Balea Oil Repair recenzia

pondelok 24. marca 2014

Pekný večer,
ako som sľúbila prinášam vám recenziu na vlasové prípravky od Balea, o ktorých ste iste už čo to na blogoch čítali a zaregistrovali. Vo fun clube tejto značky som už dávno a s týmito produktmi sa mi to opäť potvrdilo. Vďaka spolupráci s DM Slovensko som mala možnosť otestovať šampón a olej na poškodené vlasy.
Balea Professional šampón na poškodené vlasy s olejom, 250 ml
Šampón nie je žiadnou novinkou, všimla som si ho v drogériách až dávno. V poslednom čase mám dosť zničené vlasy melírmi a podobne, takže mať možnosť vyskúšať ho, mi presne sadlo do noty. Šampón krásne vonia za vanilkou a kakaom a je takej riedšej konzistencie bielej perleťovej farby. Celkom dobre pení a vo výsledku vyzerajú vlasy lesklejšie a zdravšie. Čo mi však nevyhovuje je, že korienky sa mi rýchlejšie mastia ako obvykle. Mám skôr jemné vlasy a tento primárne sadne na suché a poškodené vlasy. Mal by obmedziť i lámavosť a štiepenie, s tým môžem súhlasiť, vlasy nevyzerajú krepato ako obvykle a menej sa lámu. Obsahuje argánový olej a hydratačný komplex z pšeničných proteínov, panthenolu a glycerínu. Mal by znížiť i vypadávanie vlasov, ale to som nepostrehla. Vlasy sú po ňom prevoňané, hladké a vyživené. Sú padavé  a troška rýchlejšie sa mastia, ale pekne sa lesknú. Balenie je v tube, vďaka čomu šampón vypotrebujete do poslednej kvapky. Neobsahuje silikóny. Určite sadne suchým a farbeným vlasom so sklonom k lámavosti :-)
cena: 1,79 €

Balea Professional vlasový olej na poškodené vlasy, 100 ml
Olejček ma lákal už nejaký ten čas. Predsa len za tú cenu nič podobné v drogérii nezoženiete. Medzitým som ho poradila i kamoške a je spokojná. Olejček krásne vonia, tak ako i šampón, po vanilke a kakau. Balenie s pumpičkou má veľmi praktické. Jedno stlačenie vám bohate stačí, ak si ho vtierate na končeky, maximálne do dĺžok. Aplikácia je možná pred i po umytí. Ja to striedam podľa toho ako stíham. Ak si ho dávam pred umytím dbám nato aby mal dostatok času zaúčinkovať. Všimla som si, že vlasy zacelí a sú lesklejšie, aj keď efekt netrvá večne a ráno vyzerám opäť strapatá ako strašidlo. Do tejto rady patrí i kondicionér, ale samotný šampón postačí na dobré rozčesanie a starostlivosť. Olejček obsahuje argánový olej. Podľa môjho názoru je tento olejček dobrý a určite nie krokom vedľa. Balenie má až 100 ml, to sa už oplatí :-)
cena: 3,29 €

Skúšali ste niečo z tejto rady ? :-)


11 komentárov

  1. velmi som s tymito vyrobkami spokojna určite si šampon kupim znovu pretože olejček vydrži dosť dlho:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To vypadá moc dobře. Až mi dojde Kerastase a Orofluido, vyzkouším tohle. Zajímalo by mě, jestli je v nich veliký rozdíl i jiný než cenový..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Da sa pouzit aj na suche vlaay alebo len mokre?

      Odstrániť
  4. Ja som skúšala šampón Balea na hnedé vlasy, potom na poškodené vlasy, ale najviac mi vyhovuje na kučeravé vlasy :) a ten olejček je úplne super, ešte lepší jak ten z avonu :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojte chcem sa opytat ci olejcek sa moze dat aj do suchych vlasov ?,pred zehlenim napr?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Chcem sa opytat olejcek sa moze pouzit aj na suche vlasy pred zehlenim nap ci len na mokre?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. moze sa aj aj :-) ale pri zehleni by som skor pouzila pripravok iba na zehlenie :-)

      Odstrániť
  7. Ahojte chcem sa opytat ci olejcek sa moze dat aj do suchych vlasov ?,pred zehlenim napr?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podla mna kludne ..kazdy olejcek najlepsie funguje na vlhkych vlasoch :-)

      Odstrániť