Tekuté šťastie Avon Luck for Her

pondelok 20. októbra 2014

Ahojte,
po menšej odmlke sa znova púšťam do toho, čo mám najradšej-blogovania. Minulý týždeň mi došiel balíček od Avonu, takže ako správne tušíte podľa obrázka, dnes budem recenzovať vôňu. Priznám sa, že vhodne slovami opísať a vystihnúť akcenty a tóny parfému nie je vôbec jednoduché :-) Ale budem sa snažiť čo najlepšie to zvládnuť, pretože takáto vydarená novinka tu už dlho nebola a zaslúži si svoj priestor i zvýšenú pozornosť. Ak ste doslova zaťažené na vône, parfémy či toaletky, dnešný článok vás určite poteší.

Na testovací balíček som sa strašne tešila, akonáhle som sa dozvedela, že tentokrát sa bude testovať parfém. A to nie hocijaký parfém ale priamo tekuté šťastíčko!!! Áno, takto ho nazývam ja, tvorcovia ho nazvali Luck (For Her) a tvárou tejto exkluzívnej vône sa stala famózna svetová tenistka Mária Šarapovova. Spočiatku mi prišlo spojenie športovo nadanej dámy a vyslovene elegantného parfému trocha zvláštne, ale samotná myšlienka dáva jasný zmysel....

...„Keď sme vytvárali vôňu AVON Luck, chceli sme zachytiť opojnú charizmu človeka, ktorý priťahuje šťastie vo svojom vlastnom živote,“ vysvetľuje Andrea Moldovan, generálna riaditeľka AVONu pre Českú republiku a Slovensko. „Mária patrí k top tenistkám svetového rebríčka, zároveň symbolizuje elektrizujúcu, sofistikovanú prírodnú krásu, a tým dokonale zachytáva energiu a svet neobmedzených možností. Mária je ideálnou tvárou tejto vône, ktorá vyžaruje šťastie a pocit, že môžete dosiahnuť maximum,“ dodala.
Keď som uvidela prvýkrát balenie-krabičku i flakón, povedala som si: "Toto je Avon?" Vidím u nich neskutočný progres vpred, samozrejme v tom najlepšom zmysle. Je to jednoznačne najkrajší flakón a zároveň tá najkrajšia vôňa, akú som od Avonu skúsila. Kombinácia čiernej jemnej a vysoko elegantnej mašle na krabičke a zlatej na samotnom parféme mi k sebe neskutočne ladí a vytvára dojem luxusu a delikátnosti. A taká je i čarovná esencia vo vnútri.
Avon Luck sa radí do kategórie orientálnych kvetinovo-ovocných vôní, čiže je to akýsi kompromis všetkých troch kategórií. Skrýva v sebe nádherné tóny sviežeho citrusu a vzácneho kvetu kaktusu v spojení s drevitými tónmi, ktoré vás budú hriať na duši počas dlhých zimných večerov. Vôňa je naozaj vhodná na zimu, podľa môjho názoru, pretože je hrejivá, sladká a neskutočne trvácna! Navodzuje u mňa skutočný pocit šťastia, keď ju nosím, pretože lahodí môjmu nosíku i okoliu. Bývam náročná na vône, veľmi náročná, po väčšine parfémy darujem ďalej, pretože mi "nesedia". Moje čuchové bunky sú skrátka háklivé. Tento parfém mi sadol napriek tomu, že je o niečo ťažší ako som čakala. Pripomína mi drahú Maxmaru. Cítim ho na oblečení i na druhý deň, čo ma milo prekvapilo. Kým Versace si musím strieknuť 5x, Luck si vystačí s 2 stlačeniami rozprašovača, je to ozaj sila, ako sa vraví! ;-)
Súčasťou setíku bol i telový sprej a telové mlieko, rovnako silné a výrazné. Používam ich len na špeciálne príležitosti, na bežný deň mi stačí použiť len jeden z nich, aby som príliš neohúrovala okolie :-D. Nemám im čo vytknúť, dotvárajú celkový dojem a je skvelé mať celú sadu vôňe, ktorá sa vám páči a neviete sa jej nasýtiť.
objem: 50 ml
odporúčaná cena: 27 eur
hodnotenie: 10/10

Set je možné si zakúpiť v prebiehajúcej kampani 14/2014, alebo môžete počkať na nejakú zľavu v nasledujúcich.

Chyťte svoj úspech za pačesy a oslaďte si život touto esenciou šťastia a radosti! ;-) 
Žmurk (idem si k nej opäť privoňať)


5 komentárov

  1. Tvá recenze mě zahřála u srdíčka, neboť jsem si vůni zrovna včera objednávala a docela jsem váhala :-)♥. Strašně dlouho se mi nestalo, že by mě již natolik zaujal již pouhý tester, o to více se těším až mi celý sada přijde, skvělá recenze!
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár, veľmi ma potešil :-)) Určite budeš nadšená, parfém je úžasný....mamke sa tak zapáčil,že si ho ide tiež objednať a nielen sebe ale aj ocinovi, celá rodinka budeme voňať rovnako :-D

      Odstrániť
  2. Tá mašľa sa nedáva dole celá :) takže ste ju urvali, bude sa vám teraz točiť... dáva sa dole len ten zlatý vrchnáčik a tak sa strieka z vône :)

    OdpovedaťOdstrániť