Garnier-najlepšia micelárna voda

piatok 31. októbra 2014

Ahojky,
ženy, predstavujem vám moju najobľúbenejšiu micelárnu vodu, a tou je micelárka od Garnieru! Viem, nie je to teda žiadna novinka, to je predsa jasné, ale doteraz som vyskúšala všetky všemožné značky z drogérie, cez Dermacol, Biodermu, Lirene, Niveu, La Roche Possay, Eveline.....atď a žiadna mi nesadla tak ako táto. Myslím, že v pomere cena-objem víťazí teda bez komentárov, ale ako obstála v niekoľko mesačnom testovaní? (používam ju už niekoľko mesiacov, samozrejme, neodličujem sa výhradne iba micelárkou). Ak stále váhate a doteraz ste ju nevyskúšali (čo snáď asi ani nie je možné), táto recenzia je presne pre vás.

Popis
"Micelárna pleťová voda pre jemné čistenie pokožky tváre a očí v extra veľkom balení."

Vlastnosti:
  • vhodná na čistenie pleti, očí aj pier,
  • čistí a upokojuje pleť,
  • pre všetky typy pleti, vrátane citlivej,
  • bez parfumácie,
  • dermatologicky a oftalmologicky testované.
Značku Garnier veľmi nevyhľadávam a po pravde nesedí mi. Nevyhovuje mi od nich nič okrem zeleného telového mlieka. Očakávanie boli teda zmiešané, ale najprv som si prečítala pár recenzií. Väčšina dievčat si ju veľmi chválila, tak som si povedala, že ju určite chcem skúsiť i ja. Bežná cena na pultoch je okolo 7 eur za neskutočných 400 ml! Občas však bývajú i rôzne akcie a zľavy, kedy sa dá kúpiť za menej, ale to je naozaj príležitostne. Aj tak si myslím, že je to veľmi dobrá cena, oproti Bioderme povedzme, a nápad s maxi objemom je mi veľmi sympatický, nakoľko je i praktický.
Baleniu nemám čo vytknúť páči sa mi a plní si svoju funkciu ako má, vrchnák je odolný a ľahko sa otvára, nič nevyteká. Micelárna voda Garnier je určená na citlivú pleť, ktorú vyslovene ja nemám, ale zažila si so mnou časy akné, úplných suchôt i citlivejšej pokožky. Sadne podľa mňa všetkým typom, vrátane problematickej pleti. Používam ju na odstránenie bežného denného make upu (oči, pery, tvár, prípadne krk), nanesiem na vatový tampón a umývam až kým posledný tampón neostane čistý, to je moja zásada. Výhodou je, že v jednom kroku si odlíčite celú tvár, vyčistíte pleť a zároveň pokožka neostane podráždená ani napnutá. Micelárka ju ukľudní a nehrozí žiadne nežiadúce začervenanie. S vodeodolným makeupom to ale bude chcieť o čosi viac vaty, avšak i to nie je nič, s čím by si neporadila.
Ako vravím, mám ju už niekoľko mesiacov, používam ju keď som doma a neviem si ju vynachváliť. Konečne ma Garnier nesklamal. Dávam jej preto 8/10. (Tie dva bodíky si nechávam pre prírodný odličovač, ktorý som zatiaľ neobjavila, ale pátram po ňom).
zloženie
Za mňa teda rozhodne áno!!! Momentálne je k dostaniu iba za 5,26 na stránke www.parfums.sk., čo je fakt suprová cena.
Kúpite TU

Akú micelárku používate vy? Dajte sem nejaké tipy :-)


24 komentárov

  1. bohužel já spokojená nebyla, nechávala pocit lepivé pleti

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No je to individualne...skoda ze tebe nesadla skus Avene alebo Eveline

      Odstrániť
  2. tiež ju mám a je naozaj dobrá, je prvá ktorú som si kúpila a ďalej ani skúšať nebudem :) dokonca mi zmizli čierne bodky z nosa konečne, ktorých som sa doteraz nemohla zbaviť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wau tak to ti verim ze si nadsena :-) momentalne uz tie svoje bodky radsej ani nesledujem a zivot je krajsi :-D

      Odstrániť
  3. kupila som ju tuším v 101 za 5.50 čo je dobrá cena za takú srandu.garnier ani ja moc nemusím,keby micka nebola tak ospevovaná,tak ju určite nekúpim.predtým som mala dermacol micku.a som zvedavá,či bioderma for everyone dá na december tú ich ospevovanú..to by bola bitka v lekárňach

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je fajn cena raz ju mali aj za 4, ja som ju kupila asi za 6 tie ceny stale kolisu...bioderma ma sklamala nic moc no ale kazdy si ju chvali tak neviem teda...

      Odstrániť
  4. Asi jsem poslední, kdo ji ještě doma nemá. :D Rozhodně ji ale musím vyzkoušet, podle recenze vypadá skvěle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite nie si posledná :-D mne to tiež dlhšie trvalo, kým som sa k nej dostala, vždy nakupujem až keď spotrebujem čo mám :)

      Odstrániť
  5. Ja ji chci vyzkouset ☺
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taktiež som si ju prednedávonom kúpila a som z nej úplne nadšená, takže micelárky iných značiek už asi ani skúšať nebudem. Navyše sa mi vôbec nezdá drahá... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ked mi dojde micelárka od Nivey tak plánujem túto vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mě vůbec neseděla... Nedokázala odlíčit všechen oční makeup a trvalo to s ní hrozně dlouho. Na pleť ale nebyla nejhorší. Za mě je nejlepší Borjois :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mám ju rada, pekne odlíči, ale na oči používam radšej dvojfázové mastné odličovače.

    Koalas are nice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiez ich uprednostnim ale dvojfazove nemam rada.. dobre mi sedel od Ziaji na citlivu plet...btw super nazov blogu :-D

      Odstrániť
  10. taky je mým top favoritem a ráda ji používám ;) neštípe, odličuje dobře a je za dobrou cenu ;)

    SISTERSHOODS

    OdpovedaťOdstrániť
  11. táto micelárka je riadne ospevovaná na viacerých blogoch :) musím ju už konečne vyskúšať !! :D

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť