Novinky na muške

streda 18. marca 2015

Ahojky,
každý deň mi behá po rozume nová idea na článok. Rada by som na ňu nadviazala a podelila sa s vami o nejaké tie žhavé novinky, ktoré už je dostať i na www.parfums.sk. Všetky produkty som si pridala na môj pomyselný beauty wishlist a dúfam, že vo veľmi krátkom čase sa mi podarí si ich i všetky odškrtnúť :-) Ide najmä o značky, ktoré som nikdy neskúšala, a teda zvedavosť je na prvom mieste.....alebo o skôr ich úžasné obaly a prevedenie? :-)

Bomb Cosmetics
Anglická značka Bomb Cosmetics sa preslávila predovšetkým svojimi dizajnovo neprekonateľnými "bombičkami" a balistikami do kúpeľa po celom svete, v ponuke však majú i vonné sviečky, mydlá či balzamy na pery. Keď som si naposledy všimla na parfumse ich pestrú ponuku, ani som nevedela čo si skôr vyberiem. Je to pohladenie pre všetky ženské oči a čuchové bunky :-) By the way kozmetika je bez akéhokoľvek obsahu parabénov a netestuje ani na zvieratách. Sviečka, balistik od Bomb Cosmetics, dobrá hudba, pohár vína-tomu vravím ženský večer!






Holika Holika
Kórejskú kozmetiku som vo svojom "whole life" neskúšala, ak nerátam masku Pilaten na čierne bodky. Z tej som mala bohužiaľ iba vzorky, takže skúsenosť ako takú nemám. Holika Holika mi príde v cenovo rozumnej a priateľnej rovine a ak si všimnete ich nápady a balenia jednotlivých pleťových produktov, schuti sa zasmejete:-D Sú vážne vtipné a podarené....



Makeup Revolution
Na mušku som si vzala i moju novú favourite značku a tou je MUR. Neviem či ste stihli zaregistrovať fakt, že svetlo sveta uzrela nová verzia čokoládovej paletky očných tieňov-v bielom prevedení. Tiene sú prevažne v teplých a zemitých odtieňoch. Ďalšou novinkou pre mňa je i paletka na kontúrovanie tváre, ktorá mi rozhodne padla do oka.




Taylor Swift Wonderstruck
Ako bonus na záver už iba spomeniem staronovú vôňu, ktorá ma zaujala iba na základe recenzií. Nemala som možnosť si k nej zatiaľ privoňať, preto sa chcem opýtať na váš názor. Páčia sa mi Taylorine klipy, sú ako z rozrávky, čo presne sedí i na tento parfum. Pôsobí magicky :-)



To by bolo z môjho wishlistu všetko, majte sa pekne, každý komentár poteší :-)




6 komentárov

  1. Prvni dve znacky me opravdu zaujaly, jeste jsem o nich neslysela, ale jejich produkty vypadaji skvele :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty první produkty jsou opravdu roztomilé! :) Jinak tu čoko paletku od Makeup revolution bych chtěla taky :)
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, Wonderstruck od Taylor vlastním a jsem spokojená. Taylořiny vůně jsou lepší než klasické ,, celebritní vůně''. Vůně je dosti sladká, ale žádný bolehlav. Pěkně se rozleží a má i dobrou výdrž. Můžu jen doporučit a nebudeš vonět jako každá druhá :) Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ty první produkty vypadjí skvěle a ta čokoládová paletka je božská ♥

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jé, ten pig nose je rozkošný ^^.
    Zvu vás všechny do soutěže, ve které můžete vyhrát den se společností YVES ROCHER, BLOGGERKAMI a přidat se k projektu SÁZEJME PRO PLANETU, díky kterému spolu zasadíme stromečky pro výrobu produktů značky YR a pro záchranu přírody :-)!

    OdpovedaťOdstrániť