DM voňavé pokušenie

nedeľa 8. marca 2015

Ahojky,
nadnes mám pre vás pripravený článok zaváňajúci ešte duchom Vianoc a sladkým pečivom. Presne pred Vianocami nám totiž DM-ka poslala limitovanú edíciu telových masiel od Alverde. Ako iste viete, Alverde je značka prírodnej kozmetiky a nájdete ju iba v sieti drogérií DM. Asi pred mesiacom sa ku me dostal i voňavý telový olej od Baley, a preto som sa rozhodla tieto sladké pokušenia spojiť do jednej recenzie. 

Balea telový olej 
Moje hodnotenie/ Telovým olejom nepohrdne žiadna žena ani muž. Naše polovičky sa potešia slastnej masáži a my ženy v oleji vidíme skôr spásu našej celulitídy a nespevnenej pokožky. Zväčša si vystačím s telovým mliekom či maslom, no olej má u mňa v kúpelni vždy špecifické miesto. Nepoužívam ho pričasto, pretože s mastnými rukami by som si mohla privodiť na stenách v byte armagedon. Áno, to je tienistá stránka olejových prípravkov, je tu vždy riziko, že sa niekde nechtiac obtriete, najčastejšie to schytá stena pri vypínači, ale to na seba nikto nenabonzuje :-D Balea telový olej Seelenzart obsahuje výťažky z jojobového, avokádového i bisabolového oleja, čo znie už na začiatok fantasticky. Príjemne exoticky vonia, ale nie nijak prehnane. Obal je plastový, pod vrchnákom sa skrýva otvor, cez ktorý si olej nalejete priamo do dlane. Olej nie je príliš hustý, je skôr redší a dobre sa do pokožky vpíja, myslím že ju i vypína. Pyžamo chvalabohu neostáva po ňom mastné. Hydratuje na krásnych 24 hodín :-) Je to slušný pomocník do každej kúpelne, či spálne (myslím na masáže :D).
cena za 150 ml je 3,49

Alverde telové maslá 
Moje hodnotenie/ Presne túto istú sadu masiel som darovala k Vianociam kamarátke, veľmi sa mi páčila. Karma asi predsa funguje, pretože sa ku mne nakoniec táto sada dostala a ja som mala možnosť otestovať všetky tri sladké vône-višňu v čokoláde, pomaranč i vanilku. Ak by som si mala vybrať jedného favorita, najviac ma oslovila asi tá prvá varianta. Vanilkové i pomarančové maslá som už skúšala, takže toto pre mňa bola príjemná zmena. Masielka sú maličké, ľahko prenosné, vhodné i na cestovanie. Vrchnák sa klasicky šrúbuje. Všetky tri sú bielej farby a majú stredne hutnú konzistenciu, nič zvláštne. Hydratácia je pre mňa postačujúca, pokožku vyživia naozaj veľmi dobre. Len sa rýchlo míňajú, to je asi jediná nevýhoda :-) Inak veľmi vydarená limitka, verím, že i vy čitateľky ste tieto maslá už skúšali a boli ste spokojné. Najlepšia je natom celom cena za krásne balenie troch masiel- 3 eurá...no nekúp to!


Ako trávite MDŽ ? :-)

16 komentárov

  1. Ty máslička vypadají opravdu nááádherně! :) Nejradši bych vyzkoušela to první a poslední.
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. veruže aj je :-) tieto produkty sa vydarili a sú dostupné pre každého :-)

      Odstrániť
  3. Tak ty máslička vypadají dobře ! :)
    http://stylebybell.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tělové másla si snad plánuji pořídit od té doby co se dostaly do prodeje a stále nic, snad se k tomu konečně dostanu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak sa musíš poponáhľať, pretože neviem či ich ešte majú :_)

      Odstrániť
  5. Tělová másla bych vyzkoušela hned! Vypadají moc dobře a líbí se mi i balení:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Másla vypadají všechny tři skvěle a olej mě taky láká, jen škoda, že nevymysleli nějaké praktičtější dávkování, uvítala bych například rozstřikovač, takhle už vidím, jak se svou šikovností chytnu obal do mastných rukou a všechno bude na zemi :-D Ale stejně mu asi neodolám, přinejmenším na ty masáže :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už len nájsť jedinca na tie masáže :-) steny už mám mastné po týždni takže mám strach :D

      Odstrániť
  7. Já jsem máslíčka v žádném DM nenašla. :( Vždy je měli vyprodané a už jsem si říkala, že to snad není možné. :D Tak snad je stihnu další Vánoce. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to hej...už je predsa len marec asi sa už definitíne vypredali ...:(

      Odstrániť
  8. Na ten olej sa chystám už dlhšie :) pri ďalšej návšteve DMky asi už neodolám :D

    http://christyshades.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím že Balea má asi viacero v ponuke, ale týmto nič nepokazíš :-)

      Odstrániť