October: TOP PRODUCTS!

pondelok 4. novembra 2013

Zdravím kočky!
Po kratšej odmlke som sa konečne dostala i k môjmu blogu, hurááá!!! A nie, dôvodom mojej nečinnosti nebola moja lenivosť ani návaly práce, ale dôvod, ktorý znie tak absurdne až je to vtipné-odpojili ma! :D Takže môj víkend prebiehal bez netu asi nasledovne....samozrejme splnila som si svoje morálne povinnosti cez tieto sviatky ako to robím i pomimo ne. V piatok večer som aktívne odstála pri bare v našom novootvorenom klube (bola to strašná muka-preto to státie), v sobotu som mala upratovacie práce nielen v byte ale aj Gabovom akváriu (to je moja rybka) a celkom pekný večer a v nedeľu som si asi celý deň čítala knižku od Lisy Kleypasovej. Keď už nič iné, tak aspoň príjemná knižka to vždy zachráni a mňa romány od tejto spisovateľky neskutočne bavia, taká pravá romantikuš :)) Čiže asi takto nejak prebiehal môj víkend bez internetu, zdal sa mi nekonečný a teraz sa spolu pusťme do nového článku.

Október ubehol ako voda, tak nie je zlé zhodnotiť to dobré čo priniesol...
.... a v našom prípade pôjde hlavne o kozmetické dobroty :)
Desiaty mesiac sa niesol predovšetkým v znamení značiek MUA a Ziaja :)

1.) Paletka MUA- recenziu nájdete TU. Je skutočne nápaditá, vyčaríte s ňou hravé i elegantné líčenia. V piatok som sa ňou líčila a tiene mi vydržali po celý večer, vlastne až do rána :) Za tú cenu nie je o čom, odporúčam a dvíham labku hore!

2.) Rexona Maximum Protection- prvý antiperspirant, ktorému som uverila. Kupovala som ho na základe recenzií a neľutujem- pre mňa jediný účinný "odmačkovač" tohto času! Je maximálne účinný, skoro vôbec sa po ňom nepotím, a to som si myslela, že si len robí reklamu! Konečne jeden čo mi vyhovuje, mám ten fialový a navyše i krásne vonia a kryje pachy celý deň bez opätovnej aplikácie. Ak ho ešte nemáte, odporúčam, kúpu neoľutujete!

3.) MaxFactor PAN STICK- krycí make up alebo nazvyme to presnejšie-skôr korektor. Takto sa mi osvedčil lepšie, má silnú kryciu schopnosť (dávam si ho i na kruhy pod očami) a kupovala som ho na stránke parfums, kde je i lacnejší ako v bežnej drogérií. Rozhodne milo prekvapil, je vidieť, že je to profesionál! 

4.), 5.) Ziaja cocoa butter telové mlieko a kakaové maslo- čo k tomu povedať- jemné čokoládové telové mliečko poľskej kozmetiky Ziaja určite poteší každú dušičku, čo zbožňuje čokoládu a všetky jej podoby. Mám doma asi celú túto radu a som spokojná. Mlieko je troška riedšie, ale hydratuje obstojne.  Krém na tvár ešte stále testujem! Recenzia na celý rad už čoskoro na blogu :)

6.) Astor lipcolor butter- jedinečné masielko na pery, vhodné i ako náhrada balzamu :) Používam ho každý deň a opäť som raz podcenila reklamu, je ozaj fajnové. Po vypoužívaní pouvažujem nad ďalším, tentokrát v nejakom inom dotieni. Recenziu nájdete TU.

7.) MUA Pro-Brow- sada na úpravu obočia by sa mala nachádzať v kozmetickej výbave každej žienky. Priznám sa, že som sa jej úspešne niekoľko rokov vyhýbala, no rozhodla som sa to napraviť a jednu som si objednala zo stránky mua :) Pôvodne som ju chcela darovať sestre, no tá si medzitým kúpila inú, tak som si ju nechala. Sklamaná rozhodne nie som, len sa musím naučiť s ňou lepšie pracovať. Plánujem i recenziu, možno i vás nalákam k jej kúpe, ak pokukujete po niečom podobnom a nedarí sa vám.

Dúfam, že som vás inšpirovala a budem rada ak aj vy mňa- čo za predošlý mesiac dostalo vás ? :-)


7 komentárov

  1. PanStik mám už strašně dlouho a už ho nikdy nedm z ruky. Používám ho jako korektor a zakryje pekne vsechny nedostatky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako korektor naozaj nemá chybu dávam si ho aj na kruhy pod očami :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. troška zle sa udržiava ale to asi ako každá paletka, inak je super :)

      Odstrániť
  3. Ahoj, moc pekny blog. Kozmetike MUA sa zatial vyhybam, ale asi od nej predsa len nieco skusim, necham sa tebou inspirovat. Mozem sa spytat, ci mas nejake overene online obchodiky, kde nakupujes?
    Ziaja mam moc rada, ten kokosovy som este nemala, musim skusit.. nie je to moc sladko vonajuce? Nech sa ti dari :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujeeem :) MUA je lacnejšia kozmetika, nie všetko majú dobré, ale paletky, rúže a sady na obočie sú podľa mňa za tú cenu dobré. Laky na nechty, lesky a make-upy nič moc ale....Väčšinou nakupujem v kamennych obchodoch, ale tuto mua som objednavala z ich anglickej stránky.Inak slovenské eshopy s kozmetickou nejak nevyhľadávam. Mám aj kokosové mlieko, ale toto je kakaové a čoskoro bude i recenzia na blogu na viac výrobkov z kakaovej rady!

      Odstrániť
  4. Ja milujem to masielko na pery od Astoru je úžasné :))

    OdpovedaťOdstrániť