What´s in my makeup bag?

nedeľa 3. augusta 2014

Moje kozmetické nutnosti :-)
V prípade, že je vonku viac ako 30 stupňov v tieni sa nemám veľmi potrebu líčiť, avšak ani jedna z nás nechce chodiť po tejto zemi neupravená, tak mam stále po ruke zopár vecí, bez ktorých sa jednoducho toto leto nezaobídem. Reč bude o dekoratívnej kozmetike, ktoré skrýva moja kozmetická taštička. Nenechajte s avšak pomýliť, toto je len ochutnávka, ak niekam cestujem, vláčim so sebou dvojkilový kozmetický kufrík :D 
Na leto však stačí aj máličko a ako sa vraví v jednoduchosti je krása, preto mi  denný makeup zvyčajne nezvykne trvať viac ako 5 minút.
 Momentálne u mňa vedie značka Dermacol. Taštičku i maskaru som vyhrala u nich v súťaži, kde zadaním bolo vymyslieť názov pre ich blog. A čuduj sa svete, ten môj nápad sa im celkom zapáčil, tak 10 z nás vyhralo túto ružovú kozmetickú taštičku, maskaru a ešte podkladovú bázu pod maskaru. Ružová je moja farba a keď som ju videla, ihneď som si do nej natlačila moju kozmetickú rýchlovýbavu. Bez ľahkého makeupu sa v lete ani nepohnem, a Imperial Make Up všetky moje atribúty kvalitného make upu spĺňa:

  • kryje
  • zjednocuje
  • sedí s tónom mojej pleti
  • príjemne vonia
  • má dobrú výdrž
  • je ľahký, že ho ani necítim
  • má pekný dizajn a super cenu
Maskara Dermacol 1000 Lashes sa stala mojou druhou najobľúbenejšou maskarou vôbec. Kartáčik má presne taký, aký obľubujem a celkovo riasy zahustí a predĺži, bez toho aby opadávala alebo sa drolila. To predĺženie je viditeľné, riasy sú oddelené a nie zlepené ako býva zvykom. Dokáže ich pekne oddeliť a prečesať. Obal je crazy, tak ako ja, preto sa mi páči a nepríde mi gýčový ale skôr mladistvý a veselý, taký letný a uletený.
 BabyLips od Maybelline vám nemusím nijako špeciálne predstavovať, určite ho máte i vy a vyhovuje vám tak ako mne. Nahradí balzam i lesk a vyčaruje peknú sýtu ružovú farbičku, preto je do kabelky alebo na cesty kamkoľvek ako stvorený. Človek by neuveril, že to nie je rúž, ale iba pomádka. Bronzer od Miss Sporty som vám už viackrát spomínala a chválila a dnes ho vychválim znova. Lacné plastové balenie je jediné mínus, ale inak sa s ním veľmi pekne pracuje, dá sa s ním i vykontúrovať tvár alebo ho môžete použiť iba klasicky na líčka. Bronzer nijak extra nepráši a obsahuje i shimmer, ktorý zvýrazní opálenie, či už použijete tmavšiu polovicu bronzeru alebo svetlú, ktorá slúži ako rozjasňovač. Nanášam ho mojím obľúbeným cestovným štetcom Brushart, ktorý má ultrajemné štetinky a stojí naozaj "bagateľ", preto nechápem, prečo túto značku nikto nespomína.
 Tekutú očnú linku Gucci som dostala od tetušky a asi viete, že ja sama si high end kozmetiku nekupujem, aspoň zatiaľ nie :-) Linka je úplne fantastická, nerozmazáva sa, môžete po nej prejsť i niekoľkokrát prstom a nič sa nedeje. Drží ako šialená, aj napriek tomu, že nie je vodeodolná. Samozrejme, stále to chce prax potiahnuť rovnú a nie kostrbatú linku, ale to sa ja asi nikdy dokonale nenaučím, pravé oko stále pokazím :D Je dokonale sýta-čierna, čo málo ktoré drogérkové linky spĺňajú a po čase tak či onak vyschnú.

Tak čo, máme niečo spoločné ? :-)


11 komentárov

  1. Moc se mi líbí tvá kosmetická taštička a linky jsou super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Baby Lips je aj moja srdcovka :)

    www.fashionandbeautyoasis.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článek. Ta taštička je vážně moc hezká, růžovou já taky můžu :D

    Radu UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  4. baby lips používam v lete aj ja a je užasný :) taštička je veľmi pekná, ja mám tiež ružovú len z avonu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Imperial make-up som skúšala, všetko mi sedelo, avšak robili sa mi po ňom dosť vyrážky takže som musela prestať.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já bych chtěla vyzkoušet ten makeup od Dermacolu .)

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak to ja mám kozmetických taštičiek hneď niekoľko a stále ich striedam.. Aj ich obsah mením niekoľkokrát týždenne, lebo pri mojej pleti skrátka nedokážem fungovať len s jedným make-upom.. Takisto rúže sa nestihnú v taštičke ani ohriať a už ich mením za iné. Jediná stálica, ktorú využívam po celý rok je korektor, všetko ostatné točím ako na kolotoči.. :D

    PS: Očná linka Gucci vyzerá ozaj luxusne.. Ešte tak mať talent na rovné linky a môžem investovať do niečoho drahšieho... :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta rozjasňovací část Miss Sporty vypadá dost dobře. Dík za tip asi vyzkouším:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja som ani nevedela, že Gucci robí aj linky:)

    OdpovedaťOdstrániť