Paletka očných tieňov od Yves Rocher

pondelok 17. novembra 2014

Ahojte,
v dnešnom článku by som vám rada predstavila novinku z dielne francúzskej značky Yves Rocher, a tou je paletka očných tieňov COULEURS NATURE. Neviem, či zvyknete i vy niekedy zavítať do ich kamenného obchodíku, ale rozhodne sa oplatí založiť si u nich zákaznícku kartičku. Teraz pred Vianocami sa najviac teším na ich zimné limitované edície, minulý rok som skončila pri maline s kakaom, tak som veľmi zvedavá, aké darčekové balíčky nás prekvapia tento rok :-)

Paleta očných tieňov, COULEURS NATURE


Balenie je identické s rozjasňujúcim púdrom, ktorý som pre vás recenzovala naposledy. Ide o plast zlatej farby, navrchu s logom Yves Rocher. Nič preplácané ani gýčové. Jednoduchými líniami sa nedá nič pokaziť. Nevýhodou je, že povrch sa veľmi ľahko "zacapká" a preto je viac ako zložité ho pekne nafotiť. Je na ňom vidieť každý odtlačok i šmuhu. Výhodou naopak je vmútroné zrkadielko a dva aplikátory, ktoré poslúžia ak práve pri sebe nemáme štetce. Odkedy som vyskúšala štetce na očné tiene, nič iné už ani nepoužívam. Celkovo sa tiene ľahučko otvárajú a na pohľad vyzerajú veľmi pekne. Zlatá farba je u mňa stále najobľúbenejšia.
Vo vnútri na vás číha štvorica očných tieňov, tá moja nesie éterický názov Aquatique subtil. Musím priznať, že zo 6 kombinácií, ktoré sú dostupné, má táto oslovila najviac. Preto som sa vyslovene potešila, keď mi došla paletka práve v tomto znení. Takéto odtiene ešte doma nemám a myslím, že vyzerajú viac ako zaujímavo.

Popis
"Extra jemná textúra sa jednoducho aplikuje, splynie s pleťou a má ideálny krycí efekt. Tiene výborne držia a ostávajú na mieste."

Samotné tiene je možné aplikovať 2 spôsobmi, a to:

  • suchou aplikáciou- tmavšie tiene vytvoria na pleti trblietavý, zamatový až matný efekt
  • vlhkou aplikáciou- trblietavé a zamatové odtiene sa zmenia na metalické a matné tiene sú výraznejšie.
Ja osobne viac preferujem prvý spôsob. Druhým spôsob sa bude viac hodiť na slávnosti alebo na líčenie na večer, nakoľko celému líčeniu dodá na intenzite a váš pohľad bude pôsobiť o čosi sofistikovanejšie. 

swatch-na sucho
Celkové hodnotenie/
Paletka očných tieňov ma rozhodne nesklamala. Zvolila elegantný obal a vsadila na zaujimavú kombináciu farieb. Tiene majú obstojnú výdrž, ale odporúčam pod nich použiť i bázu na očné viečka. Vydržia dlhšie a nezlezú z očí po pár hodinách. Čo sa týka pigmentácie, je slušná. Namokro však dokážete vyčarovať ešte intenzívnejšie a sýtejšie farby, ako je tomu na fotke vyššie. Dva aplikátory sa veľmi hodia pri štvorici očných tieňov, ale so štetcom je nanášanie precíznejšie a jednoduchšie. 
8/10

Momentálne je paletka dostupná za akciovú cenu- 14,90
Bežná PC- 18 eur

Pripravujem pre vás i ukážku líčenia :-)
Čo vravíte na túto paletku ???



10 komentárov

  1. Také používám na suchý způsob a jsou moc fajn, navíc to krásné balení :) A zimní edice jsou parádní :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už sa teším ako tam nabehnem po nejaký balíček, hruška v karameli znie super, alebo ostružina....a na tvojom blogu som dnes videla, že tiež už máš dva hrnečky ;-)

      Odstrániť
    2. Ano, ja jsem na hrnecky ujeta, takze neslo odolat :) a ty balicky maji fakt krasny :)

      Odstrániť
  2. Táto paletka sa im nesmierne vydarila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podľa mňa je paletka trocha predražená a ani farby ma nezaujali... Zato nové limitované sprchové gély od Yves Rocher vyzerajú skvele. :)

    Koalas are nice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cena je ozaj vysoká, to je pravda :/ ale farby sa mi veľmi páčia, i tá kombinácia. A po gél si skočím ten z vianočnej edície :)

      Odstrániť
  4. Libi se mi paletka I stiny nejsou k zahozeni.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletka se mi moc líbí, ale cena za 4 stíny se mi zdá na takovou "skoro drogérku" fakt vysoká. Takže si ji nechám ujít.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť