Nude mood....s Artdecom

pondelok 6. januára 2014

V poslednej dobe si pripadám ako extrémistka. Veľmi rada striedam farby, i tie najkrikľavejšie odtiene nielen v šatníku ale ako inak, i v kozmetickom svete. Po výdatných sviatkoch síce bez tradičnej bielej v podobe snehu, ale zato s množstvom glancu a trblietok v mojej manikúre, som si konečne vydýchla. S koncom prázdnin som skoncovala i so svojimi, pomerne výstrednými, krikľavo ružovými nechtami so zelenými trblietkami.....a vraciam sa opäť k osvedčenej klasike. S nástrahami skúškového obdobia, ktoré ma síce častokrát položia na kolená :-), mám potrebu pri každom i ako keby náhodnom pozretí do zrkadla, so sebou niečo urobiť. Áno, cez skúškové vyzerám desne a som si toho vedomá. Ak sa však mám konečne vplížiť niekam medzi ľudí, stavím na eleganciu. A práve dnešný príspevok bude tak troška o mojich pocitoch a nálade. Znova ma začali baviť nude farbičky....pre niekoho možno nuda nuda nuda. Ale nie je to tak. S týmito farbami nič nepokazíte, sú univerzálne i do práce i povedzme na skúšku, kde na vás číha stará matróna a cez svoje popolníky si ani nevšimne, že máte na nechtoch nedajbože lak a na perách rúž. Ako vravím, tieto farbičky sú veľmi neutrálne a nenápadné...ideálne.

V rámci dnešného postu som si pre vás zvolila dva produkty, ktoré dokonale vystihli moju náladu. Prvým z nich je rúž s minerálmi značky Artdeco v odtieni pure soft nude (samozrejme). Už pri prvom dotyku a kontakte s týmto rúžom som tušila, že bude naozaj z kvalitného to cesta. Obal je ťažký, kovový, hranatý. Žiaden šmejdový pladt ani nič podobné, čo sa vám ihneď pomliaždi za pochodu v kabelke. Podľa mňa je síce klasický, ale vyzerá teda dosť luxusne a hlavne je kvalitný! No pri obale zďaleka neostaneme, kvalitný je i jeho obsah. Samotný rúž nádherne vonia, pripomína mi to vôňu vanilky, začína to dobre však? A teraz k jeho schponostiam....hydratuje, nerobí šupinky, obstojne na perách drží a ľahučko kĺže. Za mňa teda jeden z najlepších rúžov, aké som kedy vyskúšala. Nenašla som na ňom jedinú chybičku! Na perách ešte naberá grády a šmrncovo sa leskne. Je fantasticky hydratačný, pery zvláčňuje a dodáva im pružnosť. Cena je okolo 436 Kč.

odtieň/ pure soft nude
Zloženie/ Obsahuje kyselinu hyalurónovú, beta karotén, vitamín E, olej z divokej ruže a prírodné vosky, minerálne látky z bieleho turmalínu, ktorý obsahuje stopové prvky - horčík, vápnik, železo a kremík. Podporuje vitalitu kože.

na perách vyzerá asi takto, hodí sa naozaj ku všetkému a na každodenné nosenie.

Moju momentálnu nude mood som dotvorila ešte týmto skvelým lakom od Catrice, ktorý má ozaj jedinečný odtieň. Na fotke sa mi troška podarilo zachytiť, aké zaujímavé odlesky hádže! Kúpila som ho vo výpredaji, takže v ponuke už tento odtieň určite nebude.

Aké farby máte najradšej? Zaujal váš dnešný príspevok? Dajte mi vedieť :-)

16 komentárov

  1. Obe produkty sa mi páčia. Krásna farba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak ako sa mi páčia výrazné farby, tak sa mi páčia aj práve takéto nude :) a hlavne ten rúž:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne, asi som rozštvrtená osobnosť lebo mne sa páčia takmer všetky farby :) som rada, že aj teba oslovil :-)

      Odstrániť
  3. Súhlasím s tým, že s nude nikdy nič nepokazíš :) Nie je to výrazné, ale zároveň to je také "aj tak sa o seba starám" :) Chápeš nie ? :) Veľmi pekné :) a tie nálady počas skúškového poznám :)) A veľa šťastia k skúškam :)
    Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi dobre to chápem ;-) Aspoň pre dobrý pocit......byť upravená :-) aj tebe veľa šťastia, snáď sa to nejak dokopeme....a ak nie aspoň zvýši viac času na stajlovanie :D

      Odstrániť
  4. Rtěnka má přenádherný odstín:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, tiež sa mi zapáčila tak som si hneď vybrala tento odtieň :)

      Odstrániť
  5. krásne ... normálne ako to vidím ma chytá tiež nude nálada :D :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta rtěnka mi příjde až moc oranžová :) ale lak mi příjde podobný mé oblíbené "tělovce" od Sephory :)

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Troška to skresľuje fotka, ale inak je naozaj nude :)

      Odstrániť