Tipy na vianočné darčeky

štvrtok 7. novembra 2013

Pekné popoludnie prajem,
ako ste na tom s predvianočnou náladou? Všade v obchodoch sa to už hemží vianočnou výzdobou, nakupujúci ľuďmi, ale ten pravý ošiaľ ešte len príde začiatkom decembra. Priznám sa, ja zatiaľ žiadnu zmenu nevnímam ani si vianočnú náladu nepripúšťam, pripadá mi to tak nejak zavčasu, ale darčeky pod stromček už premyslené mám :-) Preto som si nadnes i pre vás pripravila menšie kozmetické tipy na vianočné darčeky zo stránky www.parfums.skkde sa dá nakúpiť za veľmi rozumné ceny. Keďže pekným a voňavým kozmetickým darčekom asi naozaj nič nepokazíte, je dobré na začiatok vedieť pre koho darček kupujete a následne zmapovať terén-čo a komu darujete pre potešenie k tohtoročným Vianociam

Pre mamky, sestry a kamarátky by som asi hľadala vhodný parfém podľa ich vlastných preferencií.....

*Parfémy pre dámy*

Z kategórie luxusnejších vôní pre ženy som pre vás vybrala La vie est Belle od Lancome, ktorá tohto času na trhu asi ani nemá konkurenciu a najnovšie stala sa i parfémom roka 2013. Pre milovníčky korenistých a nie tuctových a jedinečných vôní je tu Guerlain Imperiale vo veľmi zaujímavom flakóne. A treticu uzatvára moja obľúbená vôňa Nina Ricci Nina, vhodná ako pre mladšie tak i staršie ročníky v krásnom jabĺčkovom prevedení. 

Z kategórie dostupnejších vôní pre ženy by som vám doporučila tieto tri úžasné vône, s ktorými som už mala tú česť. Beyonce Heat Rush je  pre energické dievčatá, ktoré sú veselé a spontánne a predovšetkým obľubujú ovocnejšie vône. K Vianociam sa môže hodiť i darčeková kazeta (toaletná voda+ sprchový gél+ telové mlieko), iba za 16,90-z čo nekúpite v obchode ani samotnú toaletku :-)
 Guess Girl je zaradená ako novinka a je určená pre romantickejšie povahy, jedná sa o kvetinovo-ovocnú vôňu v typickom dievčenskom flakóne-ale pozor, určite nie je len pre mladé dievčatá!
 Medzi klasiku patrí spontána a sexy Calvin Klein IN2U, ktorá jednoznačne patrí do kategórie skvelý pomer cena-objem-celkový dojem. Je to už staršia vôňa, ale rozhodne stojí zato.
Príbuzných určite potešíte i romantickou vôňou Marry Me od Lanvin či elegantným parfumom Versace Yellow Diamond.
Z kategórie kozmetika ma zaujali prípravky na vlasovú starostlivosť od Matrixu- Bilolage vyživujúci olej,  ktorý patrí momentálne i medzi najpredávanejšie vlasové prípravky na stránke parfums a kúpite ho za nejakých 7 eur.

Hitom je v poslednej dobe i značka Macadamia a jej maska na vlasy Macadamia Natural Oil Care (za zmienku stojí celá rada od tejto značky). Z dekoratívky jednoznačne vedú každoročne pod stromčekom roztomilé kozmetické kufríky plné šminiek, ktoré zaiste potešia ženské srdiečko :-) Mne sa najviac páči tento Makeup Trading a je v ponuke len za nejakých 13,50 čo je super cena a pre mladšie a nenáročnejšie ročníky to bude iste správna voľba. V rámci starostlivosti o pleť mi dáte zapravdu, že vedie účelnosť, účinnosť a praktickosť-takže pleťovkou od Biodermy by asi nepohrdla žiadna z nás, však ? Ja teda určite nie, micelárnych vôd nie je nikdy dosť, keďže sa míňajú jedna radosť. Ak by ste chceli predsa len niečo výnimočnejšie a samozrejme i drahšie a luxusnejšie, nájdete tu i telové mliečka od Victoria´s Secret (250 ml-9,30) v úžasne originálnych obaloch, ktoré upútajú na prvý pohľad. Určite upúta i kozmetická sada L´Occitane Fleurs de Cerisier so 4 mini baleniami v krásnej ružovej kvetovanej kazete. Maminu určite poteší i hydratačný krém na ruky od Crabtree&Evelyn Somerset Meadow, v tradičnom balení.
Pre naše mužné polovičky  som si pripravila ochutnávku vôní, ktoré nesklamú a sú nadčasové ako i samotné značky.
K týmto značkám patrí Bvlgari, CK, Pacco Rabane....
Bvlgari AQVA Pour Homme- svieža ovocno-korenistá vôňa s takým tým typickým nádychom mora v originálnom dizajne.
Calvin Klein Euphoria Men Intense- orientálna jantárová vôňa, skôr pre zrelších a sebavedomých mužov.
Paco Rabanne 1 Million je elegantná a vysoko luxusná sofistikovaná vôňa, vhodná najmä na zimu. Je sladšia a veľmi výrazná, no nezabudnuteľná  a na mužoch vonia neskutočne príťažlivo. (teraz v akcii 50 ml-36 eur)

Už máte premyslené darčeky pod stromček alebo to nechávate na poslednú chvíľu ? :-)



12 komentárov

  1. už aj ty?včera som o tom čitala na nejako blogu,teraz zas tu....to teraz sa vrece roztrhne s propagovaním tohto eshopu??
    je mi na grc z takýchto článkov,aspon pre mňa to nemá žiaden zmysel a ani to nejdem čítať.škoda,tvoj blog rada čítam...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDDDDDDD aky trapas tento komentar boze. milujem ked sa ludia robia mudrymi.

      Odstrániť
  2. a mne je zas na grc z toho ako všetko vieš a pritom nevieš nič, ....na tom článku som sa namakala a vybrala som odtiaľ produkty, ktoré sa mi páčia a s ktorými mám aj osobnú skúsenosť :-)...a predstav si že celá rodina odtiaľ nakupujeme parfémy už niekolko rokov a sme sookojní.....a ja si budem propagovať to čo chcem a uznám za vhodné lebo toto je môj blog a myslím si, že nepíšem žiadne klamstvá ani zcestné chobotiny....takže pekný dník!!!a nabudúce sa zdrž komentára, urobíš tým službu hlavne sebe. see ya! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nemám rada nakupovanie parfémov cez internet. Celkovo nákup darčekov cez internet mi berie tú atmosféru vianočného nakupovania ... ale idem už aj ja rozmýšľať nad nákupmi, už by bolo treba aby som to postíhala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. asi máš pravdu, ale ja si to vždy pekne zadelím, aby Vianoce neboli len o kozmetike ale taký pekný mix :) ....ale na druhej strane internet dosť šetrí čas :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tú Makadamiu by som chcela vyskúšať,čítala som na nu vela chvál :) len musím kdesi vystihnúť dobrú akciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zatiaľ som skúšala len vzorku, ale láka ma i plné balenie....len tá cena ma odrádza...no máš pravdu treba vystihnúť dobrú akciu :)

      Odstrániť
  6. Nakupovanie cez internet má veľa plusov. Páčil sa mi nejaký parfém v drogérii, no našla som ho na internete lacnejšie. Prečo by som nekúpila teda na internete? :) Mne to teda žiadne čaro neuberá, pretože sa teším, že mi príde balíček a teším sa potom o to viac :D
    Darčeky ešte nekupujem, ale začínam sa obzerať už po nejakých drobnostiach :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa sa dá takto kúpiť nepomerne výhodnejšie a ovoňať si ho predsa môže dopredu každý kde chce, no nie ? :-) Tiež mám rada balíčky a aj keď viem, čo v nich je stále je to pre mňa kvázi prekvapenie len mama sa už nestačí čudovať prečo k nám chodí poštár každú chvíľu :D takže rada zájdem i do obchodov a kúpim si niečo bez svedkov a potajme muhahahaha :)))

      Odstrániť