Avon SuperExtend Winged Out

nedeľa 26. apríla 2015

Ahojte kočky,
pre dnešok som si pre vás pripravila recenziu na horúcu novinku od Avonu-maskaru SuperExtend Winged Out. Ak by sa ma na ulici opýtali, bez čoho nikdy nevyjdem z domu, odpovedala by som-bez maskary a makeupu. Dobrá riasenka je pre mňa základom bežného líčenia. Bez nej sa cítim ako keby som sa doma zabudla "domaľovať". Predsa len oči sú asi prvé, čo si na nás ľudia všímajú a zvodný pohľad s dlhými riasami.....kto by nechcel všakže.....

V čom je táto maskara zaujímavá?
Na začiatok zaujme minimálne balením. Kombinácia čiernej a striebornej pôsobí elegantne. Ale nikdy nesúdim výrobok iba podľa obalu. Podľa popisu by mala táto maskara oddeliť a predĺžiť i tie najkratšie riasy až o 80%

"Dlhotrvácne zloženie s extra čiernymi vláknami úžasne predlžuje riasy a dodáva im intenzívnu farbu bez hrudiek. Presná ohybná kefka s jedinečným zúženým tvarom dočiahne na všetky riasy, dokonca aj na tie najkratšie v kútikoch oka. Vydrží celé hodiny, nezhlukuje sa a neopadáva."
Keď som prvýkrát uvidela kartáčik, nebola som nadšená, pretože takýto typ vôbec neobľubujem. Mám rada výrazne, čierne a zahustené riasy, preto toľka dávka skeptizmu. Ale, treba podotknúť, že táto riasenka sa nehrá nato, že vám vyčaruje brutálne husté riasy a mihalnice. Stavila na prirodzenosť. Čo tiež nemusí byť zlé, len tak, na bežný deň do práce. Záleží však natom, aké dlhé máte vlastné riasy, Moje nie sú príliš krátke, no zasa ani enormne dlhé. Taký priemer. Pozrime sa teda spoločne ako to vyzerá v akcii.....
2 vrstvy maskary, celodenná výdrž, riasy sú oddelené a predĺžené. Troška to bol pre mňa nezvyk, preto sa mi vidí, že troška i hrudkuje. Ale aspoň neopadáva. Odporúčila by som ju vám na základe toho, čo preferujete. Ak chcete iba jemné naturálne líčenie, maskara od Avonu vôbec nie je krokom vedľa. Podľa mňa vyčaruje v celku pekné riasy.
swatch blog


Máte rady výrobky od Avonu?
Čo vravíte na túto maskaru?


6 komentárov

  1. Veci od Avonu mám celkom rada, hlavne radu Planet Spa. Skúšala som od nich aj pár riaseniek, no nezaujali ma. Táto vyzerá celkom dobre. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja tiež, Planet Spa je to najlepšie od Avonu....riasenky ma tiež nenadchli, ani tiene, ale rúže sú napríklad veľmi fajn :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tuto nemam ale mam ine s avonu a oriflame co som snimi spokojna:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja so ešte žiadnu maskaru od Avonu neskúšala, no za posledný čas sa mi zdá, že riadne vylepšili sortiment, tak možno skúsim.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nikdy som nemala v láske riasenky od Avonu a myslím, že ani táto nie je žiadny zázrak. :) Záleží potom na cene, že či sa oplatí si ju zaobstarať. Kefka vyzerá síce super, ale čakala by som od nej veru viac. Škoda, ale ostatné veci z Avonu mám veľmi rada. :)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť