Novinky od Dermacolu

streda 18. februára 2015

Zdravím vás!
Rada by som vám predstavila novinky od Dermacolu-mono očné tiene a lak na nechty 5 DAY STAY LONG. Obe tieto novinky by nám podľa slov zastúpenia firmy mali spríjemniť mrazivé dni a pomôcť zažiariť i v zimnej šedi :-)
 Dermacol lak na nechty 5 DAY STAY LONG
c. 09
cena: 3,79
objem:10 ml
odtieň: 09
Začnem lakom na nechty, ktorý ma jednoznačne zaujal svojim odtieňom i prísľubom trvácnosti. V poslednom období som si obľúbila bordovú farbu nielen v šatníku, ale i v nechtovej manikúre (rúže sú však pre mňa naďalej tabu), pričom tento odtieň dokonale zvýraznili drobné zlaté čiastočky. Lak na nechty 5 DAY STAY LONG by mal logicky "ostať na svojom mieste" až 5 dní, a to bez nutnosti použiť akýkoľvek podklad či nadlak. Obsah živice predlžuje trvácnosť laku a znásobuje jeho lesk. Lak ihneď po aplikácii dodá povrchu nechtov úžasný lesk,  a zároveň budú vaše nechty celý čas vyzerať, akoby ste si ich práve čerstvo nalakovali. UV filter zabraňuje blednutiu a zažltnutiu  farby.
 neolupujú sa * neblednú * nestrácajú lesk

Za seba môžem potvrdiť posledné dva body z vyššie uvedených-nechty neblednú ani nestrácajú lesk. Špičky na pravej ruke sa mi však olúpali za 2 dni, na ľavej ostal lak neporušený. Použila som i podkladový lak. Bežnému človeku, ktorý nepracuje manuálne rukami by mal tento lak vydržať, podľa mojich odhadov 3-4 dni v super stave. Ak vás láka, na výber je 10 odtieňov.


Dermacol MONO očné tiene
mono očné tiene
To, že som maniačka na očné tiene a nestíham ich používať nie je žiadnou novinkou. Táto novinka mi však padla do oka, odhliadnuc od ťažšie otváreteľného obalu, svojím krajkovým vzorom v odtieni pripomínajúcom moju najuniverzálšiu farbu v byte-caffe latte. Tým, že som blondínka, mi pristane i v dekoratívke a nič ňou nepokazím. Mono tieň od Dermacolu by si asi zaslúžil lichotivejší obal, súdiac podľa obsahu. Romantická krajka s ľahkou púdrovou textúrou na viečko pekne priľne a dodá mu prirodzenosť. Tieň nie je extra pigmentovaný, skôr jemnejší. Určite ho využijem na denné líčenie. Ak vás zaujíma výdrž, tá je klasická, bez bázy sa nepohnete.
cena: 4,59
odtieň: 04

Čo na tieto novinky vravíte ? :-)



9 komentárov

  1. No tie laky vyzerajú skvele! S lakmi od Dermacol mám celkom fajn skúsenosti, tak určite sa neovládnem a skúsim aj niektorý z tejto rady :) A mono tieň neviem, ja mám radšej paletkové tiene, z tých mám väčšiu radosť. No ale ak ma nejaký očarí farebným odtieňom, možno vyskúšam. :)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiene vo vseobecnosti od Dermacolu nevyhladavam ale okrem toho ich kozmetiku miujem-ruze, makeupy, sprchace, pudre...maju uzasne :))

      Odstrániť
  2. beautiful nail polish..i really like to taste it
    kisses

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten lak je teda riadny uplne by som si ho vedela predstavit niekde na ples k šatam takej farby:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. asi ho kupim,tiež mám rada tieto odtiene.len čo s tou výdržou..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Laky me zaujaly, tenhle odstin vypada na nehtech opravdu krasne, ale co se tyka vsech tech ocnich stinu, co ted maji nove, tak teda ta pigmentace hruza, mpc se jim to nepovedlo :-) Ale uz si brousim drapky na ten jejich novy Aroma Ritual peeling :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiene su kamen urazu takmer vzdy :/ podla mna to jedine im nejde...

      Odstrániť