V hlavnej úlohe: Fuchsia Passion

utorok 25. novembra 2014

Ahojky,
dnes by som vám rada predviedla troška extravagantnejší kúsok z mojej dekoratívnej kozmetiky a tým je rúž od značky Astor. Približne v máji tohto roku uzreli svetlo sveta tieto nové hydratačné rúže s názvom Color&Care. Na výber máte z rôznych odtieňov, všetky sa radia však do kategórie viacmenej intenzívnych a nápadných farieb. Trvalo mi asi dva mesiace, kým som sa rozhodla pre odtieň, pretože som stále váhala, či vôbec takýto rúž niekedy použijem. No čo, som konzerva, a predsa som si kúpila asi tú najdivokejšiu farbu, akú mali-odtieň 204 Fuchsia Passion.

Oficiálny popis

"ASTOR Soft Sensation Color & Care dlhotrvajúci hydratačný rúž s čistou intenzívnou farebnou výplňou v módnych nadčasových odtieňoch. Rúž Soft Sensation Color & Care zanechá Vaše pery vláčne a farebné. Vďaka svojej skvelej hydratačno-krémovej textúre a neskutočnému radu bohatých druhov odtieňov zaručí aby ste každý deň začínali s úsmevom na tvári."

 Balenie je pre mňa čistý luxus, no taký je i obsah. Kombinácia bielej so zlatou ma neprestáva baviť a myslím, že viacero kozmetických značiek zdieľa podobný názor. Zlatou sa nedá nič pokaziť.
 Farba je neskutočne krásna a intenzívna, dobre pigmentovaná. Pery sú po nanesení jemné a vláčne, rúž sa príjemne a ľahko nanáša. Avšak pri týchto výrazných odtieňoch si treba dávať pozor, nakoľko každá chybička i nepresný ťah je ihneď vidieť. Rúž sa mi podarilo naniesť bez problémov, bez použitia štetca, ale nevylučujem, že by to bolo pohodlnejšie. Po fuchsiovej farbe som dlho túžila a i keď pristane asi viac brunetkám, nemohla som si pomôcť. Táto je ako sa vraví echt fuchsiová. Na fotke možno viac bije do sýtoružovej, ale naživo je to niečo medzi. Rúž má nespočetné množstvo pozitív, nenašla som na ňom takmer žiadne negatívum. Ako mínus uvediem len, že sa pomerne dosť otláča, asi ako každý hydratačný rúž. Vôňa je jemná a nie je nijak výrazná, páči sa mi. S rúžom som úplne spokojná, preto som pre vás nafotila i kompletné líčenie, na ukážku :-) Prvoplánovo mi táto farba viac ladí k letu, je živá a ostrá, ale mám také tušenie, že ani na zimu nebude na zahodenie :-)

Jeho výhody
- Hydratuje pery až o 168%

- Výsledkom sú super jemné a hydratované pery

- Sýte, živé a žiarivé farby

- Vysoká pigmentácia

- Farba zostáva stála po dobu až 5 hodín

- Dermatologicky testované

- Obsahuje vitamíny A, C, E

- 23 odtieňov

- Kolagén

- SPF 20
cena: cca 4,60
Použité produtky
MaxFactor CC krém
Rimmel Match Perfection púder
paleta očných tieňov All about nude od Essence
Astor Color&Care hydratačný rúž
Riasenka Astor Seduction Codes N°2
Miss Sporty bronzer Ohh Tan So fine
Avon podkladová očná báza
Avon očná linka glimmerstick flick z kolekcie Hollywood


Čo naň hovoríte, páči sa vám ? :-)


9 komentárov

  1. you're so beautiful and this color is fab..
    i'm a new follower(ColorBlock) follow me back if you want
    kisses

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta vypada dobre

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rtěnka vypadá opravdu dobře, sluší ti. :) Jen je možná trošku škoda, že jsi nepřidala i detail úst, ale to je ve výsledku úplně jedno. :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Napadlo ma to, ale az po dopisani clanku :-) ..no nic nabuduce uz nezabudnem..hadam...

      Odstrániť
  4. Tyhle rtěnky od Astoru mám moc ráda a tohle je krásná barva! :))

    OdpovedaťOdstrániť