každý chváli :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čistá pravda je to presne taká akú si predstavujem :) a veľké balenie sa určite vyplatí viac :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. tak v obchode ani mne nevoňala, priam až smrdela, ale ked mi prišla úplne nová domov, voňala celkom ináč

      Odstrániť
  3. Ještě s ní žádné zkušenosti nemám, ale hodně mě láká:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak by si ju mala vyskúšať, buď túto alebo i tá modrá fialová verzia nie je zlá :)

      Odstrániť