Tip na nákup - 5 vecí, bez ktorých sa nezaobídem

sobota 31. januára 2015

Ahojte,
ako ste si iste už stihli všimnúť, blog prešiel niekoľkými významnými zmenami, hlavne čo sa týka dizajnu. Moje vnútorné zmeny sa definitívne museli odraziť i tu, kde som viac ako doma. Prišlo mi to prirodzené, že po roku a pol je čas posunúť sa ďalej a aj keď mi starý vzhľad vždy bude chýbať, moje rozhodnutie urýchlil i fakt, že šablóna mi už pol roka nereagovala na žiadne zmeny. A teda nebolo v mojich silách nič iné, len zmeniť celý template. Tak teda, toľko na úvod, snáď sa vám nový dizajn páči, natrápila som sa s ním a som rada, že už je to za mnou. Infarktové stavy sú zažehnané a i keď to nemám do nemocnice ďaleko, predsa len trávim čas radšej tu na blogu.

Dnešnú recenziu nosím v hlave už niekoľko týždňov a práve v tejto chvíli mi prišlo vhod, že nemám pri sebe svoj foťák, a tak to dnes zhrniem do nákupno-informatívneho článku. Predstavujem vám  veci, bez ktorých sa iba ťažko zaobídem. Dajú sa chápať asi ako SOS na pleť, vlasy, telo a nechty.


Prvým adeptom pre fresh štart do nového pracovného dňa je dobrý korektor. Momentálne používam 2- buď od Maxfactor na celú tvár alebo tento od Rimmel s názvom Match Perfection. Nie je to extra krycí týpek, preto sa hodí skôr pod oči, kde nepôsobí umelo, ani nezalieza do vrások. ale jemne rozjasní a zakamufluje kruhy pod očami. Je veľmi natural a s pleťou mi dokonale dokáže splynúť, preto si ho veľmi pochvaľujem. Kúpu tohto korektoru určite neľutujem, právom sa u mňa radí medzi najpoužívanejšie produkty. Síce ten štetček na aplikáciu je úplne zbytočný, lebo aj tak sa nanáša prstom, ale budiž :-) Treba sa s ním vedieť vyhrať, ak chcete aby pekne splynul, ale to platí pre každý jeden korektor.
cena: 3,90

2) Dermacol Aroma Ritual sprchový gél
Odkedy som vyskúšala sprchové gély od Dermacolu, iné nekupujem. Zožali toľko chvály, že sa mi nechcelo veriť, kým som sa konečne dostala k testovaniu. Majú široký záber vôní-káva, višňa, jahoda, belgická čokoláda s pomarančom...Do kolien ma dostala práve kombinácia jahody a rebarbory. Úžasná sladká bomba, ktorá prevoňala celý byt a hlavne kúpeľňu. Radosť zo sprchovania v tom pravom zmysle. Už som jahôdke stihla dokúpiť i kamarátku višňu. Za pár eur si samé doma spravíte zo sprchovania svoj obľúbený rituál (viď názov :-))
cena: 2,10

3) Bioderma Nodé DS+ šampón proti lupinám
Doteraz najlepší šampón z lekárne. Uľavil mi od svrbenia a lupín už po prvom raze, ale používam ho pravidelne dodnes. Je krémový a musí sa nechať pôsobiť minimálne 5 minút, aby dokázal s lupinami zabojovať. Vždy keď už cítim, že sa znovu mám chuť vyškriabať z kože, siahnem po tomto šampóne. Neviem ale, dokedy bude účinný, pretože ak prestane, som načisto lost.....
Inak cena je za 125ml balenie naozaj bolestná, ale čo už.
cena: 12,18

Roky som hľadala prípravok na nechty, ktorý by ich skutočne posilnil a oni by sa skutočne prestali lámať pri bežných úkonoch. A môžem prehlásiť, že som ho konečne našla. Používam ho už od leta, a tak s recenziou meškám ale v podstate vám to zhrniem v niekoľkých bodoch. Kupujte! Či už sa vám nechty lámu, máte ich zničené, poštiepené, či ryhovaté, ste zúfalé z nechtových štúdií a gélových nechtov, kúpu za taký smiešny peniaz neoľutujete. Zvyčajne si dávam 2 až 3 vrstvy tohto priesvitného laku, ktorý v sebe skrýva 8 benefitov v jednom. Neviem vám vymenovať každý z nich, ale rozdiel je vidieť okamžite. Nechty sú pevné a vôbec sa nelámu, i lak sa drží na nechtoch oveľa dlhšie. Mama sa ma pýtala, či mám francúzsku manikúru, a to som mala iba 3 vrstvy tohto laku. Jediné mínus-smrdí a dosť intenzívne, troška na prvýkrát môže štípať, ale neľakajte sa, hneď to prejde.
Zatiaľ najschopnejšia micelárka. I dobre odličuje, i absolútne nedráždi oči, čo je pre mňa najdôležitejšie. Obsahuje vitamín B a upokojujúci výťažok z ruže. Pleť dokáže rýchlo vyčistiť a nevysušuje ju. Má pumpičku, z čoho by si mali brať príklad všetci ostatní výrobcovia micelárok. Na čase, že to niekoho konečne napadlo.
cena: 4,18


Zaujíma ma váš názor :-)


12 komentárov

  1. Eveline má skvelé laky! Z tých pečujúcich som zatiaľ neskúšala žiaden, no klasické farebné mám doma už nejaký ten čas a poviem ti, že sú ozaj skvelé. Výdržou predbehnú nejednu high-end značku. Po tvojich pozitívnych slovách asi pôjdem aj do tej pečujúcej kozmetiky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zasa od eveline mala kadeco ale lak az teraz...a fakt mi zachranil nechty po gel lakoch :-) urcite vyskusaj ak mas slabe nechty

      Odstrániť
    2. No hlavne mám teraz trochu problém s ryhami, tak vyskúšam či sa to nejako zlepší :-)

      Odstrániť
  2. Ten lak Eveline si teda musím kúpiť, ale to asi musím zájsť do 101tky, v DMke som túto značku nevidela. No a pozerám, že blog má nový dizajn, až som si nebola istá, či som správne, ale vyzerá to super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tuto znacku je dostat bud na nete alebo v tete ci 101 sa mi zda ale nie som si ista...u nas ju maju dokonca v potravinach takze chod skor po zasitejsich drogerkach ak inde nenajdes

      Odstrániť
  3. Sprchové gely Aroma Ritual mám taky moc ráda, aktuálně používám s vůní belgické čokolády a pomeranče a určitě si potom pořídím nějaký další :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Korektor a sprcháče od Dermacolu mám taky moc ráda :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Korektor a sprchový gél sú aj moji obľúbenci :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak ani jednu z těchto konkrétních věcí nepoužívám... :) Něco od Biodermy mám, ale je to nějaký pleťový krém. Docela dobře funguje proti akné, pozoruju tak 50 % zlepšení. :) Korektor používám od Dermacolu, ale není rozjasňující... :)
    Já bych se v poslední době na svém nákupu kosmetiky neobešla bez rtěnky. -_- :D Jsem závislák. :D

    www.empty--island.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť