Niekto to rád za dámu

piatok 7. novembra 2014

Ahojte,
ako iste viete, ešte v lete som avizovala, že stránka www.avendro.sk hľadá blogerky, ktoré majú chuť sa zapojiť do ich prebiehajúcej akcie. V rámci tejto výzvy som si mala možnosť vybrať zo stránky oblečenie do hodnoty 40 eur, s tým, že vám následne napíšem, ako som spokojná a či mi sedí. 

Balík sa zatúlal na celé dva mesiace, chyba sa stala na strane pošty, takže pôvodne letný outfit sa v novembri asi už konať nebude, ale aspoň vám ukážem, čo som si zo stránky vybrala a ako oblečenie vyzerá naživo. 

Pôvodne som blúdila na stránke niekoľko dní a ozaj som si nevedela vybrať. Bola som nerozhodná. Nakoniec som si ale vybrala kúsky, ktoré korešpondujú s mojím štýlom obliekania. Mám rada eleganciu, nie prehnanú, ale takú akurát. Práve preto mi do oka padla blúzka s viazankou. Mali ju na výber v 3 farbách-bielej, čiernej a slabo ružovej. Ako inak, vyhrala ružová v kombinácii s čiernou mašľou na krku. Mašľa je ku golieriku prišitá, takže sa nedá nijako sňať. Blúzka bez rukávov a zapína sa na gombíky od hora až dole, gombíky sú ale pekne skryté. Blúzka sa smerom nadol mierne rozširuje, má zaoblený spodný okraj, a celková dĺžka je okolo 60cm. Materiál je veľmi príjemný-100% viskóza. Jedno čo mi prekáža je, aká prišla blúzka zhužvaná, veď to vidíte i samé. Naschvál som ju nežehlila, aby ste videli pôvodný stav. Chápem, že materiál je sám o sebe krčivý a preprava mu tiež neprospela. Ale až takto pokrčené som to nečakala.....
Veľkosť som si vybrala najmenšiu, 34 a pekne mi sedí. Čo sa týka strihu, nemám jej čo vytknúť. Ak ju vyžehlím, budem spokojná.
Blúzku môžete nosiť k vhodne zvoleným sukniam, skinny džínsom alebo nohaviciam. Myslím, že veľmi pekne padne i pod čierne sako. 
Druhý kúsok som zvolila ďžerzejovú sukňu-v modrej a čiernej . Je to jednoduchá  strečová mini sukňa v páse na gumičku. K nej nemám výhrady, je univerzálna a materiál ma milo prekvapil, nie je to ten typ handrovej bavlny ale pekne drží tvar, ide o tvarovo stály džerzej. Veľkosť 36 sa prispôsobí postave, keďže pás je pružný. Bohužiaľ na fotke ju nie je dosť vidieť (môj foťák sa asi zbláznil a karta je nefunkčná, nafotené fotky mi nejdú zobraziť), tak prikladám i oficiálne obrázky. Sukňa sa super hodí najmä na leto/jar, je dosť tenká, preto mi na jeseň už nepríde vhodná a viem si ju skôr predstaviť k lodičkám ako k čižmám, vzhľadom na typ materiálu. Dobre sa bude hodiť i k tielkam, topom alebo oversize tričkám :-)





















Pár slov k samotnému eshopu: Stránka ako taká je prehľadná a zrozumiteľná pre každého. Pomocou horného a bočného menu sa človek ľahko zorientuje. Eshop ponúka oblečenie iba pre dámy, čo je možno škoda, veď páni sa predsa tiež chcú obliekať. Môj kamarát vždy hromží, keď mu ukazujem nejakú novú stránku s oblečením, kde sú len ženské veci. Jeho prvá reakcia je-pre mňa tam nemajú nič. Na druhej strane eshop má široký záber, čo sa týka dámskej konfekcie a ponúka kúsky i pre plnoštíhle ženy. 
Čo by som vyzdvihla sú známe i menej známe značky, ako H.I.S, S.Oliver, Lascana a ďalšie....Čo mi naopak na stránke chýba sú trendy. Chcelo by to viac sledovať aktuálne dianie, najmä módu a štýl mladých ľudí.
Ako sa vraví sto ľudí, 100 chutí, preto ak sa práve nudíte, klik na stránku www.avendro.sk


Majte sa krásne! 


2 komentáre

  1. Jééj tá blúzka je moc pekná...ja som behala po obchodoch a hľadala hnedú suknu ale všade mali len samé čierne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vies co hnedu farbu moc v obchodoch nevidim, aj ked strasne rada nosim kavovu alebo cokoladovu, prave letia len v obchodoch ich nevidiet co je skoda

      Odstrániť