MOTD: Summer style

utorok 22. júla 2014

Čauky kočky,
neuveríte ale dnes som sa prekonala a pripravila si pre vás make up tutoriál. Naozaj ma to dosť chytilo, aj keď mi to celé zabralo niečo vyše hodiny plus vyberanie fotiek a úprava, ale stálo to zato. Takže enojoy it!:-)


 Čo budeme potrebovať (už si pripadám akoby som šla variť :-D)

  • ten správny make up alebo bb krém, ja momentálne používam Dermacol Imperial Make Up a neviem si ho vynachváliť. Sedí mi úžasne. Mám ho v odtieni Pale.
  • teraz prichádza na rad púder a dobrý kvalitný korektor. Pan Stik je môj najobľúbenejší, dávam si ho hlavne pod oči alebo v okolí nosa, kryje nenormálne.
  • a môžeme jemne kontúrovať tvár za pomoci bronzeru. Ja mám úplne bežný od Miss Sporty, má svetlejšiu časť (tú si nanášam pod oči a do stredu čela) a tmavšiu časť, ktorou si kontúrujem čelo a lícne kosti.
  • môžeme použiť i troška červene, ale aj nemusíme. Štipku som použila na horný okraj lícnych kostí, konkr. od Keenwellu jemnej broskyňovej farby.
  • tvár je hotová, môžeme sa pustiť do líčenia očí. Vezmeme si paletku očných tieňov, najlepšie pestrofarebnú, je to na vás. Ja konkrétne som použila paletu od MUA Supermodels Eyes (z toho som vybrala asi 4 odtiene). Na celé viečko som naniesla podkladovú bázu od Avonu a následne matný telový tieň (1.). Do stredu viečka som jemne aplikovala trblietavý ružový tieň (2.) a na vonkajší kútik som naniesla hnedastý tieň (3.) Zvyšok som dokorigovala zlatým (4.) a svetlozelenkavým (5.) tieňom, počnúc vnútorným kútikom oka. . Na horné i spodné viečko som naniesla čiernu linku od Essence. Maskaru som použila od Yves Rocher, robí naozaj pekné riasy. Berte to ako tip, na očné tiene jedine štetce! S MAC štetcami sa mi pracuje výborne
  • posledným krokom je vhodný rúž. Rozhodla som sa vyskúšať jemné ombre lips, ale naozaj veľmi jemnučké. Ako podklad som použila sýty malinovoružový rúž od Avonu Kiss me pink. Stred pier som odsala do servítky a naniesla rúž od Miss Sporty v odtieni Innocence, čo je moja obľúbená žuvačková farbička. Pre úplnosť okraje pier ešte môžete dokontúrovať tmavším odtieňom, ja som použila jeden z mojej paletky od Oriflame.



 Páčilo sa vám moje letné malinové líčenie ?
Prajem krásny deň!



11 komentárov

  1. peknučké líčenie, také by sa mi aj na svadbu hodilo :) paletka od MUA je pekná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné :) a tá čelenka s náušnicami je super

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem, no že si to niekto všimol :D asi ich začnem nosiť častejšie :-)

      Odstrániť
  3. výsledná farba na perách je krásna, inak si šikovná, že ti to trvalo len toľko, mne by to trvalo minimálne raz toľko:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale čosi aj by ty si to zvládla, ak by si sa ponáhľala a trebalo by ti variť obed ;-) vďaka vám ma to začalo ešte viac baviť :)

      Odstrániť
  4. Krásne líčenie a super fotky ;)

    OdpovedaťOdstrániť