Elegancia nadovšetko!

utorok 19. augusta 2014

Neviem ako vy, ale ja posledné roky vyhšadávam elegantný a chic štýl :-) Už som si naň celkom zvykla, svedčí mi, dodáva mi na serióznosti a celkovo sa v ňom cítim ako ryba vo vode. Viem čo mi svedčí, a čo naopak nie. Eleganciou nikdy nič nepokazím a občas som rada, že mi pridá i na veku, keďže ľudia mi bežne tipujú i o 5 rôčkov menej. 
Zhruba pred mesiacom, som narazila na stránku www.postovnezdarma.cz. Ponúka naozaj širokú škálu výrobkov, od výrobkov do domácnosti, cez hračky, doplnky až po módne kúsky. Zaregistrovala som sa  a objednala si svoju prvú vysnívanú blúzku. 

Elegantné tielko s originálnym golierom


Materiál: šifón
Farba: modrá, ružová, žltá
Veľkosť: S (34-36)
Hrudník: 84 cm
Dĺžka: 58 cm
Cena: 12,06
Padla mi do oka ako prvá, je to skôr šifónový top s nápaditým a výrazným štrasovým golierom. Samozrejme, doplnky tým pádom už riešiť nemusíte, golier je dostatočne oku lahodiaci. Bála som sa, že blúzka mi bude malá alebo, že farba nebude ako na obrázku žltá neónka, ale bude biť skôr do horčicovo žltej a to som nechcela. Tovar je po väčšine na objednávku, takže ho tak skoro neuvidíte, čakať musíte zopár týždňov. Prvýkrát je to vždy ako keby ste kupovali mačku vo vreci-neviete, čo máte očakávať.
Tento týždeň som sa ale konečne dočkala a moja blúzka/top je doma! Prvé, čo som si vydýchla bola farba-je presne ako na obrázku-krásna, sýta a žiarivá, letná!!! Ďalšia vec- veľkostne mi padla, je mi akurát, a to som sa bála, že sa do nej nezapnem :-D Aby som nezabudla zozadu je zips zhruba až po pás, takže s obliekaním nebol najmenší problém. Golier je odnímateľný-ďalšie plus. Blúzka však prišla príšerne zhužvaná, a šifón si to riadne odtrpel. Ihneď som ju dala vyprať, normálne v práčke na tridsiatku a vyžehlili sme ju. Zmenila sa na nepoznanie, až teraz vyzerá ako má :-) Je krásna, vpredu je naskladaná, takže vám nepresvitajú krivky. Perfektne sa nosí k úzkym nohaviciam alebo do sukní či do skortov, ako som ju použila ja. 
fotené za večerného svetla, inak bije do neónova

fotené mobilom excuse me :-)


Poznáte túto stránku ? ;-)


6 komentárov