Micelárka na muške....

nedeľa 29. júna 2014

Čauky,
konečne som opäť na blogu, mám neuveriteľne veľa nahromadených recenzií tak sa do toho chcem pustiť čo najskôr, aj keď dofča bola super a vôbec sa mi nechcelo vytriezvieť do reality.
Dnes mám pre vás kratšiu recenziu na micelárnu vodu od L´oréal Sublime Soft 3v1, ktorú je dostať takmer v každej drogérii či na internete a je na trhu už nejaký ten piatok.Tú svoju som kupovala na www.parfums.sk za nejakých 3,70, v obchodoch je to rôzne, cena siaha až po 5 až 6 eur. Ulakomila som sa na ňu akonáhle mi došla micelárka od Dermacolu, bola som zvedavá na tak ospevovaný hit na blogoch. Micelárne vody sa vo všeobecnosti tešia veľkej obľube a už pomaly neexistuje značka, ktorá by neprišla so svojou vlastnou micelárnou vodou. Ja rada testujem vždy iné značky a nové produkty, vyskúšala som Dermacol, Niveu, Lirene, Blanchette, Biodermu, Eveline, L´oréal a chystám sa i na Garnier :-)

L´ORÉAL Sublime Soft 3v1 je micelárna voda určená pre suchú a citlivú pleť. Balenie obsahuje 200ml. Zdokonaľujúca micelárna voda odličuje stopy make-upu či nečistôt z tváre, očí a pier a tonizuje pleť v 1 kroku. Je vhodná i pre citlivú pleť. Kvalita pleti je zdokonalená, upokojená a chránená pred podráždením. 
* hypoalergénna
* bez parfumácie 
* bez oplachovania 

Použitie: Nanášajte na tvár, oči a pery každé ráno a večer pomocou vatového tampónu. Bez námahy a oplachovania.

objem: 200 ml
cena: od cca 3,70 (v akcii) po  6 eur

Moje hodnotenie: Micelárka ma milo prekvapila, veľmi dobre odlíči tvár i očný make up, naozaj nedráždi ani nespôsobuje negatívne prejavy začervenania. Odličuje už v 1 kroku a nepotrebujem žiadne čistiace gély, obrúsky ani mlieka na čistenie pleti, iba  vat alebo vatové tampóny. Je to univerzálny produkt a dobre sa mi osvedčil. Balenie je klasické plastové s otvárateľným bielym vrchnákom, v celku praktické, nemám mu čo vytknúť, nevyteká z neho ani pri cestovaní. Micelárnu vodu používam i na tonizáciu pleti po celom dni, aj keď sa nelíčim alebo ráno keď vstanem a začínam nový deň. Nezaznamenala som zhoršený stav pleti ani akné, ale zasa ani pocit zjemnenej pokožky. Necítim po nej taký pocit napnutej pokožky ako po ružovej Bioderme, ktorá ma v tomto dosť zaskočila. Veľmi mi sušila pokožku a bola som z toho nervózna. Ak by som ju mala porovnať s drahšou Biodermou, vyšla by z toho ako víťaz. Jediný dôvod, prečo si ju už viac nekúpim je ten hnusný zápach....pri otvorení nič necítiť, no zakaždým keď si pretriem tvár vatovým tampónom cítim odporný zápach. Zo začiatku mi ani na um neprišlo, žeby to mohol byť zápach práve z tejto micelárnej vody. Neskôr som sa na blogoch dočítala, že viacerým dievčatám táto voda páchne ako pleseň-to je presne výstižný výraz! Nie je to až tak ohlušujúci smrad, ale je to cítiť.....3 bodíky teda sťahujem za zápach, inak si plní funkciu dobre. Čistí, nedráždi a ukľudňuje pleť. Ešte nikdy som nešla spať neodlíčená, neviem si ani predstaviť ako môže niekto fungovať tri dni so špirálou na očiach, nehovoriac ako sa vám zhorší pleť a narobí akné, ktorého sa už nezbavíte. Nezabúdajte nikdy na správne odličovanie, až kým vatový tampón neostane čistý :-)  

7/10

Tiež máte podobnú skúsenosť?


3 komentáre

  1. Chci si ji pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rozmýšľam o nákupe :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mala som ju,už som ju spotrebovala. Bola fajn. Teraz mám Biodermu a Garnier

    OdpovedaťOdstrániť