Novinky od ASTORU

štvrtok 2. októbra 2014

Zdravím dámy,
nadnes som si pre vás pripravila článok plný noviniek od značky ASTOR. Na testovanie som obdržala lícenku a bronzer z rady Skin Match a revolučné maskary Seduction Codes N°02, z toho jedna bola určená pre vás milé dievčatá, do giveaway, o ktorú už súťažíte nejaký ten týždeň.
Ak vás zaujíma, ako novinky obstáli v testovaní a čo by ste si rozhodne nemali nechať ujsť, čítajte ďalej.Vedzte, že dnes nehrozí žiadna kritika iba chvála, ale podotýkam právom! :-)
Ako prvá ma zaujala lícenka. Akurát mi dožívajú tie moje staršie kúsky, preto som sa z testovania tešila. Nie som maniak, ktorý doma vlastní 10 kusov líceniek, väčšinou používam jednu a potom sa púšťam do ďalšej. Táto spĺňa všetky atribúty dobrej lícenky

  • má pevný pastový obal, ktorý je odolný a zároveň sa veľmi jednoducho otvára. Elegantný čierny dizajn podčiarkuje strieborný nápis Astor.


  •  ponúka na výber tri odtiene- matný marhuľkový, svetloružový s výraznejším shimmerom a matný ružový

  • vo vnútri sa skrýva zrkadielko a súčasťou balenia je dokonca i malý štetček, takže použiť ju môžem kedykoľvek a kdekoľvek. Štetec sa fixuje o dno lícenky a je z jemných štetín, ktoré ma svojou kvalitou milo prekvapili. Nanášanie lícenky sa stáva  hračkou, i keď práve pri sebe nemáte svoj obľúbený štetec.
Lícenka je vhodná ako pre bledé blondínky, tak i pre brunetky. Pristane každému. Pigmentácia je akurátna a výdrž veľmi priaznivá. Nepráši a vytvára prirodzený vzhľad. Nič prehnané, iba svieže ružové líčka :-)
Za mňa jednoznačne plný počet bodov ženy!
10/10
cena: 7,99

S bronzerom z rady Skin Match je možné i v zime vyzerať chic s jemným nádychom opálenia. Bleduľky sú opäť v nevýhode, ale nie je dôvod vešať hlavu. Nebije do oranžova, ale obsahuje hneď 3 druhy krásnej hnedej, preto jemným ťahom môžete i počas mrazivývh dní vyzerať ako pobozkané slnkom.

  •  tri odtiene hnedej, ktoré spoločne vykúzlia prirodzene zdravší a opálenejší vzhľad 


  •  súčasťou balenia je taktiež mini zrkadielko a štetček

S bronzerom som maximálne spokojná, nie je príliš tmavý, trblietkový ani nechutne oranžový. Samozrejme, že záleží, koľko si ho nanesiete. Napriek tomu, že väčšinou bronzer nepoužívam, nakoľko si v ňom pripadám humorne a kontrastne, pretože som bledá ako stena, tento mi celkom pristane. Nesmiem to s ním síce prehnať, ale príde mi, že je to ten najprijateľnejší odtieň hnedej. Vydrží v pohode celý deň. Preto mu dávam
9/10
cena: 7,99
lícenka/blush
bronzer
Astor uviedol na trh novú riasenku Seduction Codes N° 02 Volume & Curve, ktorá je pokračovaním slávnej sestry Seduction Codes N° 01. Riasenka by mala dodať vašim riasam dramatický look a sexi krivky už v jednom ťahu. Vďaka kolagénovému zloženiu  nadvihne vaše riasy a dodá im objem. Balenie riasenky sa nesie v budoir štýle, tentokrát nie v zlatej ale koralovo-ružovej farbe, doplnenej o jemné ornamenty, pripomínajúce čiernu krajku. Na mňa pôsobí viac ako luxusne. Kartáčik je jemne zakrivený, čím kopíruje prirodzený tvar rias a vďaka push up efektu nielenže zachytí každú riasu, ale ich i nádherne vytočí. Pre mňa favorit medzi riasenkami!
cena: 7,49

Novinky od Astoru si ma rozhodne získali! Dúfam, že sa vám dnešná recenzia páčila a niečo zaujímavé ste sa i dozvedeli ;-)
Plánujete si niečo z toho zakúpiť?

4 komentáre

  1. Super recenze! Abych se přiznala, tak moc věcí od Astoru nemám, zatím jsem zkoušela nějaké stíny a řasenky a nic mě natolik nenadchlo, abych od téhle značky zkoušela něco dalšího. Ale ten bronzer se mi líbí. Má hezký, přirozený odstín i pro bledulky.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krasne produkty, ta licenka vyzera paradne
    http://kissinka7.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť