Vianočné novinky od Yves Rocher

utorok 17. decembra 2013

Ahojte!
Prednedávnom mi nečakane a neohlásene dorazil balíček na testovanie od Yves Rocher :-) Dnes sa teda mienim venovať jeho obsahu a predstavím vám zopár vianočných noviniek od tejto značky. V balíčku ma čakali dve mini verzie sprchového gélu a telového mlieka s vôňou vanilky, maska na vlasy a dva mono púdrové očné tiene.
Novinky od Yves Rocher

1.) Mono púdrové očné tiene Couleurs Nature

  • odtieň 82- Brun Scintillant a 93- Cuivre Scintillant
Oba odtiene ma milo prekvapili a potešili zároveň, určite ich využijem minimálne s nástupom plesovej sezóny. Čo sa týka zloženia, obsahujú ryžový výťažok a mali by na očiach vydržať až 8 hodín. Moja skúsenosť je však taká, že bez podkladovej bázy by som to však neriskovala. Ak máte navyše hlboko vsadené oči, určite máte podobný problém ako ja a všetky tiene sa vám po čase zlejú a rozlezú a vyzerá to zle. Preto si nato vždy dávam pozor, Nanášajú sa celkom klasicky, len mi trocha vadí, že prášia a celý obal je hneď zaprášený. Aplikátor je dosť nepríjemný, nejak mi to s ním šlo dosť ťažko. Na očiach však vyzerajú veľmi pekne, ich intenzita závisí od toho, koľko si ich nanesiete. Sú plné trblietok, preto sa mi viac hodia na nejakú slávnostnú príležitosť alebo na večer. Oba odtiene sú veľmi dobre využiteľné a i vďaka týmto tieňom určite nezažiari iba váš vianočný stromček, ale i vy. Celkovo je v ponuke 36 odtieňov.
 balenie/2,5g
cena/ 9,90

2.) Sprchový gél a telové mlieko s trblietkami Plaisirs Nature vianočná vanilka 
Sprchový gél a telové mlieko s vôňou vianočnej vanilky ma doslova dostali! Nielen parfemáciou, ktorá nemá chybu, ale i samotným balením s nádychom poriadnej vianočnej a trblietavej nálady. Oba produkty majú v sebe veeeeľa veeeeeľa trblietok, čo sa mi strašne páči a navodzuje mi to pravú vianočnú atmosféru. Z vianočnej edície som si už zakúpila i darčekovú sadu kakao a malina a chcem ju darovať pod stromček. Táto edícia vyzerá rovnako sľubne, voňavo a žiarivo :-) Mliečko v celku fajn hydratuje, i keď najzretelnejšia je jeho sladká vôňa a jemne trblietavá pokožka po netretí. Gél dobre pení, ale trblietky po ňom na tele neostávajú, takže preto je v spoločnej edícii  i mlieko, aby sme si trblietky dosýtosti užili počas sviatkov, a to nielen na vianočnej výzdobe :-) 
Zloženie gélu obsahuje výtažek z bio bourbonskej vanilky a gél z bio aloe vera. Neobsahuje parabény.

 balenie/ 50 ml
cena/1,80 1,50

3.) Expresná vyživujúca reparačná maska rastlinná starostlivosť o vlasy
Táto maska neobsahuje silikóny, parabény ani farbivá-čo je hneď na úvod plusovým bodom. Vo svojom  zložení má i karité maslo a výťažok z ovsa, ktorý má vyživujúce schopnosti. Masku som naniesla na umyté, mokré vlasy a nechala zhruba 2-3 minúty pôsobiť, môžete ju však nechať pôsobiť i dlhšie. Vlasy boli na dotyk o troška hrubšie,  vďaka ovsu v zložení. Inak maska neurazí, vyživí a jemne zacelí vlasy, ale nečakajte zárzraky. Masky často nepoužívam, takže toto mini balenie mi vystačí na dlhšie.

balenie/ 20 ml


Skúšali ste niečo z noviniek od YR ? ;-)

6 komentárov

  1. tie tiene vyzerajú super ale cena sa mi zda vysoká :)

    things we love

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jééé ten sprcháč s tím tělovým mlékem v tom mini balení jsou úplně roztomilé :) No a co se týče stínů, tak Ti přisly nááádherné odstíny...mně přišel růžový...který využívám spíš jako tvářenku...

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie očné tiene majú peknú farbu. Ja som dostala vo fialových odtieňoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Priznám sa, že od tejto značky som ešte žiadnu dekoratívnu kozmetiku nemala, ale tie tiene vyzerajú krásne :)

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mam sprchove gely a telove mlieka od YR naozaj rada, podla mna mavaju super parfumaciu a vyhovuju mi aj vlastnostami, tieto musia tiez vonat super! :)

    OdpovedaťOdstrániť