Moje malé radosti

streda 5. novembra 2014

Ahojky,
už niekoľko dní mi robí radosť krásne slnečné počasie, i keď trošku viac veterné, ale nato, že je už november to aj tak vyzerá na peknú jeseň. Snažím sa chodiť na prechádzky a tiež sa viac venujem svojmu zdraviu a záľubám. Po nociach čítam jednu knižku za druhou :-) 
Neviem, či som vám to spomínala, asi nie, ale dospela som do štádia radikálnej zmeny životosprávy. Už asi mesiac nejem sladkosti, nie-ani čokoládu ani puding ani koláčiky proste nič....To je pre mňa najmenší problém, zvládam to. Vylúčila som i všetky mliečne výrobky a tým myslím naozaj všetko. Pijem iba sójové mlieko a dnes si idem kúpiť bio kokosové. Samozrejme, nestala sa zo mňa vegetariánka, ani sa nikdy nestane, mäso jem naďalej, okrem hydiny. Inak sa stravujem ako doteraz až na menšie zmeny, jem viac vločiek, pohánky, cestoviny s tvrdej pšenice a pod...Všetky polotovary idú pomimo mňa :-) Zlepšenie by sa malo dostaviť do 2 mesiacov, tak uvidíme.....

Okrem toho si zakaždým spravím radosť nejakou maličkosťou, alebo ma potešia kamaráti milým darčekom. Dnes vám ukážem zopár drobností, a nabudúce možno i nákupné New In. Máte sa načo tešiť.
 Neviem ako vy, ale mám slabosť na všetko ružové a ak by som mohla, vrátila by som sa do detských čias. Veľmi rada si dokupujem rôzne nálepky a potom nimi obliepam všetky knižky, zápisníky a zošity. Naposledy som si kúpila celú sadu s motívom sladkostí, kde na moju radosť boli i 3D nálepky :D Kamarátka mi doniesla z Prahy voňavé mydlové pourri, ktoré už obšťastňuje svojou citrónovou arómou moje oblečenie v skrini :-) 
 Neodolala som ani paletke očných tieňov od Essence All About Nude. Takéto jemné, neutrálne tóny u mňa nájdete asi v každej paletke, využívam ich totižto takmer každý deň. Nie sú najlepšie pigmentované, ale za tú cenu ani najhoršie, najviac sa mi páči posledný tieň, aj keď to na fotke nie je vidieť, bije do bordova.
 Trojicu od Zimberland som dostala nedávno a nedalo mi ju nevyskúšať. Z lesku na pery som nadšená, pôsobí na ne ako volumizér a má šťavnatú farbu. Obsahuje i malé trblietky, ktoré pery opticky zväčšia. Aj keď je éra matných rúžov a leskov, ak nemáte pery ako Angelina, veľa vody s nimi nenamútite. Lesky som zavrhla pred nejakým časom, ale jeden poriadny sa určite zíde.
 Po dlhšom čase som si kúpila Emmu, článkami na čítanie veľmi neohúrila, ale bola k nej pribalená knižka, ktorú som si prečítala a ak to mám posúdiť, čakala som, že to bude horšie, a nakoniec pani Benková i celkom pobavila :-) Minimálne tým, že ja nezbalím žiadneho lekára, nevyzná mi lásku ani jeho ex nebude psychopatka... takéto príbehy sa v živote dejú, ale nie v mojom.
Môj Note si už zaslúžil prezliecť, obaly na mobily obľubujem skôr jednoduché a jednofarebné, i keď sa veľmi rýchlo zanášajú a ničia. Prvýkrát som bola v Bodyshope v Rakúsku a bola som unesená, toľko úžasných vecí. Kúpila som si bio šampón (bohužiaľ ho nemám doma) a ako darček som dostala olej na ruky s divokou ružou. Milá pozornosť, čo poviete? 
Stále viac a viac som zaťažená na karbičky, nádobky, organizéry a najnovšie aj vedierka na kozmetiku :-) Momentálne každý večer trávim kúpeľom nôh, buď s Baleou alebo živou soľou. Vrátila som sa načas k telovým sprejom a dala som šancu i ovocnému deodorantu (neverím, že sa to stalo!) a napodiv som spokojná. S príchodom chladnejšieho počasia sa opäať zamilovávam do Ziaja kakaovej rady. Krém na ruky s lahodnou vôňou ma doslova upokojuje a uspáva. 

A čo vy, čo vám spríjemňuje deň?
Majte sa krásne! :-)


10 komentárov

  1. Odkiaľ máš to ružové vedierko? zlaté je :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne foto. Som zvedavá na výsledky tvojej novej životosprávy po dlhšom čase. Ja rozmýšľam, že by som tiež rada podstúpila v tejto oblasti zmenu a vylúčila minimálne sladkosti a pečivo, tak uvidíme. Inak to ružové vedierko je rozkošné, kde si zohnala?
    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sama som zvedava, aj ked je to obcas tazke ale vydrzim...to vedierko je z Kik maju tam velmi zlate veci :-)

      Odstrániť