Nádielka noviniek od Yves Rocher

nedeľa 13. apríla 2014

Nikdy neviem, kedy mi príde balíček od Yves Rocher na testovanie, ani čo sa v ňom skrýva. O to viac sa teším ako malé decko, ak mi poštárka donesie nádielku kozmetiky od YR. Ja mám prekvapká hrozne rada, ale len tie pozitívne ;-)...ak vás zaujíma, o čom bude dnes reč, čítajte ďalej.....

Dnes to bude recenzia na tri novinky od YR:
  • rozjasňujúci púder
  • sprchovací gél
  • guľôčkový deodorant
"Finálny dotyk pre hladkú a žiarivú pleť s príjemným pocitom. Kompaktná púdrová hodvábna textúra sa jednoducho aplikuje a vyhladzuje vrásky, zakrýva známky únavy a rozjasňuje pleť. Púder zahalí pleť do jednotného odtieňa, bez toho, aby zanechával stopy alebo ju vysušil. Dodáva pocit pohodlia po celý deň. Pleť je vyhladená a rozjasnená s okamžitým efektom omladenie. Rastlinné tajomstvo: šípkový olej obohatený o esenciálne mastné kyseliny, ktoré posilňujú prirodzenú bielkovinovú bariéru pleti."
Začneme rozjasňujúcim púdrom. Balenie je zlaté, plastové na prvý dojem sa vám zapáči. Je jednoduché, iba s logom a nápisom Yves Rocher. Keďže je plastové, nie je ťažké a ľahko sa otvára, no zostávajú na ňom "capky" pri každom dotyku. Vo vnútri sa skrýva malý štetec s jemnými štetinami na aplikáciu. Ja síce používam svoj, ale je to určite praktické pri nosení v kabelke a podobne. 

Púder by mal:
zjednotiť farbu pleti (mám svetlý odtieň ktorý mi úplne sadol)- potvrdzujem 
vyhladiť vrásky-to nemôžem potvrdiť, žiaden púder nevyhladí vrásky, môže ich len šikovne zamaskovať
zakryť známky únavy-čiastočne potvrdzujem, ak práve nemám za sebou noc nad knihami
rozjasniť-potvrdzujem, púder sa veľmi ľahko nosí a mierne pleť rozjasní, naozaj jemnučko, vyzerá to prirodzene
poskytnúť pleti ľahkosť a pohodlie- potvrdzujem, veľmi dobre sa s ním pracuje, ľahko sa nanáša, na pleti ho ani necítite, avšak je potrebná častejšia aplikácia

balenie:8 g
odtieň: veľmi svetlý
cena: 21,90 (17,50 v akcii)

"Objavte pocit sviežosti trvajúci celý deň vďaka príjemnej vôni levandule z Provence.  Zloženie rastlinného pôvodu: esenciálny olej z levandule z Provence, gél z bio aloe vera. Jeho +: Účinnosť po celých 24h! Neobsahuje živočíšne zložky. Bez alkoholu, bez parabénov, bez hliníkových solí."
Pravdupovediac, guľôčkové dezodoranty vôbec nepoužívam už  dobrých pár rokov. Je to vec zvyku, vkusu a hlavne každému vyhovuje čosi iné. Dala som mu však šancu. Má krásny romantický obal a jemne, nevtieravo vonia za levanduľou, krása. Nie je zdraviu závadný, neobsahuje parabény, alkohol ani hliníkové soli. Podpazušie nedráždi ani nijak nevysušuje. To by boli jeho plusy, teraz k mínusom. Mne nevyhovuje ten "lepivý" pocit po nanesení. Asi je to záležitosť takýchto typov deodorantov obecne, no neviem si nato jednoducho zvyknúť. Už niekoľko rokov používam iba spreje alebo tuhé antiperspiranty a pri tomto sa cítim nesvoja. 24 hodinová výdrž je trocha prehnaná, ale nato sme si už zvykli. Tento dezodorant odporúčam babám, ktoré obľubujú tento typ ochrany proti poteniu, sú naň zvyknuté a nepotia sa vo veľkej miere. 

balenie: 50 ml
cena: 4,10 

"Nechajte sa zahrnúť každé ráno jemnou starostlivosťou tohto sprchového gélu s intenzívnou vôňou zrniek brazílskej kávy. Zložky rastlinného pôvodu: výťažok z kávy, umývacia zložka rastlinného pôvodu. Jeho +: pH neutrálne k pokožke."
Sprchové gély od YR mám veľmi rada, vždy máme doma nejaký v rezerve. A tento sa im tiež podaril! Síce nie som kávičkár, ale tejto vôni som to uverila. Je fantastická. Gél dobre pení a nevysušuje pokožku. Balenie je menšie ako klasické 250 ml, ale stačí. Gél má mliečnu konzistenciu béžovej farby. Čo viac dodať- pokožku očistí, prevonia a nevysuší. Za mňa určite áno.

balenie: 200 ml
cena: 2,30

Páčia sa vám novinky ? Máte kratičku u YR, využívate ich zľavy ? :-)


6 komentárov

  1. Líbí se mi ten pudr, vypadá dobře. A kávu miluju, takže sprcháč musí být taky paráda. :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. YR je proste naj! Používam podobný dezodorant, len z bio edície a taktiež je pre mňa jediným negatívom ten lepivý pocit...a tieto sprcháče milujem :-).
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten sprcháč vypadá... chutně. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten kávový sprcháč jsem měla taky a měla jsem chuť ho sníst :D

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Akurat dnes mam extremne levandulovy den :) Zacalo sa to tym, ze som hladala recept na levandulovy cheesecake a uz sa to spustilo na blogu som pridala navod ako spravit levandulovu limonadu a teraz sa obzeram po levandulovej kozmetike, takze levandulovy deodorant ma dost zaujal, nebudem klamat :D

    Audrey z Activio.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten púder vyzerá úžasné. ja mám zlatú špirálu a rúž a tak isto ostávajú tapky na nich. keď ich chcem zobrať. musím ich čistiť

    pls follow me:
    anahjalliyah.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť