Dermacol Aroma Ritual

nedeľa 5. apríla 2015

Ahojte,
dnes by som vám rada predstavila ďalšiu novinku a tou je telový peeling z dieľne Aroma Ritual od značky Dermacol. Keď som prednedávnom zaregistrovala, že tieto peelingy uzrú svetlo sveta, strašne som ich chcela! Neviem či je to karma, ale cestu si ku mne našiel presne ten "pravý", ešte skôr sko som stihla narátať do 10. Je s vôňou rebarbory a jahôd, čo je moja najobľúbenejšia kombinácia zo všetkých výrobkov Aroma Ritual, odkedy som vyskúšala ich sprchové gély. Je to dosť sladká a návyková vôňa, úplne na zakusnutie!

Dermacol Aroma Ritual svieži telový peeling rebarbora a jahody
body scrub
Telový peeling Dermacol je balený v plastovej nádobe s vrchnákom, ktorý sa šrubuje, a tak sa veľmi ľahko naberá pri sprchovaní. Nehrozí ani, aby sa obal poškodil alebo rozbil, keďže ide o plast. Samotný peeling je výraznej ružovej farby a konzistenciou mi pri styku s pokožkou pripomína cukor. Nielen, že tak sladučko vonia, ale i dokonale "obrusuje" pokožku a pritom sa ladne rozpíja. Zanecháva po sebe naozaj vitálnu, hebkú a prekrvenú pokožku. Radosť ho použiť! Tak strašne som sa z neho tešila, že si to ani neviete predstaviť, pre mňa je to väčší zážitok ako ísť s modelom od Calvina Kleina do kina :-) Ako málo stačí žene ku šťastiu....
"Šetrne odstráni odumreté kožné bunky pomocou kryštálov cukru. Pokožku tela vyhladzuje a čistí a navracia jej vitalitu. Extrakt z jahôd zvláčňuje pokožku a svieža rebarborová aróma naštartuje telo i myseľ."
Odporúčané použitie je raz do týždňa a môžem potvrdiť, že to bohate stačí. Čo vám však stačiť nebude je tento úžasný peeling, nepohrdla by som ani všetkými dostupnými vôňami. Smutná správa je, že nebude voľne dostupný v drogériách, ale iba na internete v oficiálnom eshope dermacol. Myslím, že cena sa pohybuje okolo 5 eur. Na jar i leto je tento peeling ako stvorený, rozvonia nielen vašu pokožku ale rovno celý byt! :-)



16 komentárov

  1. Ahoj. Netušíš kde budú dostupné alebo už sú niekde v kamenných drogériách? Obávam sa že ho nezoženiem podobne ako odlakovač od Dermacolu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved prave ze nie su a ani nebudu :-(

      Odstrániť
    2. To je škoda lebo je ťažké zohnať poriadny peeling v drogérke :(

      Odstrániť
    3. to je veru pravda..ja pozivam momentalne i peeling od Yves Rocher, ale to je skor vo forme gelu :-)

      Odstrániť
  2. Tiež si myslím, že to je veľká škoda...ak by bol dostupný v drogérii, určite by som si ho kúpila.
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved to....suhlasim....vela dievcat by si ho s radostou kupilo

      Odstrániť
  3. Vyzerá tak nádherne! Veľká škoda, že sa bude dať zohnať len na internete! :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ešte som sa pre istotu pytala marketingoveho zastupenia, mozno sa mylim a bude ...dam vediet :-))))

      Odstrániť
    2. Zlatá ako vždy :) To si naozaj nemusela, ale ďakujem/e :)))

      Odstrániť
    3. aaale to nestoji za reč :-))))

      Odstrániť
  4. A ja se tesila ze si pro nej zabehnu, to je teda pekne naprd, ze v drogeriich nebude. Kazdopadne me nejvice laka varianta hrozny s limetkou nebo meloun :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mi ten peeling perfektně sednul. Líbí se mi, že je hrubý tak akorát a pleť nevysušuje. Taky jej používám jen 1x týdně, víckrát by to byl pro pokožku pořádný záhul. Určitě chci po dopotřebování vyzkoušet další variantu, nejvíc se těším na hrozny s limetkou.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja teda hlásim že dnes som vošla do novej takej noname drogérky u nás v meste a mali ho tam a mali tam aj ten limetkovo-hroznový, tak ten som hneď uchmatla a dnes ho otestujem :)

    OdpovedaťOdstrániť