Čo mám na vianočnom wishliste :-)

štvrtok 20. novembra 2014

Ahojte,
práve pozerám do kalendára, je dosť pokročilý dátum, takže pomaličky začnem s mojimi predstavami a nárokmi na vianočné darčeky. Začnem teda najprv od seba a to ako inak- kozmetikou :-) Pod stromčekom tohto roku nečakám nič veľké, a vlastne je mi to jedno, pretože celý rok som do seba investovala až až. Rodičia mi dali ten najväčší darček, aký len mohli. Čiže sklamaná nebudem, ak aj to bude nula bodov :-) Napriek tomu viem, po čom by som teoreticky túžila, nie je to nič veľké ani extra drahé, spísala som si zoznam. Pravdepodobne sa obdarujem týmito vecami sama, keďže na môj blog nik z rodiny nechodieva a ani netuší, čo by som so priala. Viem však čo nechcem- a to je určite ďalší parfém. Nestíham ich na seba striekať a spotrebovať. Mám ich asi 5 tohto času a dala som si záväzok, že kým aspoň jeden celý nevystriekam ďalší si istotne nekúpim. No ale vráťme sa k môjmu mini wishlistu, je zo stránky www.parfums.sk. Ak vás zaujíma prečo, tak vám odpoviem veľmi jednoducho. Pretože na parfumse nájdete takmer všetky značky, neustále rozširujú sortiment a momentálne majú i širokú ponuku bio produktov. Preto je objednávka z tejto stránky o to lákavejšia. Dám si do košíčka čo sa mi páči a poštovné platím iba raz, oproti tomu, ak by som každú vec objednávala z inej stránky.

Toto svetoznáme vajíčko na pery netreba nijak zvlášť predstavovať, kto by ho nepoznal. Momentálne je však beznádejne vypredané, od kedy ho zaradili do ponuky :-) V Amerike stojí eos okolo dvoch dolárov, u nás sa predáva asi za trojnásobnú cenu. Na parfumse ho momentálne majú za prijateľnú cenu-4,75. Už okolo neho chodím asi rok, doslova ako okolo vajca :D, takže je rozhodnuté.
cena: 4,75


theBalm Nude Tude paleta očných tieňov so štetčekom
Paletky mám na wishliste dve, veď som žena ako každá iná. V podstate nepotrebujem ani jednu z nich :-) Prvou je retro paletka nude očných tieňov od značky theBalm. Majiteľkou zopár výrobkov sa už pýšim, ale nad paletou som váhala, no raz si ju určite chcem kúpiť. Minimálne kvôli tomu peknému obalu....žartujem, i tiene nevyzerajú na zahodenie :-)
cena: 29,35
Makeup Revolution Iconic 3 paleta očných tieňov
Paletka MUR Redemption Palette Iconic 3 obsahuje 12 očných tieňov v neutrálnych farbách pre líčenie na každú príležitosť. Obal je nič moc, ale čo by ste čakali za tú cenu. Tiene sú vraj veľmi podobné tým od Urban Decay, ibaže 10x lacnejšie. Neviem si predstaviť iné odtiene, ktoré by som dokázala využiť na každý deň. Matné tiene strieda perleťový lesk a trblietanie. Na začiatok je to celkom slušná paletka, a i keď mám  asi 3 palety v neutrálnych farbách, táto by mi doma určite nezapadla prachom. Ako vidíte, i túto značku už nájdete na parfums.sk
cena: 6,00
Vichy Idéalia očná starostlivosť
A pri krásnych kukadlách sa ešte chvíľu zdržíme. Nech máte make up akýkoľvek, tmavé kruhy a vrásky pod očami zrejme neprebije ani nezamaskuje. Zvoliť si vhodnú starostlivosť o očné okolie je preto na mieste. Idealia od Vichy sľubuje:
  • Neutralizuje tmavé kruhy pod očami
  • Vyhladzuje drobné očné vrásky
  • Rozjasňuje tiene spôsobené očnými vačkami
Mnoho žien si ju chváli, i keď ja viem, sú to samé silikóny v kozmetike. Viditeľné výsledky by sa mali dostaviť po 4 týždňoch. Skúšala som iba vzorku, ale pomerne dosť ma oslovila, tak uvidíme, či sa nechám zlomiť a kúpim si ju sama.
cena: 18,70

L'Oréal Paris Super Liner gélové očné linky
Žeby konečne linka, pri ktorej aplikácii sa nervovo nezrútim a podarí sa mi to úžasne na prvýkrát? Linky v pere mi zakaždým vyschli, s tekutými je to buď hop alebo trop, preto gélové vyzerajú ako tá správna voľba. Recenzie na tieto linky sú viac ako skvelé a čítam na ne samé superlatívy. Takže, na wishliste sú právom.
cena: 8

L'Occitane Fleurs de Cerisier sprchový gél
Kto by už nechcel mať v kúpeľni kúsok Francúzska :-) Sprchový gél s vôňou čerešňových kvetov sa dá použiť ako pena do kúpeľa alebo klasicky ako sprchový gél. A to balenie, proste krása!
cena: 5,91/14,65



Darčekom od VS sa asi nedá nič pokaziť! Ženy sa za touto značkou idú priam potrhať, možno i preto, že je u nás menej dostupná. Telových vôd, mliek či krémov majú v ponuke neúrekom, preto si vyberie asi každá. Ja s tým mám večne problém, špekulujem a špekulujem, až kým v tom nemám chaos. Aky by boli na výber iba 3 telové mlieka, hneď by som si vedela vybrať! :D

To je nadnes všetko priatelia! 
Kľudne mi napíšte niečo z vášho wishlistu, prípadne či ste tieto produkty skúšali :-)



7 komentárov

  1. Paletka MUR Redemption Palette Iconic 3 sa dá iba objednať alebo sa dá zakúpiť i v kamennom obchode?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu paletku od The Balm mám taky na seznamu...a taky si ji budu muset koupit sama :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Haha :-D vidim ze v tom nie som sama

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Eos můžu doporučit, mám ho teď celkem nově a nemůžu si vynachválit :-)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. paletku od the balm tiež chcem..:)
    pozývam ťa do GA http://mimlovee.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já si letos asi nic moc z kosmetiky nepřeju, ale ta paletka hmm ta je :)

    OdpovedaťOdstrániť