Jarné novinky v DM

piatok 18. apríla 2014

Ahojte,
intenzívne riešim diplomovku, denne strávim aj 10 hodín na počítači, takže na blog už fakt nevládzem ani mrknúť. Niekedy sa uvedomím až keď sa zbadám v zrkadle-čistý horor!!!! :( Dnes som si dala menšiu prestávku a prinášam vám recenziu na produkty, ktoré mi prišli od spoločnosti DM. Ak ste už aj čítali recenzie, budem rada ak si prečítate i tú moju :-)


Balea jemný olejový balzam do sprchy
"Vďaka ošetrujúcemu zloženiu, ktoré je obohatené olejovým komplexom, je vhodný aj pre veľmi suchú pokožku. Jednoducho sa nanáša, rýchlo sa vstrebáva a zanecháva pokožku hodvábne jemnú."

balenie:400 ml
cena: 3,19


Hodnotenie: Obal mliečka je v pekných marhuľkových tónoch tejto jari, páči sa mi viac ako niveácke mlieka. Na mňa pôsobí veľmi optimisticky a super sa vyníma v kúpelni. Balenie je megalomanské, obsahuje až 400 ml, čo je pri predajnej cene okolo 3 eur riadna pecka. Mlieko nemá nejak výraznú vôňu, pripomína skôr klasické krémy a je i dosť hutné. Ak by som nevedela, že je to telové mlieko do sprchy, asi by som sa ním normálne natrela, vážne :D. Použitie je jednoduché: opláchnete sa sprchovým gélom a ešte v sprche sa mliekom namažete, potom normálne opláchnete teplou vodou. Osušíte sa a môžete sa obliecť. Niekto vraví, že mu to nešetrí čas, ale ja keď sa krémujem klasicky, zaberie mi to teda dosť času.Táto metóda skutočne šetrí čas. Je však dokázané, že pocit hydratácie po použití telového mlieka do sprchy rapídne klesá. Preto mi plnohodnotne nemôže nahradiť klasické mlieka a maslá, beriem ho len ako doplnok. Pokožku zanechá na dotyk hebkú a naozaj sa nemusíte báť nejakej alergickej reakcie, alebo že je hutné a nevstrebe sa. Ako vravím, pre suchú pokožku však výhradne používanie tohto druhu kozmetiky stačiť nebude.

S.he stylezone quattro očné tiene
Hodnotenie: Od značky S-he nemám momentálne vo svojom kozmetickom kufríku asi nič....väčšinou siahnem skôr po Essence alebo Catrice. Značka sa však momentálne aktívne inovuje a ja som mala možnosť vyskúšať ich quattro očné tiene. Po pravde, nečakala som od nich veľa....avšak prekvapili ma. Neprášia a veľmi dobre pigmentujú. S podladovou bázou od Avonou mi vyržali na očiach pol dňa bez pohnutia a to mám so zliezaním očných tieňov večné problémy. Na výber sú 4 odtiene v telových farbách, vyčarovať si však môžete i smokey eyes. Najsvetlejšie tri sú vhodné i na každodenné chodenie do práce či do školy, vyzerajú prirodzene. Čierny použijem navyše, ak sa chystám večer von-obsahuje totiž i trblietky. Jedinou nevýhou je, že nemajú aplikátor. Inak sú super, som spokojná. Za málo peňazí pekný výsledok. Ak máte predsudky voči S-he, nie je to len značka pre adolescentov :) Kľudne vyskúšajte....


6 komentárov

  1. určite si rada prečitam na jeden produkt viacej ohlasov je dost možne že šetri čas ale nie vodu to je moj nazor:)) skušala som vzorku nivei ale ani tu som neminula nie je na klasicke telove mlieko:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oční stíny vypadají dobře :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta mlíka do sprchy mě moc neberou, ale oční stíny za pár kaček s dobrou pigmentací a slušnou výdrží se hodí vždycky :)
    Little Notes

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už dávno premýšľam nad tým balzamom do sprchy, no tiež si myslím, že to asi obyčajné telové mlieko nenahradí, aj keď to možno šetrí čas...
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já nevím proč, ale kosmetiku she v obchodech přehlížím, nikterak mě neoslovila.. Zato ale třeba sprchové oleje, nebo oleje na tělo ty jsou moje <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak já si brousím zuby na vlasovou kolekci schauma keratin :-O tohle je lákadlo :)

    OdpovedaťOdstrániť