Dermacol Aroma Ritual a Blush Illuminator

streda 15. júla 2015

Ahojte,
v dnešnom článku vám predstavím novinky od značky Dermacol, ktoré momentálne používam každý deň-stali sa totiž súčasťou mojej rutiny a neuveriteľne mi ju dokážu spríjemniť. Príjemné čítanie...

BLUSH & ILLUMINATOR

Oficiálny popis
"Okamžite rozžiari pleť a dodá jej sviežosť. Podčiarkne mladistvý vzhľad a pôvab tváre. Hodvábna púdrová textúra zanecháva pleť jemnú a bez známok únavy počas celého dňa. Unikátne trblietavé čiastočky a perleť vďaka odrazu svetla maskujú drobné vrásky a nedokonalosti. Transparentný ružový púder jemne zmatňuje pleť a jemné trblietky ju ešte viac rozžiaria. Dva efektne zladené odtiene možno používať oddelene alebo ich kombinovať."

Ako prvé vás iste zaujme táto nádherná lícenka s rozjasňovačom v 1, dostupná v 8 odtieňoch. Ja mám odtieň číslo 3, ktorý som si sama zvolila, je to skôr taká broskyňová prirodzená farba na líčka. Práve prevedenie a samotný odtieň mi padli do oka, pretože všetky moje lícenky sa na seba neuveriteľne ponášajú a táto jediná vyčnieva z radu. Na povrchu sú ornamenty srdiečok, čo vyzerá sladko a rozkošnícky, ale na druhej strane obal by mohol mať o čosi krajšie prevedenie i keď je pravda, že sa veľmi ľahko otvára a nemám s ním najmenší problém. Vnútro skrýva, ako som už spomínala, nielen lícenku ale i rozjasňovač, čo je v dnešnej dobe neraz žiadúce a stáva sa to štandardom pri obdobných produktoch.
Lícenka má veľmi dobrú pigmentáciu a najviac sa mi na sebe páči ak mám aspoň troška opálenú pleť-vtedy to vyzerá krásne a šťavnato. Rozjasňovačom už len zdôrazním línie v okolí obočia a lícnych kostí a prežiarim výraz tváre. Výdrž lícenky by mohla byť lepšia, ale po celom dni pri extrémnom teple sa vám odparí z tváre asi i ten najdrahší produkt. Je hypoalergénna a bez parabénov :-)
cena: 9,59
odtieň 3.

AROMA RITUAL SHOWER GEL - MANDARINE SORBET & citrus splash

Sprcháče od Dermacolu skrátka milujem a kto ich ešte nevyskúšal, mal by to reálne prehodnotiť. Sú pekne dizajnovo zvládnuté, vo farebných tubách s obrázkami ovocia a nápaditými názvami. Ovocné kombinácie sa i tentokrát maximálne vydarili a používala som ich ak rada, že sa i zdalo, že mám zvýšenú spotrebu. Mandarínkový sorbet je má sladkú vôňu, ako vyšitú na letné dni a večery. Rozpustilý citrón je naopak vyslovene svieži a citrusový dodá človeku dávku energie a sviežosti. Oba gély som si veľmi obľúbila a už sa teším, aké kombinácie vymyslia najbližšie.

cena:2,29


Čo vy a Dermacol? :-)

4 komentáre

  1. na tuhle tvářenku mám spadeno už delší dobu, ale nerada kupuju zajíce v pytli, takže jsme ráda, že jsem u Tebe narazila na recenzi :D vypadá moc hezky a myslím, že jsi mi dokonce poradila i s výběrem odstínu! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie sprcháče milujem!:)
    Saja Frey Pozývam ťa na svoj blog, na ktorom momentálne prebieha aj GIVEAWAY!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tvarenku bych si rada poridila a ty jejich sprchace miluji.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tvářenka vypadá moc dobře a sprcháče Aroma Ritual mám moc ráda, i když tyhle dvě nejnovější varianty jsem ještě nezkoušela :-)

    OdpovedaťOdstrániť