Balea, Alverde a Sundance novinky

nedeľa 24. augusta 2014

Ahojky,
asi budem medzi poslednými, ktoré sa pustili do zrecenzovania týchto letných noviniek z DM-ky. Na testovanie som si vyhradila dosť času, keďže výrobkov bolo viac ako dosť a rozhodne stáli za vyskúšanie. Aj keď to momentálne za oknom nevyzerá na horúce leto, predsa len všetci dúfajú, že ešte definitívne neskončilo a užijú si slniečka. Tak ako každý rok i tento sa veľmi teším na babie leto, tak dúfajme, že príde :-)

BALEA PLEŤOVÁ MASKA HAPPY DAY

 Balea Happy Day pleťová maska je určená na 1-2 použitia v klasickom sáčkovom balení. Srdiečko na obale a jej milý názov naznačujú, že ide o masku, ktorá sa o vašu pleť dokonale postará a vyživí ju. Maska obsahuje cenný extrakt z kvetov bázy, ako aj mandľový olej, bambucké maslo, pantenol či vitamín E. Má svetlú marhuľkovú farbu a na prvý pohľad pôsobí ako hydratačný krém. Čo je neskutočne letné, je okrem jej obalu i sviežka letná vôňa grepu, ktorý si zamilujete. Maska sa nanáša v hojnom množstve na tvár, nechá sa pôsobiť zhruba 15 minút a potom sa nemusí zmývať, iba sa zotrú prebytočné vrstvy vreckovkou. Po použití bola moja pleť krásne jemná a svieža-takto si predstavujem relax. 


ALVERDE TELOVÝ SPREJ 
Alverde telový sprej s vôňou melóna a uhorky je ako stvorený na horúce dni. Keďže vôňa je veľmi svieža až rezavá, nejde o klasický telový sprej ako napr. od Avonu. Sprej používam na osvieženie, nakoľko výdrž je veľmi slabá. Melón však milujem v akejkoľvek podobe. Obsahuje i rastlinný glycerín, takže pokožku zároveň i hydratuje. Podľa mňa je to slušný spoločník na výlety/dovolenky. Ja sa ním striekam tak 20x denne :-)

SUNDANCE OPAĽOVACIE MLIEKO SPF 20
 Sundance opaľovacie mlieko s ochranným faktorom SPF 20 je vhodné najmä v našich končinách a zemepisných šírkach ako ochrana pred slnkom. Pri mori si dovolím tvrdiť, 20 stačiť nebude :-) Mliečko má pekný pestrý obal a úžasne sladkú vôňu kokosu. Má bielu konzistenciu s jemným nádychom do modrozelenej. Čo je na tomto mlieku super je, že nezanecháva biely ani mastný film. Obsahuje glycerín, vitamín E a provitamín B5, takže pokožku nielen chráni ale i hydratuje. Cenovo je veľmi prijateľné, čo je ďalšie plus.

BALEA SPRCHOVÝ GÉL 
Sprchový gél Balea s vôňou mandarínky je balený v hravom kvietkovom plastovom obale a je na jednorázové použitie. Je dostupný vo viacerých verziách, avšak pri Balea sprcháčoch sa viac oplatí veľké balenie ako cestovné. Gél dobre pení a veľmi dobre mi pri sprche zavoňal, je to taká nasladlá a zároveň svieža vôňa, ktorá sa pekne rozloží a zavonia i celú kúpeľňu. Balea sprchovacie gély patria medzi moje najobľúbenejšie, takže za mňa áno :-)

Skúšali ste tieto novinky, boli ste spokojné ? :-)


8 komentárov

  1. Opaľovacie mlieko som skúšala a voní úžasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bola som zvedavá, čo povedia testerky na uhorkovo-melónový sprej, keďže mne sa dostal ten citrusový a melónikový v obchode nemôžem zohnať. Už som ho hľadala asi 5-krát, ale je beznádejne vypredaný. Inak s tým striekaním som na tom rovnako ako ty - 20x denne a možno aj viac, takže nečudo, že môj sprej sa už blíži ku koncu.. :-D :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej je to ako droga a tym ze rychlo vyprcha zvysujes davky az ti ubuda flasticka 😃 pozriem sa ci u nas nemaju 😊

      Odstrániť
  3. Melounovo okurkový sprej jsem si chtěla koupit, bohužel už ho tam ale neměli. :/ Naštěstí jsem stihla ještě ten pomeranč - meduňka! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten druhy som neskusala musi byt tiez skvely, urcite ich este niekde budu mat 😊

      Odstrániť
  4. To opaľovacie mlieko ma veeeľmi láka, ale v Turecku mi asi stačiť nebude:/ ..i keď ktovie :P ten kokos stojí zato :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To zalezi natom aky si fototyp mna spali slnko i cestou do obchodu 😃 ale na dofcu by som zobrala 10, 20 a na prve dni asi aj 30 😊

      Odstrániť
  5. máš veľmi pekný blog :) som rada, že práve ja som ti zaokrúhlila číslo followerov na 500 :) držím palce ďalej :)

    OdpovedaťOdstrániť