May Favourites

pondelok 1. júna 2015

Ahojček priatelia,
môj najobľúbenejší mesiac v roku sa pomaličky ale iste chýli ku koncu a poviem vám-bude mi chýbať. Máj bol pre mňa mesiacom zvratov, nečakaných udalostí i príjemných prekvapení. Ako sa vraví "máj, lásky čas" so sebou priniesol množstvo zážitkov s priateľmi, výletov s rodinkou i nefalšovanú zamilovanosť. Zamilovala som sa hneď niekoľkokrát, ale neľakajte sa, dnes vám svoje lásky rada predstavím :-) Tú najväčšiu si však ešte nemôžem dovoliť prezradiť, aby som to nezakríkla, chápete. By the way, veríte na lásku na prvý pohľad? Ja rozhodne!

Tento mesiac sa na vás z môjho kozmetického sveta usmievajú.....
Mesiac lásky som nemohla spečatiť inak ako novou kabelkou crossbody, to by som predsa nebola ja!  :-D Za krásnu kabeločku v baby blue farbe týmto ďakujem mojej sestričke, že na mňa myslela. Zmestí sa do nej všetko, čo potrebujem, dokonca i to, čo nepotrebujem vôbec. Tento mesiac som doslova ulietavala na lícenkách a líčkach, striedam ich každý deň podľa nálady. Najnovšie prírastky do rodinky sú líčka od Bourjois a Dermacolu (odtieň 3.). Musím povedať, že tie od Bourjois majú nádhernú farbu, ale sú strašne malinké, pre mňa vhodné iba do kabelky. Dermacol ma prekvapil, pretože lícenka je nenormálne pigmentovaná a farbí ako o život, jedna paráda! Kde sa vzal, tu sa vzal, v šuflíčku mi zavadzal rozjasňujúci púder od Yves Rocher, a tak som mu našla využitie a nosím ho tiež so sebou na cesty, ale len ak nie je práve horúco, vtedy potrebujem pleť skôr zmatniť.
Vôňa leta, vzrušujúceho dobrodružstva i mladistvosti  sa mi automaticky spája s Guess Girl Summer. Je neuveriteľne svieža a pritom zvodná, dobre zapamätateľná. Vystihuje môj hravý postoj k životu i dlhé letné dni zaliate slnkom niekde pri mori. Ak sa chcem osviežiť v sparných dňoch, siaham presne a jedine po tejto vôni. Lesk od MUR v odieni Vhat I believe je príjemným spestrením medzi samým používaním rúžov a balzamov, farbičku má krásnu to sa musí uznať, na večer je však lepšou voľbou ako na deň, si myslím. 
Medzi absolútne najpoužívanejší produkt radím očný krém od For Life & Madaga, siaham po ňom dvakrát za deň a o očné okolie sa stará dokonalo. Je určený i na mladšiu pleť,  obsahuje mineralizovaný multikomplex sodíka, draslíka, horčíka a stopových minerálnych prvkov, vitamíny, výživné a zvláčňujúce zložky. V nechtovej kozmetike je nenahraditeľným pomocníkom Insta-Dry od Sally Hansen, urýchľovač schnutia, topcoat a zároveň žiarivý lesk pre vaše nechty v jednom. V starostlivosti o pery holdujem momentálne balzamu od Boemi, s príchuťou marhuľa a jogurt. Používam ho iba doma, naberá sa prstom, takže dávam si pozor nato, aby to bolo hygienické. Mini plechovnička ma každé ráno vyprevádza z domu. Aj vám sa stane, že občas zabudnete, koľko toho máte? Našla som svoj balzam od Oriflame a zisťujem, že už som ho nechala ležať prachom pridlho a zbytočne. Je totiž skvelý, jemne farbí pery, ide o rúž, balzam a zdá sa mi, že i lesk v 1.
I keď takmer každý deň nosím telové očné tiene, občas ma chytí farebná nálada a siaham i po tejto mini paletke od Manhattan. Má papierový obal, uzatvára sa na magnet a kombinácia farieb vyzerá na prvý pohľad úžasne. Tiene nie sú najlepšie pigmentované, ale nie je to ani zlé a za cenu okolo 2 eur tuším je to skvelá paletka v štýlovom prevedení. Tiež som si našla cestu k môjmu Eosu a začínam pomaly chápať jeho plusy, ružové vajíčko sa stalo mojou každodennou rutinou.
Mydielko od L´OCCITANE bolo pribalené ako darček v časopise a je s vôňou verbeny. Vonia veľmi prenikavo, preto som si ho dala do šatníka. Ako absolútne vychytávky hodnotím sprchový gél od Dermacolu vo verzii mandarínkový sorbet, ako aj Ziaja peeling na tvár Olive Leaf, čiže z olivových listov. Peeling nie je až taký zelený, nevyzerám v ňom ako shrek, je k pleti šetrný a jemný, zrniečka sú maličké, aplikujem ho ra do týždňa a to bohate stačí. Absolútne najvoňavejším krémom na ruky sa u mňa stal krémik Vanilla&Pomegranate od Oriflame, nepoznám opojnejšiu vôňu a veľmi rada ho používam.
Z vlasovej kozmetiky si veľmi pochvaľujem šampón d Vichy na mastné lupiny, ktorý som si kúpila aj na popud mojej kamarátky Nicky. Tiež som si všimla, že sa vlasy po ňom akosi mastia, ale nie je to pravidlom zakaždým. Šampón obsahuje cohesyl a selénium a chce sa mi tlieskať, pretože funguje! Stav pokožky sa mi o dosť zlepšil, nepociťujem svrbenie a celkovo sa cítim komfortne. Hádam, že po 3-týždňovom používaní sa mi lupiny už nevrátia. Lak na vlasy od Aussie som už ospevovala, k tomu niet čo dodať. V horúcich dňoch mi pomáha i antiperspirant od Ziaje, je z fialovej línie a strašne krásne vonia, veľmi jemne. Účinok badám tak prvých 5 hodín, potom musím aplikovať znova.

To je všetko, drahé čitateľky, ak ste sa dostali až sem, som veľmi rada! :-)
Poteší ma každý komentár.


13 komentárov

  1. Krásne veci ♥ Viem si predstaviť, že keby som ich všetky mala doma, tiež by boli mojimi obľúbencami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvelé fotky :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky ♥ Dermacol sprcháče sú super a tieto nové ešte viac :-) Milujem ich ! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sme dve, Dermacol je u mňa na kozmetickom vrchole čo sa týka našich značiek :)

      Odstrániť
  4. Nová tvářenka od Dermacolu v odstínu č. 8 a mandarinkový sprchový gel se taky rychle stal mým oblíbencem. Na Ziaja peeling určitě mrknu. Ještě musím pochválit fotky, jsou překrásné :)

    Radu - Soutěž o KupKosmetiku Box

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne za pochvalu, vie ma to namotivovať :-) Ziaja peeling určite vyskúšaj, majú skvelé ceny, takže za vyskúšanie nič nedáš :-)

      Odstrániť
  5. Krááásne fotky :)) Všetko máš pekne zladené v jarných farbách, čo mi príde strašne zlaté :)) Gratulujem k toľkej zamilovanosti :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš a tvoje komentáre mne prídu najzlatšie :-) ďakujem ale ešte je skoro gratulovať, ešte to môžem pokaziť :D

      Odstrániť
  6. Já mám tu paletku od Manhattanu v hnědo-tyrkysové verzi a je skvělá :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/kosmeticke-peklo-nebo-nebe.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jeeej krásny obľúbenci ;) A som rada, že šampónik pomohol, mne tiež a momentálne som ho vystridala za Ducray na citlivú pokožku, ktorý je skvelý ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krasne fotky a úžasné veci:) strašne rada sa tebou inšpirujem ❤
    ak by si mala čas, potešilo by ma, keby navštíviš môj blog http://sajafrey.blogspot.sk :)

    OdpovedaťOdstrániť