Tangerine Twist od Akamuti alebo všetko pre vaše nôžky

utorok 26. novembra 2013

Naše nôžky......denne nás nosia, prejdú i niekoľko kilometrov, odstoja v rade. A predsa im nevenujeme dostatočnú pozornosť a náležitú starostlivosť. Ruku na srdce, ktorá z vás sa o ne stará každý deň? Zaslúžia si ale oveľa viac! Dnes bude reč o starostlivosti o naše chodidlá a ukážeme si jeden fantastický výrobok, pri ktorom im venujete nielen pomazlenie ale i sebe ušetríte čas.
Napriek tomu, že sa blíži zima a naše nôžky trávia väčšinu dňa zahalené v čižmách alebo papučkách, mali by sme im dopriať i trocha potešenia. Mať pekné a hladké chodidlá i v zime nie je žiadna veda, pomôže vám v tom mandarínkový twist od Akamuti. 

Čo píše výrobca
"Ak vaše nohy potrebujú trocha mazlenia tak Mandarínkový twist, osviežujúci krém na nohy, je to pravé. Krémová konzistencia tohto výrobku, ktorý obsahuje oleje bohaté na živiny zmiešané s exotickou arómou éterického oleja. Mandarínka, hydratuje a zjemňuje tvrdú a unavenú pokožku nôh, ktorú zároveň aj osvieži."



Balenie
Sa medzičasom zmenilo a v takomto prevedení ho už pravdepodobne neoženiete, čo je podľa môjho názoru veľkáááá škoda. Bolo štýlové a kombinácia- sklenená flaštička a hliníkový vrchnák sa mi páči odjakživa. Podobné balenia vždy podvedome vyhľadávam, je to také tak trocha vintage a navyše obal sa dá kreatívne využiť i po spotrebovaní.
Zloženie/ olej zo Sladkej mandle (Prunus dulcis), Marhuľový olej (Prunus armenica), Broskyňový olej(Prunus persica), bio Včelí vosk (Cera alba, éterický olej Červená Mandarínka (Citrus reticulata), éterický olej Mandarínka (Citrus reticulata), éterický olej Myrha (Commiphora molmol).
Konzistencia/ Pripomína mi vazelínu, je tuhý a krásne kĺže. Chodidlá vyhladí a pekne hydratuje, i niekoľko dní nemusím vôbec použiť pemzu a mám ich hladké, čo je úplne skvelé. Je vhodný ako na leto, tak i na zimu, osvieži i dostatočne vyživuje. Lepší prípravok na nohy som dosiaľ nemala. Aplikujem ho po osprchovaní, jemne vmasírujem (nešetrím ním ale vôbec :D) a spokojne si ľahnem spať. S pocitom, že som pre svoje nohy niečo pekné vykonala sa mi zaspáva ľahšie a ako som vravela, už nemám problémy so suchými pätami a zničenou pokožkou chodidiel. A to len vďaka tomuto super prírodnému produktu!
Vôňa/ Je nezabudnuteľná, najradšej by som to zjedla, zamilujú si to i ľudia s averziou voči citrusom či potravinovým arómam. Obsahuje éterický olej z mandarínky-odteraz vám spomínané ovocie zachutí ešte viac. Tento twist je návykový!
cena: 11,90
Kúpite na: bionatural.sk
Rating: 10/10

Tento produkt získal najvyššie ocenenie v súťaži Natural Health & Beauty Awards 2010...
.....a vôbec sa nedivím prečo :-)


2 komentáre