November: NEW IN

pondelok 25. novembra 2013

Pekný večer,
po revitalizačnom víkende bez internetu som opäť na blogu spolu so sumarizačným článkom za mesiac november a novinkami, ktoré som si za tento mesiac stihla zaobstarať :-) Niekoľko vecí môžem s čistým svedomím vyškrtnúť z môjho jesenného wishlistu (ktorý ste mohli vidieť  i na blogu) a vrhnúť sa na nový wishlist- tentokrát vianočný. Som rada, že sa mi podarilo nakúpiť si presne to, čo som chcela aj keď na druhej strane, už naozaj začínam šetriť a krotiť sa. Bolo by totiž na čase. Do kozmetiky som sa snažila investovať čo najmenej a radšej spotrebovať "nasyslené zásobky" :-)

*Oblečenie a bižutéria*
skinny jeans/terranova, top/NY, earrings/Gate, watches/Geneva, necklace/aliexpress
Najviac pyšná som na úlovok tohto mesiaca, a to kabát z Manga. Je neuveriteľne krásny, ženský a elegantný a tmavomodrá farba so zlatými gombíkmi len podčiarkuje jeho štýlovosť. Navyše sa dá nosiť na viacero variánt- s fazónou i bez.
 coat/ Mango
*Kozmetika*
Z kozmetiky som si dopriala dva balzamy na pery-už ich mám asi zo 6 alebo 7 :-) Micelárnu vodu Dermacol som chcela už dlhšie otestovať a keď som ju zbadala v akcii za nejaké 3 eurá, tak som neváhala. Laky na nechty som si ulovila taktiež v akcii, oba sa vypredávajú, takže veľká škoda.... Ten podkladový od Essence som už stihla vyskúšať a je úplne skvelý, nielenže nechty ošetruje ale lak aj dlhšie na nechtoch drží. Catrice-to bola láska na prvý pohľad-dokonale elegantný odtieň na každý deň. A zvyšok ste už mohli vidieť v tipe na nákup, riasenku s Baby Lips od Maybelline  pekne pohromade.

To ja nadnes všetko priatelia, teším sa na Vaše komentáre, čo pekné ste si tento mesiac dopriali Vy :)


9 komentárov

  1. Ta micelarka je super. Kabatek vypada dobre:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne rukavičky :) pekne vecičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeeej tie rukavice su miléé sice ja rukavice moc nenosim radšej dam ruky do vreciek ale su peknee:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekné úlovky ... najviac sa mi páčia jeansy a top :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, máš moc hezký blog! Chceš se navzájem odebírat ? Pokud ano dej vedět do komentářů na blogu :) Oplatím hned nazpět :)

    Můj blog zde http://lucieglam.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem za všetky milé komenty, takéto články mám i u vás najradšej a stále si ich čítam :)

    OdpovedaťOdstrániť