Môj nový pomocník značky Ziaja

piatok 4. apríla 2014

Ahojte, 
v poslednom čase sa mi nedarilo prispievať na blog tak často, ako by som si priala, ale predsa sa mi podarilo dokopať do konca semester a už ma čakajú iba štátnice....(a samozrejme diplomovka haha :D). Čo to znamená pre nás? Budem viac času tráviť doma, viac fotiť a tiež sa snažiť pravidelnejšie písať a recenzovať. Doma mám v porovnaní s internátom nato lepšie podmienky, to je jasné :-)

Nebudem viac zdržiavať, dnešná recenzia o jemnom odličovači očí značky Ziaja. K používaniu tohto pokladu som sa napodiv až teraz, i keď mi stál zhruba pol roka na poličke :D Kupovala som ho v akcii s krémom na tvár a nejak som naňho mierne i pozabudla. Okrem toho som mala otvorené ďalšie dva, takže som najprv chcela spotrebovať načaté fľaštičky. S odličovačom od Ziaji je to moja prvá skúsenosť a doslova pri prvom testovaní som vedela, že určite nie posledná :-)

Popis výrobku
Jemný odličovač očí, odporúčaný rovnako pre osoby používajúce kontaktné šošovky. Neobsahuje parfém. Opthalmologicky testovaný. 
Použite 
Na odlíčenie používajte vatový tampón a vyvarujte sa vniknutiu odličovača do očí.
Balenie je v celku šikovné, v setlomodrej plastovej fľaštičke so šrubovateľným uzáverom a  s obsahom 120 ml. Myslím, že pri pravidelnom používaní by malo vydržať aspoň na mesiac. Odličovač obsahuje D-panthenol a je naozaj k očiam veľmi jemný a šetrný. Odporúča sa i pre osoby s kontaktnými šošovkami (posúdiť to však neviem, keďže šošovky nenosím). Nie je parfumovaný, nevonia. Oči po ňom nepália, neštípu ani nie sú nijak vydráždené, čo veľmi oceňujem, pretože v poslednom čase mám oči dosť preťažené a často používam očné kvapky. Pri iných odličovačoch sa mi stávalo, že som mala oči úplne červené a zapálené. Chvalabohu natrafila som na tento poklad a je tomu konečne koniec. Napriek tomu, že je odličovač k očiam veľmi jemný, dokáže skvelo odlíčiť- za mňa na jedničku! Žiadne prehnané drhnutie očným tampónom, ako som zvyknutá. Na jedno oko zvyknem spotrebovať tak dva vatové tampóny. Odličovač mi sadol, aj keď vodeodolný make up zväčša nepoužívam, takže nato som pri testovaní neprihliadala. Čítala som naň dosť rozporuplné recenzie a za seba sa prikláňam k jeho nadšencom. Splnil, čo sľúbil čiže sťažovať sa v žiadnom prípade nemôžem. Aj keď mi  nedopatrením troška zašiel do oka, nič som necítila. Odporúčam, na cenu si ale teraz nespomeniem :-)

Výrobky Ziaja nájdete napr. v Tescu či 101 Drogérii. V ponuke je i dvojfázový a hydratačný odličovač očí.


Skúšali ste tento odličovač? Aký je podľa vás najlepší odličovač vôbec ? :-D


  

5 komentárov

  1. ja som tento odličovač mala už ale po pár použitiach som ho musela odložiť, pretože mi ešte viac rozmazal riasenku okolo očí, miesto toho aby mi odstránil očný makeup :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som naň čítala, že neodličuje ale mne odličuje celkom bez problémov....nepoužívam vodeodolnú riasenku tak možno to bude i tým ale som spokojná.

      Odstrániť
    2. ja tiež nepoužívam vodeodolnu riasenku, ale tak kazdemu sadne nieco ine podla mna :)

      Odstrániť
  2. Já tento odličovač přímo zbožňuji :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak zrovna tahle recenze mě zajímala, děkuji :-)!
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť