Honba za dlhšími riasami

pondelok 30. júna 2014

Ahojte,
snom každej ženy je mať krásne dlhé riasy, ktoré možno nespôsobia v miestnosti ihneď prievan, ale aspoň dodajú ten správny šmrnc ženskosti a jemnosti. Zvodný pohľad sa dnes dá docieliť mnohými účinnými i menej účinnými spôsobmi, ja som sa však doteraz vždy zameriavala na posilnenie rastu vlastných rias ako na umelé a chemické riešenia. Testovala som už dve séra na predĺženie rias a dnes vám predstavím tretie v poradí, do ktorého testovania sa púšťam. Sérum REALASH iste poznáte, i vďaka silnej blogovej či facebookovej reklame, o to väčšia je i moja zvedavosť, ako to dopadne :-) 

Sérum Realash sľubuje až o 25% dlhšie a o 84% hustejšie riasy, navyše je testované i oftalmológmi, takže by nemalo dráždiť oči ani spôsobovať nejaké nežiadúce vedľajšie účinky. Prvé výsledky by mali byť viditeľné o zhruba 3-4 týždne, kedy by mali byť riasy už o 10 % dlhšie. Jedno balenie vystačí 4-5 mesiacov pri dennom používaní. Zo začiatku by sa malo aplikovať raz denne, veľmi jednoducho ako keby ste nanášali klasickú očnú linku, ale pozor- na odlíčené a osušené oči! Neskôr je možné cyklus nanášania skracovať podľa potreby. 

Krabička so sérom Realash mi došla rozprávkovo zabalená a dokonale vystužená, aby sérum dorazilo v najlepšej kondícii. 

 Balenie je veľmi vkusné, čiernostrieborné, na aplikáciu slúži sterilný aplikátor. Čo sa týka zloženia séra, iste i to vás bude zaujímať, obsahuje výťažky z manga, papáje, kvety divého pomaranča a listy palmy sabalovej, výťažky z prasličky, ľanu a puškvorca.
Riasy pred začatím testovania

Pre zhrnutie, sérum je vhodné pre citlivé oči i pre nositeľky kontaktných šošoviek, pre testovanie a používanie by ste však mali spĺňať vekovú hranicu minimálne 18 rokov.

So svojimi dojmami z testovania sa s vami podelím o mesiac, budem ho poctivo používať každý večer pred spaním, aby sa dostavali čo najlepšie výsledky :-) Ak ste sérum už testovali, budem rada ak mi napíšete i vaše dojmy.


4 komentáre