Few New In

nedeľa 26. júla 2015

Čaute kočky,
dlho sme sa nevideli, nepočuli a dlho ste si nemali možnosť prečítať žiaden článok z mojej tvorby. Leto blogerkám jednoducho nepraje-tak veľa zaujímavých aktivít a tak málo času :-) Milujem leto a užívanie si slnečných dní, práca pri počítači mi v lete vôbec nereže a skôr ma irituje ako teší. Môj blog je však ako moje dieťa a mienim sa oň naďalej starať, pestovať ho a vylepšovať, aby vám do budúcna prinášal viac dobrej nálady a inšpirácií.

Nadnes som si pre vás pripravila zopár nových kúskov v mojom šatníku či kozmetickom stolíku. Nech sa páči ....:-)
Moje prvé conversky, hurá, už i ja patrím do davu! Ale strašne sa mi páčia tie saténové šnúrky, takže predsa len sa troška odlíšim od ostatných. Tričko mi kúpila sestrička, pretože vie, že zbožňujem túto farbu ako aj značku...no a hodinky som si kúpila sama, stálo ma to veľa rozhodovania, kým som si vybrala značku a koniec koncov i model hodiniek, ktorý by sa mi páčil i niekoľko rokov. Myslím, že som zvolila dobre, mám ružovozlaté Fossil hodinky, konkrétne ide o model Stella ES2589. Objednávala som ich zo stránky www.timestore.sk, kde cenovo vychádzali úplne rovnako ako na zahraničných stránkach ako je amazon, fossil.com a podobne. Došli mi zabalené v plechovej krabičke ako býva u Fossilov zvykom,
Žltá suknička mi padla do oka vo výpredajoch F&F, siaha po kolená a je ako ušitá na leto, doslova žiari a okolie mi ju veľmi chváli :-)

Yves Rocher ma zásobil dávkou farebných noviniek v podobe lakov na nechty-vydržia na nechtoch i týždeň, určite bude i samostatná recenzia!
Práve testujem Dermacol hyaluron therapy-micelárnu vodu, fluid a skvelú masku pod oči, čakajte opäť samostatný článoček.
Z parfums.sk som si objednala paletku od MUR Iconic 3, bude i samostatná recenzia. Prvý dojem je skvelý, odtiene sú krásne pigmentované a s paletkou sa veľmi príjemne pracuje.
Zažívame najteplejšie leto za posledné roky, a preto som sa zásobila dávkou kozmetiky i pre moje chodidlá, ktoré sa v horúčavách zvyknú meniť na plameňomety :D Avon sada na nôžky s vôňou ananásu je tá správna voľba, tento set bol dostupný iba za 3,90, čo je super cena. Zaobstarala som si i nové plavky a makeup výbavičku. DM-ka nám na testovanie poslala deo roll-on, netrúfam si naň v týchto 40°, naozaj potrebujem niečo spoľahlivejšie.

To by bolo zopár noviniek, odvtedy som si kúpila si troje šaty, dvoje sandále a štyri tričká a dve sukne, ale nevadí, použijem to ako materiál do ďalších článkov! :-)


22 komentárov

  1. Krásne veci, ten červený a tmavý lak musia vyzerať super, presne takéto farby mám na nechtoch rada:) **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skusala som oba, cerveny mi az tak nepristal ale ten tmavofialovy sa dobre doplna s ruzovou :)

      Odstrániť
  2. tie hodinky sú krásne :O
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc se mi líbí hodinky. :) Tu sadu od Avonu mám taky je naprosto skvělá! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vsak, to sa oplatiiiii minuly rok som ju mala tiez ale troska inu ;)

      Odstrániť
  4. Krásné věci! :) ty hodinky jsou boží, taky jsem pořád nevěděla, jestli stříbrné nebo zlaté. Pak jsem nakonec našla v Tally Weijlu kombinaci stříbrná+zlatá nebo stříbrná+růžové zlato, tak jsem zase nevěděla :D a taky vyhrály s tím růžovým zlatem! :))))
    Tričko je krásné! Odkuď je? :)
    Ty conversky ♥ pořád na ně koukám, jsou úžasný s těma kamínkama! Ale pořád nevím jakou barvu :( kolik si za ně dala a kde? :)
    Díky :-* věřím, že z takových krásných věcí máš radost:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiez sa neviem rozhodnut preto musim mat v kazdej farbe jedny :-D ale do tychto som uz chcela zainvestovat :)
      Conversky som dostala od tetusky kupila ich v Rakusku a netusim kolko stali :D asi dost...a tricko je od segry od TH asi z outletu ;) diiik za mily komemtaaar ☺

      Odstrániť
  5. Ty stíny vypadají moc hezky
    www.terina98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úžasné věci, musím pochválit snad všechno. Hodinky jsou nádherné, stejně tak tričko, botičky, sukně a veškerá kosmetika :)

    VELKÁ LETNÍ GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem krasne ;) som rada ze mame rovnaky vkus

      Odstrániť
    2. Dakujem krasne ;) som rada ze mame rovnaky vkus

      Odstrániť
  7. Super věci ♥ ty hodinky jsou překrásné.

    July Favourites

    OdpovedaťOdstrániť
  8. pekne je všetko hodiny su pekne a to tričko ma zaujalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Skvělé fotky a úžasné věci sis pořídila :3 To tričko Tommyho Hilfigera je totálně boží :)
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Páči sa mi tá paletka. S tou by sa dalo pekne "čarovať". Teším sa na ukážky. o)

    Anna
    www.newskinyme.com

    OdpovedaťOdstrániť