Soaphoria

streda 20. novembra 2013

Ahojte,
dnes by som vám rada napísala o mojej skúsenosti s prírodným mydielkom SOAPHORIA (FB) a webstranka www.soaphoria.eu, ktoré som mala možnosť otestovať prostredníctvom vzorky. Môžem vám rovno povedať, že za poslednú dobu som akosi podľahla čaru prírodných mydiel, aj keď sprchový gél je stále mojou primárnou voľbou, vďaka praktickosti.

Čím ma teda zaujalo toto mydielko ?

  • v prvom rade svojou "príchuťou"- vybrala som si sladučký med Sweet Honey, ktorý v sebe skrýva i príjemnú a jemnú vôňu vanilky, takže je naozaj na zjedenie dámy. 
  • o vanilke sa vraví, že má liečivé účinky. Bojuje proti únave, ukľudňuje nervy, povzbudzuje mozgovú činnosť, má afrodiziakálne účinky a povzbudzuje telo. 
  • včelí med má zasa antiseptické, antioxidačné a čistiace účinky pre naše telo, zdravie a krásu. Je známy i svojimi zvláčňujúcimi a hydratačnými účinkami, čo ocení namáhaná a vysušená pokožka. Okrem toho med pleť krásne osviežuje, upokojuje podráždenia, tonizuje, vyživuje a výborne viaže vlhkosť.
  • mydielko je vhodné i na citlivú a problematickú pokožku, takže nevysušuje ako väčšina klasických mydiel
  • zloženie- neobsahuje živočíšne tuky a chemické prísady
Zloženie/ olivovy olej, palmovy olej, kokosovy olej, hydroxid sodny, med z , medovy vosk, ovsene vlocky, vanilkova silicia

  •  obsahuje namleté ovsené vločky (očisťujú pokožku od toxínov), vďaka čomu sa docieli  i dobrý peelingový efekt 
cena/ kus 4,99 €

Účinky medu sú dnes hojne využívané v kozmetickom priemysle. O jeho liečivých a jedinečných účinkoch vedeli už starí Egypťania, dokonca i samotná Kleopatra ho využívala v prospech svojej krásy. Toto mydielko vďaka svojmu zloženiu pokožku nevysušuje, ba naopak, možno ho použiť ako peeling a zároveň med pokožku zvláčni, vanilka navyše odbúra stres a vy sa budete cítiť veľmi príjemne. Určite odporúčam vyskúšať, je to príjemná zmena po večnom užívaní sprchových gélov a je to navyše prírodný produkt, čo hodnotím veľmi pozitívne.


Máte rady prírodné mydlá ? 


6 komentárov

  1. Přirodní kosmetiku miluju. Lepší než ty různé chemie, co škodí tělu
    Sweet nothing by B.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. přírodní kosmetiku mám taky ráda, i řasenky, pudry a make-upy. O tomhle jsem ještě neslyšela, ale vypadá zajímavě ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mýdlo vypadá skvěle, přesně takové přírodní věci mám hrozně ráda:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi sa mi to páči, už dlho po takom niečo pozerám :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, moc pěkný blog, nechceš se navzájem odebírat?:)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť