Kontúrovanie tváre na vlastnej koži

sobota 30. augusta 2014

Čauky,
Nedalo mi to, keďže som práve sama doma a hneď som sa pustila do šminiek. Napadlo ma, že konečne vyskúšam moju paletku na kontúrovanie tváre , ktorú som si objednala asi pred pol rokom a odvtedy na nej sedí iba prach. Nie som v tomto obore zbehlý priekopník, preto som si najprv stiahla obrázok z netu, podľa ktorého som sa približne orientovala. Ako podklad som použila make up plus púder a následne naniesla najtmavší odtieň z paletky na vyznačené časti tváre. Nerobila som to nijak detailne, šlo len o prvý pokus. Na vytieňovanie som použila štetec a hubku na make up, a rozotrela mapy dostratena. Vopred upozorňujem, že tento typ líčenia si vyžaduje omnoho viac času ako aj tú správnu príležitosť. Nie je vhodné na denné nosenie a p. Avšak aj na večer by som bola opatrná.
Pomocou kontúrovania som chcela opticky zakryť nedostatky a vyzdvihnúť moje pekné črty. Ospravedlňujem sa za fotky, kde vyzerám ako strašidlo ako aj za ich kvalitu, fotila som mobilom pri umelom svetle. Ale práve bez blesku a pri tomto osvetlení uvidíte rozdiely najlepšie, aj keď fotky sú zrnité. So zkradlovkou to nemalo tie správne grády. Dúfam, že sa vám výsledok bude páčiť!

Finálny výsledok - kompletné líčenie


Skúšali ste to už ? :-)




11 komentárov

  1. Musím priznať, že kontúrovanie ma láka, ale zatiaľ som to skúšala len raz, občas si nanesiem pre zlepšenie dojmu do stredu čela svetlý korektor, inak to bežne nejako nepraktizujem, som len v začiatkoch a tiež je pravdou, že si to vyžaduje viac času a každé ráno by sa mi s tým asi hrať nechcelo. Škoda len, že si nespravila fotku pred kontúrovaním, ale nevadí, vyzerá to dobre a pleť je zvýraznená.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je pravda, je to piplačka nehovoriac o tom, že pleti to dá zabrať...je to fúra omietky navyše :D

      Odstrániť
  2. nemám síce kontúrovaciu paletku ale tá tvoja je veľmi pekná :) ja používam na kontúrovanie tieň na obočie a veľmi svetlý makeup :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vypadá to moc hezky :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Peknée :)
    Toto som ešte neskúšala ale už to dlllho plánujem, len som ešte nikde nenašla tú správnu paletku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na to v podstate ani paletku nepotrebuješ, stačí ti bronzer napr. od NYC :-) ale vieš internet a blogy ťa nalákajú na kadečo a táto paletka ma stála pár eur, no nekúp to :)

      Odstrániť
  5. Priznám sa, že ani ja s kontúrovaním nemám doposiaľ skúsenosť. Nejako si na to netrúfam, nie som na to vlastne ani potrebne vybavená a hlavne si nedokážem predstaviť, kde alebo kedy by sa mi chcelo piplať o X minút dlhšie s líčením kvôli kontúrovaniu. :-D Kamarátom pri pive je úplne jedno ako som nalíčená a na nejaké spoločenské akcie si nepotrpím.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi, tak na pivec jasné že nie, to keby si mňa videla ako chodím po doma, odpadla by si :D Lákalo ma to vyskúšať, najmä ma zaujímalo či budem potom vyzerať lepšie a hlavne krajšie :D ale neviem to posúdiť nejako objektívne...zatiaľ to bol prvý pokus, časom sa zlepším..a na poriadnu party prečo nie :)

      Odstrániť