Realash sérum na riasy- výsledky po 3. mesiacoch

streda 12. novembra 2014

Ahojte,
po trojmesačnom testovaní Realash séra vám prinášam výsledok spoločne i s foto dokumentáciou. Ak sa chcete o tomto zázračnom sére na rast mihalníc dozvedieť viac, kliknite na môj prvý článok TU. Ak ho už poznáte, možno ste ho dokonca i vy samy testovali, dojmy po mesiaci píšem TU.

A teraz sa spoločne pozrieme na záver môjho snaženia....
Realash sľubuje až o 25% dlhšie a o 84% hustejšie riasy.

Pre porovnanie prikladám fotky z predošlých článkov


Pocity mám zmiešané, nakoľko to sama presne posúdiť nedokážem, jednak fotky sú stále pod iným uhlom, i keď sa veľmi snažím, takže nie sú v presne rovnakej polohe. Čo ale na fotkách badám je, že riasy mi nerovnomerne podrástli, myslím tým, že niektoré trsy sú dlhšie ako môžete vidieť na prvej fotke. Zhustenie som nezaznamenala, ale jemné predĺženie by tam i mohlo byť. Samozrejme, posledné mesiace som sérum už nepoužívala každý deň ale len párkrát do týždňa, tak ako je to i v návode. 

Tak čo nato poviete, nastala tam zmena ? :-) Každopádne sérum používam i naďalej.


1 komentár

  1. Super recenze. Nevím, nevím, moc velký rozdíl tak nevidím. Ale článek je fajn, dokonce jak jsi psala o tom, že jsou ty fotky z jiného úhlu, to mi taky nějak nevadilo. Jen mě iritovala ta blikající Eiffelova věž jak jsem četla, já bych ji tam nedávala, ale to je můj osobní problém. Asi mám nějak moc vyvinuté periferní vidění nebo co... :D

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť